- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.601
Artık geçti diye çok sevinmiştim yaaa, belki sıcaklardandır, ya da klimadandır diye kendimi teselli ediyordum
kesinlikle bir şişe suyu devirdim sabah sabah sonrası malum... Hadi yürüyüş olsun diye birde ben yolumu uzatarak geliyorum işe, gerçi sabahları o kadar sıcak olmuyor ama bilemedim...su bile bulantı yapmaya başladı canım ya, evde olsak belki geçer :)))
kesinlikle bir şişe suyu devirdim sabah sabah sonrası malum... Hadi yürüyüş olsun diye birde ben yolumu uzatarak geliyorum işe, gerçi sabahları o kadar sıcak olmuyor ama bilemedim...
Kahvaltı yapmış mıydın peki? ben çok az bi atıştırmıştım hani acaba aç karnına bu kadar su içtik o yüzden de olabilir ama resmen ilk aylardaki gibi kaynıyor midemacaba suyu abartıyormuyuz, bende geldiğimden beri bir buçuk litreye yakın içtim ondan mı acaba
Kahvaltı yapmış mıydın peki? ben çok az bi atıştırmıştım hani acaba aç karnına bu kadar su içtik o yüzden de olabilir ama resmen ilk aylardaki gibi kaynıyor midem(
En azından sabahın ilk saatlerinde bu kadar içmeyelim bakalım nasıl olcak.. Zaten şuan görmek bile istemiyorumyarım dilim ekmek peynir falan yedim canım çok aç değildim,ama sudansa eğer biraz azaltıcam ya
En azından sabahın ilk saatlerinde bu kadar içmeyelim bakalım nasıl olcak.. Zaten şuan görmek bile istemiyorum(
hadi hayirlisievet senle aynıyız canım.benim birde geç döllenme de yok. kendimi aralığa ayarladım valla
hamilelik ayı hesaplama programlarına göre 1 ay 4 hafta olarak alınıyor: toplam hamilelik süreci 40 hafta: 10 ay oluyor yani.Hamileyim amaaa kaçıncı aydayım onu bile bilmiyorum yaaa. Yazık bana ama danki doktor da bana 5 dediiii
Ay vallaha sorma ne yapacam hele son haftalar.kuzeniminde ikizleri var.o son haftalar oturarak uyudum diyoduhareketler tam başlayınca senin kimbilir neler olcakevet canım benimki de kız babasının sevgilisi benim aykadaşım
Gözünaydın canım ☺teyzelerimiz biz ayrintili ultrasondan ciktik cok sukur oglusum iyi anormal bir durum yok. insallah hepimiz hayirli guzel haberlerle geliriz
teyzelerimiz biz ayrintili ultrasondan ciktik cok sukur oglusum iyi anormal bir durum yok. insallah hepimiz hayirli guzel haberlerle geliriz
aaa sizde ne çokmuş ikiz genetik miAy vallaha sorma ne yapacam hele son haftalar.kuzeniminde ikizleri var.o son haftalar oturarak uyudum diyodu
aminnn canımm çok şükürteyzelerimiz biz ayrintili ultrasondan ciktik cok sukur oglusum iyi anormal bir durum yok. insallah hepimiz hayirli guzel haberlerle geliriz
teyzelerimiz biz ayrintili ultrasondan ciktik cok sukur oglusum iyi anormal bir durum yok. insallah hepimiz hayirli guzel haberlerle geliriz
benim aile hekimin yaptırma sakın dedi bende karıma yaptırtmadım o yüzden kafam karıştı.Ben şeker yüklemesini doktora değilde aile hekimndeki hemşireye sordum. yaptırmak istemiyorsan yaptırmayabilirsin dedi.
bilmiyorum doktor napacak..
Gunaydinnn
Gunaydin herkese
Gozun aydin darisi basimiza insallah
Istanbulda olanlar ayrintiliyi nerelerde yaptiracaksiniz
bende hep sagima yatiyorum yazida el ayak siser dio acaba ondan mi sisti bugun ayaklarm ellerim. sabah uyandigimda sag tarafima pijama izi cikmis hic donmemisim keske soldada donmeden yatsam. zaten kanim az bebegim havasiz kalicak die cok korkuyorum. allaj korusun
Gözün aydın canım :)teyzelerimiz biz ayrintili ultrasondan ciktik cok sukur oglusum iyi anormal bir durum yok. insallah hepimiz hayirli guzel haberlerle geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?