- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.621
benim doktorumda sola yat dedi neden diye sormak aklıma gelmedi o an. bende sola yatıyorum ama dediğiniz gibi uykuda fark edemiyosunuz geçen cumartesi eşimi işe göndermekiçin kalkarken boş bulundum yuvarlanarak yataktan kalktım karnıma baskı oldu akşama kadar vicdan azabı çektim acaba bişey oldu mu diye
teyzelerimiz biz ayrintili ultrasondan ciktik cok sukur oglusum iyi anormal bir durum yok. insallah hepimiz hayirli guzel haberlerle geliriz
Canım bnde pazartesi günü aşımı oldum... İkinci dozu için ekime gün verildi o zaman kan ve idrar tahlili yapılcakmış kontrol amaçlı... Bu arada kolum çok ağrıyor yatamıyorum soluma bu nedenleAz once sağlık ocağından aradılar, yarin sabah tetenoz aşısı yapacaklar. Aç karnına gel, kan tahlili yapacaz dedi de ne tahlili anlamadım?
Sizlere de yaptılar mı?
aile hekimleri çok bişeyden anlamıyorlar ki.. karıma yaptırmadım derken?benim aile hekimin yaptırma sakın dedi bende karıma yaptırtmadım o yüzden kafam karıştı.
Hmm rutin kontrol gibi bir şey ozaman kan tahlili, ilk haftalarda da yapmışlardı.Canım bnde pazartesi günü aşımı oldum... İkinci dozu için ekime gün verildi o zaman kan ve idrar tahlili yapılcakmış kontrol amaçlı... Bu arada kolum çok ağrıyor yatamıyorum soluma bu nedenle( umarım sende olmaz çünkü hemşire uyarmıştı beni ağrın olabilir diye
Büyük ihtimal kontrol amaçlı... İnşAllah canım, hani çok büyük bi ağrı değil de şu sola yatma mevzusundan dolayı rahatsız oluyorum sadece...Hmm rutin kontrol gibi bir şey ozaman kan tahlili, ilk haftalarda da yapmışlardı.
Kötüymüs ya, umarım hemen geçer ağrın canım
tabiki alayım 1 ay süre tanı bana döndüğünde tanıyamıyacaksın :)Yaa benimkinide sana havale ediyimmi :))) herseye burnunu sokmamayi ögretsen yeter bana kuzum
ya dikkat etsekte mikrop kapıyoz işte ne narin yaratıklarmışız anlamadım ki :)indi canım bir saat sonra idrar yolu enf vardı bi ara ondan mı acaba,dün bir de çok sıcaktı yoğun çalıştık oda olabilir mi
Evet zaten rahat rahat yatamıyoruz artık, bir de kol ağrısı kötü olmuş, 3 gün olmuş artik yavaş yavaş geçer sanırım.Büyük ihtimal kontrol amaçlı... İnşAllah canım, hani çok büyük bi ağrı değil de şu sola yatma mevzusundan dolayı rahatsız oluyorum sadece...
Maaşallah..teyzelerimiz biz ayrintili ultrasondan ciktik cok sukur oglusum iyi anormal bir durum yok. insallah hepimiz hayirli guzel haberlerle geliriz
ben doktora da soracağım.benim aile hekimin yaptırma sakın dedi bende karıma yaptırtmadım o yüzden kafam karıştı.
Az once sağlık ocağından aradılar, yarin sabah tetenoz aşısı yapacaklar. Aç karnına gel, kan tahlili yapacaz dedi de ne tahlili anlamadım?
Sizlere de yaptılar mı?
Yok canım bana öyle bişey demediler sadece yan etkilerini söylediler, ikinci doz tarihi verdiler, birde kan ve idrar tahlili yapılacağını söylediler o kadar..Evet zaten rahat rahat yatamıyoruz artık, bir de kol ağrısı kötü olmuş, 3 gün olmuş artik yavaş yavaş geçer sanırım.
Bir de şeyi sorayım, bir kaç gün su değmesi yasak diye okumuştum sanırım bir yerde, söylediler mi sana öyle bişey?
Sen yine de aç git bence, sanırım daha iyi olur..banada dedi. sabah gel tahlil de yapacağız diye. ama aç mı dedi tok mu, bak onu hatırlamıyorum ben.. :))
Tamam canım tesekkurler.Yok canım bana öyle bişey demediler sadece yan etkilerini söylediler, ikinci doz tarihi verdiler, birde kan ve idrar tahlili yapılacağını söylediler o kadar..
Birde bacaklarımı katlamadan uzunlamasına yatınca göbeğim geriliyor gibi hissediyorum sende de oluyor mu katlamam gerekiyor yoksa hiç rahat edemiyorm:)))
kız 4 litre içilcek su 1.5 litre çok az napıyosunuz siz.acaba suyu abartıyormuyuz, bende geldiğimden beri bir buçuk litreye yakın içtim ondan mı acaba
gözün aydın canım. kim yaptı ayrıntılı nı?teyzelerimiz biz ayrintili ultrasondan ciktik cok sukur oglusum iyi anormal bir durum yok. insallah hepimiz hayirli guzel haberlerle geliriz
Hahaha vallaha bilmiyomki genetik olabilir benim tarafda 5 tane var.6. Piyangoda bana cikti.unuturum tabi canim.keske saglikli olsunlar.analik herseyle mucadele ederaaa sizde ne çokmuş ikiz genetik mibişey olmaz unutursun büyüyünce
Bende biri sorsun diye bekliyodum.esi yazdi heraldeaile hekimleri çok bişeyden anlamıyorlar ki.. karıma yaptırmadım derken?
Saga yaptirsaydin keske.ama sag elde cok kullanilirBüyük ihtimal kontrol amaçlı... İnşAllah canım, hani çok büyük bi ağrı değil de şu sola yatma mevzusundan dolayı rahatsız oluyorum sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?