- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.141
Hiç güzel değildikizzzz yedigini demesene milletin cani cekicek yiyemicek
Bende devamlı günlük ped kullanıyorum.Kendimi bildim bileli kullanırım zaten :) bugün daha yoğun akıntı var,o dikkatimi çekti sorayım dedimbenımde hep beyaz. yaprak pedlerden kullanıyorum
doktora da sordum bişi olmaz dedı. iyiki kullanıyorum yoksa gunde kaç çamasır degıstırmek zorunda kalırdım bılmıyorum.
çok fazla ayakta durunca da olunyor.Bende devamlı günlük ped kullanıyorum.Kendimi bildim bileli kullanırım zaten :) bugün daha yoğun akıntı var,o dikkatimi çekti sorayım dedim
Canım nerde kreş işletiyosunn, ne güzelll :))Kızlar ben yıllardır yoga yapıyorum. Kızım doğduğundan beri onunla da yapıyorum. İşlettiğim kreşte çocuklara da yaptırıyorum. Şimdi tabi daha yumuşak hareketlerle hamile yogasına geçtim.
Aynı zamanda bir psikolog olarak da şunu söyleyebilirim ki yoga hem fiziksel hem zihinsel sağlığınız için çok faydalı. Gaz sancılarınıza, kasılmalarınıza ve normal doğum yapacaksanız kaslarınızı hazırlamanıza da çok faydalı olacaktır. Dolayısıyla kilo kontrolünüze de mutlaka faydası olacaktır.
Anormal şeyler okuyup beynimi bulandırıyorum ondan şüphede kalıyorum :) bebeğin sıvısından sızıntı fln oluyormuş akıntı çoksa doktora danışın diyen yazılar okudum. Bilmemek lazım bazı şeyleri,çok kurcalıyoruz :)çok fazla ayakta durunca da olunyor.
akıntı normal bence
aynen. çok fazla kurcalamak iyi degılAnormal şeyler okuyup beynimi bulandırıyorum ondan şüphede kalıyorum :) bebeğin sıvısından sızıntı fln oluyormuş akıntı çoksa doktora danışın diyen yazılar okudum. Bilmemek lazım bazı şeyleri,çok kurcalıyoruz :)
Ben de başladı üç dört gümdür csnımHerkese iyi akşamlar.. Beyaz akıntısı olan var mı? Bugün sanki çoğaldı akıntı,doktora sorsam mı yoksa herkeste mi oluyor merak ettim
Bende sorarım diyorum,oraya gidince sormuyorum. Var mı sıkıntı diyor herşey yolunda diyorum konu kapanıyor :) kendi kendime evham yapıyorum ben doktorun ruhu duymuyor :)aynen. çok fazla kurcalamak iyi degıl
insanın kafasını allak bullak edıyor.
tabii senin aklına takıldıysa doktoruna sorabılırsın gıttıgın zaman
ben böyle seylerı soylemıyorum :=)
Genelde oluyor demekki. Benimde arttı bugünBen de başladı üç dört gümdür csnım
insan oraya gıdınce her seyı unutuyor.Bende sorarım diyorum,oraya gidince sormuyorum. Var mı sıkıntı diyor herşey yolunda diyorum konu kapanıyor :) kendi kendime evham yapıyorum ben doktorun ruhu duymuyor :)
Hiç güzel değildi
Hadi minnoşa bakalım diyor benim aklım uçuyor zaten :) hiçbişey sormadan çıkıyorum,ne umursamaz diyodur arkamdan. Not alıp gidicem artık karar aldım :)insan oraya gıdınce her seyı unutuyor.
ben ılk defa gecen gıttıgımde aklımdakılerı sorabıldım
o da eşim hatırlattı
aslında her defasında bir şikayetın var mı dıye sorması lazımHadi minnoşa bakalım diyor benim aklım uçuyor zaten :) hiçbişey sormadan çıkıyorum,ne umursamaz diyodur arkamdan. Not alıp gidicem artık karar aldım :)
Soruyor :) ben yok diyorum. Şikayetim yokki merak ettiklerim var onları unutuyorumaslında her defasında bir şikayetın var mı dıye sorması lazım
Yaaaaaa cok guzelllll bayildimmBuda benim beğendiğim beşik modeli. Fikir olsun sizede.
Bencede:) hem geniş hem derin hemde şirin :)Yaaaaaa cok guzelllll bayildimm
Oğlumun pipisi şiştiHiç güzel değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?