2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet o canım, önündeki tablası çıkıyoo, tamamen yatıyoo ve sallanıyo otomatik, ayarları fln var yanii 3-4 ay yatabilir en azından.. çok rahat gelmedi benim gözüme ama, gidip bakıcam o yüzden
bencede rahat değil güzel de değil

Hareketli bir iş olsa amennah. Ben sabahtan akşama kadar masa basindayim. Bacaklar davul gibi sisiyor. Bazen öyle oluyorki ahhhhh diye bagirasim geliyor sıcak ve sıkıntıdan mesela su anda isteyim geldiler yine bana
Tabii, sürekli sandalye üstünde çaalışmak çok zor, Allah yardımcınız olsun canımmm..

Bu arada bayanlar, çoğu işyeri doğum için eşlerinize 1500 tl veriyormuş ama sormaları lazım. Çalışandan ses çıkmayınca onlarda ses etmiyomuş. Kocalarınıza söyleyin soruştursunlar. Az para değil yani. Doğumu karşılıyo sonuçta..

Besiklerden konusuyorsunuz ya kizlar,ahsap besiklerde kac yasina kadar yatabilir ki bebek acaba? Ikeada cok guzel besikler var uygun da hatta,60×120 olculerde.. fikri olan var mi ne kadar gider bebise bu tarz besikler..

Besiklerden konusuyorsunuz ya kizlar,ahsap besiklerde kac yasina kadar yatabilir ki bebek acaba? Ikeada cok guzel besikler var uygun da hatta,60×120 olculerde.. fikri olan var mi ne kadar gider bebise bu tarz besikler..

max 6-7 aylıga kadar yatar , ondan sonra cocuk sığsada ben yatırmam cünkü 6 aydan sonra bayag hareketlenıyolar Allah korusun atlar aşağı fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…