- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.781
Onun paylaştığına baktım ben kısaydı ya 5 6 ay anca sığar bebek. Sepetler daha büyük.bi ara surrender paylaşmıştı kırmızı bi beşik o daha güzel bence. kız fikrimi söylüyorum ben sadece. :)
bencede rahat değil güzel de değilEvet o canım, önündeki tablası çıkıyoo, tamamen yatıyoo ve sallanıyo otomatik, ayarları fln var yanii 3-4 ay yatabilir en azından.. çok rahat gelmedi benim gözüme ama, gidip bakıcam o yüzden
Nasıl yorum ? Kendi eşimden pay biçiyorum gelip de şeker yüklemesi hakkında burda yorum yapmaz :)) yanlış yazdığı belliydi zaten öyle de olmuş. :))sen niye öle yorum yaptın belki eşidir :)
Tabii, sürekli sandalye üstünde çaalışmak çok zor, Allah yardımcınız olsun canımmm..Hareketli bir iş olsa amennah. Ben sabahtan akşama kadar masa basindayim. Bacaklar davul gibi sisiyor. Bazen öyle oluyorki ahhhhh diye bagirasim geliyor sıcak ve sıkıntıdanmesela su anda isteyim geldiler yine bana
Sağol canim. Dört gözle 7. Ayın bitmesini bekliyorum doğum izni için. Buarda çalışan arkadaşlar hamilelerde ait haklar var onları kullanmayı ihmal etmeyin derim.Tabii, sürekli sandalye üstünde çaalışmak çok zor, Allah yardımcınız olsun canımmm..
Birde ikiz gebeliklerde izin 18 haftaya çıkıyorVe 16 hafta izin kullanıyoruz yanı 4 ay ve bu surede maasimizdan kesinti yapılamaz.
bi ara surrender paylaşmıştı kırmızı bi beşik o daha güzel bence. kız fikrimi söylüyorum ben sadece. :)
bencede rahat değil güzel de değil
Hahaha ay yerim senin çocuklarini yaa.güldurdun beni vallahaa.2. bebeğe saklıcaz kız :) ben büyük konuşmayın seneye bi tane daha atırrırım içeri diye plan yapıyorum. çocuklarım dondu kaldı labrotuvarda yaaaa
Besiklerden konusuyorsunuz ya kizlar,ahsap besiklerde kac yasina kadar yatabilir ki bebek acaba? Ikeada cok guzel besikler var uygun da hatta,60×120 olculerde.. fikri olan var mi ne kadar gider bebise bu tarz besikler..
max 6-7 aylıga kadar yatar , ondan sonra cocuk sığsada ben yatırmam cünkü 6 aydan sonra bayag hareketlenıyolar Allah korusun atlar aşağı fln
Hadi gözün aydinBu sefer hissettim bebişti heralde elim tesadüfen karnımdaydı içerden 5-6 kez vurdu
Onlar kullanışlı canım ben de baktıydım iki kat. Ayaklanınca alt kata yatırırsın. Çıkamaz içinden mapus gibiIki kati var besigin,buyuyunce en alt kata yatiriyosun hni.. o zaman da mi tehlikeli olur ki acaba. Netcez o zaman biz :)
Tehlikeli diye bahsedilen su ahşap küçük beşikler cininlikli olanlar varya. Senin bahsettiğim normal beşik onda bir sıkıntı olmazIki kati var besigin,buyuyunce en alt kata yatiriyosun hni.. o zaman da mi tehlikeli olur ki acaba. Netcez o zaman biz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?