2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bir kaç gündür giremedim. 700 küsür mesaj okudum :/ konuşmayın bu kadar demiycem :)) alıntılarımla başlayayım.

Evet canım baktım, çekmecesi yok ama ikeada satılan şu kumaş bölmelikler var ya onlardan alıp koyayım diyorum içine.. onun dışında da yer kalırsa eğer küçük bir şifonyer alıcam..
bu kumaş bölmelikleri tavsiye etmem. kendim kullanıyorum. memnun da değilim. böyle resimdeki gibi düz durmuyor. içinde mukavva mı ne var ağırlık koyunca hepsi eğiliyor. istersen foto atarım.
dolap kesinlikle çekmecesiz veya rafsız tavsiye etmem. hatta kendi dolaplarımın resmini atayım ben size. bu kadar ayrı ayrı masraf yapana kadar bir tane kendi isteğinize göre yaptırın derim.

çanta güzel görünüyor. lakin bir süre sonra bu tarz yerinde gözlü sırt çantası tercih edeceksiniz çünkü taşıması da rahat oluyor. decathlona da bakın derim.

Evet çok iyiymiş bu, en alt rafına da şöyle bir şey konulabilir çekmece gibi olur..

http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...zenleyiciler/10185593/skubb-bolmeli-kutu.aspx

bu da ultra kullanışlı değil. tam çekmecenin boyundaysa olabilir. kızımın çorapları için kullandım ben.

risk falan yoktur. solda yatarsanız kan akışı daha rahat olur. hatta siz bile daha rahat ettiğinizi farkedersiniz. yatmaya başladığınızda ilk önce sağa yatın. tam uyumaya başlıycakken vucut sola dönmek isteyecek

kızlar ya benim vajina bölgesinin sağ tarafı yani dış dudak sanırım sağ tarafı şişmiş resmen,sol taraf normal, Allahtan yarın randevum var ama neden böyle oldu ki ya sizde oldu mu böyle bişey
canım bu genelde hamilelikte olan bi tarz kistti sanırım yanlış hatırlamıyorsam. ama geçici bişey. ismini hatırlayamadım.

sirt ustu yatinca tansiyon dusup bayilanlar bile oluomus. gorumcem saglikci ona sordum cok basim donuo die sirtustumu yatiosun o yapio allah korusun bayilanlar bile var uykusunda dedi.
ilerki haftalarda daha net hissedersiniz. dr muayene ederken bile tam sırt üstü yatamayabilirsiniz.

asıl whatsapp doğum grupları oluşsun da sen o zaman gör :)

kizzz araliga gitmek yok benin 31 aralik dediler bugun.aralikta olabilir benim. ama gecen soyle bi baktin aralik annelerine daha 85.sayfadaydilar muhabbet yok.araliktada dogursak burdayiz
onlar hep facedeler ben bakıyorum.

Kizlarrr ben kafayı yicem yaaa hiç kıyafet bulamıyorum birsürü gezdim bugün 3 parça anca aldım benim hem karnım kocaman hemde popodan aldım hiçbişi olmuyor 7 kilo almışım
lcw her daim :) bugün kargo 1 tl.

Vajina sampuanlari kesinlikle onerilmiyor ama... Uzun vadede mantari daha cok tetikler. Bence uzak dur

1 lt suya çok az sirke koyun. bunu wcde her seferinde kullanın. sonradan yıkamayın. sirkeli kalsın.

Aynen bende ondan dusunmuyorum da ikeadan internetten alışveriş yapmadım hiç bir sıkıntı yaşanırmı acaba netten sipariş versek
çekinmeden alabilirsiniz lakin kargo çok tutuyor ya :/

6 aydan sonra kendı odasına postalamayı düşünuyorum ben bi aksılık olmazsa
yürek elvermiyor :/

canım ağrıyı geçtim. iğnenein giriş anını merak ediyorum kim tutacak beni kaçmayayım diye
iğne küçük. büyük değil.

Ay bayilmak ayri bi dert bana gore.spinal olacam Allahin izniyle hic anlamiyomussun bile.kuzularim cikar cikmaz gormek isterim.
ben güya spinal oldum. baktı ki anestezi uzm ben dayanamıycam spinalden tümden bayılttı beni.

Ben yaptiracam canim.bebek aşilari icinde iyi arastirin bazilarini yaptirmayin diyolar anlamiyorum vallaha iyice kafa karistiriyolar.senin minnosada masallah annesi nazar degmesin.

Bu adore demonte dolap. Daha önce icinde sele ile kullaniyordum. Sonradan cekmece yaptirdim.

Ikincisi ise benim ölçülerini verdigim bir dolap.bol cekmeceli.kesinlikle tavsiye ederim.

Son resim yaptirdigim dolabin ilk hali. Sag taraftaki raf istenildigi taktirde cikartilabilir. Yedek askılık aldım.

oyyy masallah tosunaaa. canim ben yaptiricam dr simdi bisi demedi ama yaptr derse yaptrrm. kolestoreldenmi belin agriomus yani

ya herkes yemek mi yiyo tombiş anneler yeter yemeyin artık canım sıkıldı.
hee yemek yioz. isten geldim evi supurdum canasir attim makineye. canta hazirladim yarin annemlere gidicez is cikisi sonra yemek yedik sonra dus derken aha anca kic.m yer gordu. ama oturamiom yaa koca gun oturmaktan kuyruk sokumum agrio benimmm

bende sirkeli suyla yikiorm arada vajinami ii oluo akinti duruo bi muddet. facede hangi grup yine aralik annelerimi

Herkese iyi akşamlar.. Beyaz akıntısı olan var mı? Bugün sanki çoğaldı akıntı,doktora sorsam mı yoksa herkeste mi oluyor merak ettim

hee yemek yioz. isten geldim evi supurdum canasir attim makineye. canta hazirladim yarin annemlere gidicez is cikisi sonra yemek yedik sonra dus derken aha anca kic.m yer gordu. ama oturamiom yaa koca gun oturmaktan kuyruk sokumum agrio benimmm
Ay kız kadın olmak zor valla ya. Erkeklerin bişi yaptığı yok. Çocuk olunca ne b.. Yicez hiç bilmiyom. Bende anne falanda yok yardımcı almayı düşünüyorum. Ne iş yapıyosun sende hep oturuon

Herkese iyi akşamlar.. Beyaz akıntısı olan var mı? Bugün sanki çoğaldı akıntı,doktora sorsam mı yoksa herkeste mi oluyor merak ettim
benımde hep beyaz. yaprak pedlerden kullanıyorum
doktora da sordum bişi olmaz dedı. iyiki kullanıyorum yoksa gunde kaç çamasır degıstırmek zorunda kalırdım bılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…