- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.641
Gözünaydın canım ☺
Darısı herkesin başına
gözünaydın canım :)
aminnn canımm çok şükür
Gunaydinnn
Gunaydin herkese
Gozun aydin darisi basimiza insallah
Istanbulda olanlar ayrintiliyi nerelerde yaptiracaksiniz
Allah korusun tabide eğer bi rahtasızlık olsa bebekte zaten hareket edip hissettiriyor..el ayak şişmesi bu haftalarda cok normal ben yürüyüşten geldikten sonra bile el parmaklarım şişiyor ..tuz az , su bol diyor doktor
hepinizr cok tesekkur ederim kizlar.Gözün aydın canım :)
ozele gittm canim dr orda oldgu icin 58 lira aldilar. ama dr sevketmeden randevu icin aradigimda 230 la 300 arasi fiyat vermislerdi. cok iyi oldu. muamele insan gbi ve parasi az. hastanemden cok memnunun tahliller filanda 18 20 lira.uygun fiyatlari.maşallah..ayrıntılı için özele mi devlete mi gittiniz? özelse ne kadar? devlette kadın dogumdan mı alınıyor sıra yine?
bende o kisma takildim erkek mi yazio acaba dedimaile hekimleri çok bişeyden anlamıyorlar ki.. karıma yaptırmadım derken?
saol canim amin insallahMaaşallah..
Amin.. İnşaallah.. Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin sağlıcakla.
ben doktora da soracağım.
banada dedi. sabah gel tahlil de yapacağız diye. ama aç mı dedi tok mu, bak onu hatırlamıyorum ben.. :))
saol canimmm hastanenin radyoloji bolumunde perinatolog yapti.sonra dr da rapora bakti. hersey güzel 4 hafta sonra goruselim dedigözün aydın canım. kim yaptı ayrıntılı nı?
Bende biri sorsun diye bekliyodum.esi yazdi heralde
aramızda erkek mi var?saol canim amin insallah
saol canimmm hastanenin radyoloji bolumunde perinatolog yapti.sonra dr da rapora bakti. hersey güzel 4 hafta sonra goruselim dedi
ayyyy eslerde okuyormu yahuuu neler neler yaziyoruz utanirim ben
tabiki alayım 1 ay süre tanı bana döndüğünde tanıyamıyacaksın :)
deli deliyi görünce sopasını saklar diye bi laf vardır bilirmisin? bide dinsizin hakkından imansız gelir derler. ay ne diyorum ben ya sıcaktın kafayı sıyırdım. :)hahah deli
korkuttun biziKızlaaar. Aile hekimi demiş işte karıma da yaptırmadım ben gibisinden. :) ilahiii
Ahahahaha sizi korkutan ben değilim ama :)))korkuttun bizi
Valla hiç aklıma gelmedi ki..:) dediğin gibi yine de sola yaptırırdım çünkü sağ daha çok kullanılıyor, hani kullanamayacak gibi bi ağrı değil de sadece üstüne yatamıyorum:) Neyse geçer heralde birkaç güne kadarSaga yaptirsaydin keske.ama sag elde cok kullanilir
Rica ederim canım benim, neyse ki sadece bende olan bir durum değilmiş iyi bari :)))Tamam canım tesekkurler.
Evett :) biliyorum o hissi, sırt üstü dümdüz yatınca içimde bişeyler geriliyor. Değişik bir his. Dediğin gibi bacaklarımı katlayinca geçiyor o his.
deli deliyi görünce sopasını saklar diye bi laf vardır bilirmisin? bide dinsizin hakkından imansız gelir derler. ay ne diyorum ben ya sıcaktın kafayı sıyırdım. :)
Bende biri sorsun diye bekliyodum.esi yazdi heralde
aaayy ne güzeel ya.. maşallah..evet kesinlikle sağlıklı olsunlarda biz herşeye katlanırız..Hahaha vallaha bilmiyomki genetik olabilir benim tarafda 5 tane var.6. Piyangoda bana cikti.unuturum tabi canim.keske saglikli olsunlar.analik herseyle mucadele eder
cümleden sanki ben karıma yaptırmadım anlamı çıkardık ta pardonbenim aile hekimim erkek o karıma yaptırmadım dedi geçen yılda onun karısı doğum yaptı yanlış bir cümle mi kurdum acaba .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?