2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya benim vajina bölgesinin sağ tarafı yani dış dudak sanırım sağ tarafı şişmiş resmen,sol taraf normal, Allahtan yarın randevum var ama neden böyle oldu ki ya sizde oldu mu böyle bişey :(

Kızlar merhaba. 18+3 haftalığım herkes kıpırdıyormu hissediyormusun diye soruyor ama ben bisey hissetmiyorum, arada iğne batıyor geriliyor gibi oluyor o kadar. Sorum şu: bu haftada artık hissetmem gerekiyor mu ve nasil bi sey onu anlatirmisiniz :)
Ben 19+1 haftaligim, bende henüz hissetmiyorum. Daha zamanı var demek ki . Cok kilolu da degilim 45 kiloyum ama his yok.
Arada hissettiklerim oluyor aslında ama bağırsaklar mı bebek mi bilemiyorum :/

canim gorumcemin kizi 2 yasina kadr yatti bunlarda.2 den sbra parkbyataga gecti. sallanio die cok hosuna gitmişti zor biraktirdilar en son besigimizi kotu teyzeler almis diip kaldirmislardi :KK66:
2 yaşına kadar nasıl yattı ki? uyandıgı zaman hiç mi dikilmemiş ayaga ?
ben 6-7 aydan aydan sonrasını pek saglıklı bulmuyorum canım. allah korusun düşer müşer.
keşke 2 yaşına kadar kullanılasa
yer aıcısından cok ıyı olur :=)
ama ben guvenemem

arkadaslar mrb.doktorum son kontrolumde sola dogru yatmam gerektıgını belırtti. sureklı sola yatıyorum fakat uyku ıcerısınde saga dogru yatarken buluyorum kendımı ve endışelenıyorum. cunku sola yatmaktan sol tarafım agrıyor artık .bazen de sırt ustu yatarken buluyorum kendımı ve sonra hemen sola donuyorum .boyle rahat uyumanın bı taktıgı varmıdır acaba. cunku bebegım ıcın endışelenıyorum bazen .rıske mı gırıyorum saga ve sırtustu yatarak Allahım korusun . :KK43:
Canım bana da doktor aynı şeyi söyledi gece bi bakıyorum sırt üstü. Sağına kısa süreli dönebilirsin uyuşukluk gitsin diye ama cogunlukla sola,sırt üstü hiç yok. Ben soluma yatınca dönemeyeyim bilmeden diye yastık koyuyorum. Normal yattıgımız yastıktan bir tane daha yataga getirdim soluma yatıp,sırt ve bel kısmına hafif sıkıştııyorum,hem belim agrımıyor hem de dönmemi engelliyor. Çok zor oluyor,bazen oturur pozısyonda uyuyorum cok tutulunca...

Ama tabiki bu olağanüstü bir sıkıntı yaratacağı anlamına gelmiyor. Yüz üstü yatış dışında diğerleri çok sıkıntı yaratmaz. Ki zaten bütün gece bir tarafta yatmak imkânsız gibi birşey. Önemli olan uyndigimizda pozisyonunu değiştirip sola yatmak. Ama dediğim gibi biraz sağa yada sırt üstü yattım diye birşey olmaz endişelenmeye gerek yok. Sol tarafınıza agritana kadar yatıp uykusuz kalmak daha kötü bence aklımıza geldikçe sola doneluim yeterli bence
Bence doktorun söylediyse ekstra dikkatli olmak gerek diye düşünüyorum. Çünkü bana ultrasonuda yan yatarak yapıyor. Doktor özel bişi söylemediyse, mühim değil pek.

Bu kadin beni oldurtcek Suanda dogumuma takmis kaynanam diyoki normal dogum niye istiyosun sezeryan yap ayyy bu kadin beni cok sinir ediyo herseye karisiyo bebegimin kiz olmasini istedi esim erkek olmasini istemesine ragmen simdi kizim olcak otur hazirlik yap demi simdide dogumuma karismis
senin kaynana ne istio cozemedim sopa mi acaba

bende sola yatmaya calısıyorum ama kalktıgımda her pozisyonda buluyorum kendimi..bazen suclu gibi hissediyorum bebeğime bişey olcak diye korkuyorum..sonra kıpırdıyo kerata içim rahat ediyor...bence tavsiye edilen sol ama hep de sol değildir herhalde..
bende hep sagima yatiyorum yazida el ayak siser dio acaba ondan mi sisti bugun ayaklarm ellerim. sabah uyandigimda sag tarafima pijama izi cikmis hic donmemisim keske soldada donmeden yatsam. zaten kanim az bebegim havasiz kalicak die cok korkuyorum. allaj korusun

Canım bana da doktor aynı şeyi söyledi gece bi bakıyorum sırt üstü. Sağına kısa süreli dönebilirsin uyuşukluk gitsin diye ama cogunlukla sola,sırt üstü hiç yok. Ben soluma yatınca dönemeyeyim bilmeden diye yastık koyuyorum. Normal yattıgımız yastıktan bir tane daha yataga getirdim soluma yatıp,sırt ve bel kısmına hafif sıkıştııyorum,hem belim agrımıyor hem de dönmemi engelliyor. Çok zor oluyor,bazen oturur pozısyonda uyuyorum cok tutulunca...
sirt ustu yatinca tansiyon dusup bayilanlar bile oluomus. gorumcem saglikci ona sordum cok basim donuo die sirtustumu yatiosun o yapio allah korusun bayilanlar bile var uykusunda dedi.

kızlar ya benim vajina bölgesinin sağ tarafı yani dış dudak sanırım sağ tarafı şişmiş resmen,sol taraf normal, Allahtan yarın randevum var ama neden böyle oldu ki ya sizde oldu mu böyle bişey :KK43:
alla alla nie ole olduki ben hic dikkat etmedim kendimde ole bisi canim

sirt ustu yatinca tansiyon dusup bayilanlar bile oluomus. gorumcem saglikci ona sordum cok basim donuo die sirtustumu yatiosun o yapio allah korusun bayilanlar bile var uykusunda dedi.
Olabilir, belki ondan demiştir.ben hemen panik yaptım niye öle dediniz falan diye o da korkacak birşey yok ama tedbir olsun diye. Benim tansiyonum normaldede düşüktür zaten normal hali 10,6

kızlar ya benim vajina bölgesinin sağ tarafı yani dış dudak sanırım sağ tarafı şişmiş resmen,sol taraf normal, Allahtan yarın randevum var ama neden böyle oldu ki ya sizde oldu mu böyle bişey :(
Kasinti da var mi? Bende oldu ama deli gibi kasinti vardi gece uykudan kalkip aoguk su tutup yatiyodum. Doktor krem verdi bikac gune gecti. Onemli bi sey oldugunu sanmiyorum

kızlar ya benim vajina bölgesinin sağ tarafı yani dış dudak sanırım sağ tarafı şişmiş resmen,sol taraf normal, Allahtan yarın randevum var ama neden böyle oldu ki ya sizde oldu mu böyle bişey :KK43:

Endise etme cok,yarin doktora gideceksin hemen sukur ki.. hmilelikten hormonlardandir belk.. bende de vajina ic dudaginda bise cikti, doktor da et beni olabilir dedi..dikkat ediyorum kac gundur. Ebeler de cok oluyor boyle seyler hormonlarinizdan dedi..daha ne tur seyler ysayacagiz kim bilir.. ondan sen de korkma canim,Allahm hayrlisini versin bizlere

Olabilir, belki ondan demiştir.ben hemen panik yaptım niye öle dediniz falan diye o da korkacak birşey yok ama tedbir olsun diye. Benim tansiyonum normaldede düşüktür zaten normal hali 10,6
benimde hamilelikten once hep 9 a 6ydi ama smdi 12 7,14 7 filan cikio. ama bi gun sirf sirt ustu uyudugumda sabah basim cok donuodu. sebebi oymus

Surrender Surrender canim dikilmiodu valla uyuyodu uyaninca iniodu besikten indiriyorlardi yani. cok zor birakmisti o besigi emzik misali... zaten gozlerinin onundeydi surekli oyuzden cok rahat kullandılar

Canım neden sırt üstü yasak

benimde hamilelikten once hep 9 a 6ydi ama smdi 12 7,14 7 filan cikio. ama bi gun sirf sirt ustu uyudugumda sabah basim cok donuodu. sebebi oymus
Evet sebebi odur herhalde.aslında normal zamanda da hz.muhammed hep sol tarafına yatarmış,damarlardan kan akışı sağlıklı olduğundan,insan daha çok dinlenirmiş.ve ruh sağlığı içinde iyiymiş. Alışmış olursak zaten cogunlukla oyle yatarız dogumdan sonrada

Canım neden sırt üstü yasak
Tatlım kan akışı zYıflıyormuş. Bwbek sol tafa yattıgında fazla kan gşdiyor kordon kanına daha iyi besleniyormuş birinci sebep bu,ikinciside tansiyon yükselip düşebiliyormuş,rahime giden kan akışı zayıflar diye yatmYın diyorlar.

Back
X