2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benımde hep beyaz. yaprak pedlerden kullanıyorum
doktora da sordum bişi olmaz dedı. iyiki kullanıyorum yoksa gunde kaç çamasır degıstırmek zorunda kalırdım bılmıyorum.
Bende devamlı günlük ped kullanıyorum.Kendimi bildim bileli kullanırım zaten :) bugün daha yoğun akıntı var,o dikkatimi çekti sorayım dedim

Canım nerde kreş işletiyosunn, ne güzelll :))

bugun saglık ocagından aradılar. halimi hatrımı sordular.
doktorun ne verdıklerını sordular. kalsıyumu kullanmadıgım soyledım, '' kanına bakalım eğer yetersızse kullanırsın'' dedi kadın. çok ilgiliydi.
gitmişken tsh ye falan da baktırcam.
yarın gıdıyorum

çok fazla ayakta durunca da olunyor.
akıntı normal bence
Anormal şeyler okuyup beynimi bulandırıyorum ondan şüphede kalıyorum :) bebeğin sıvısından sızıntı fln oluyormuş akıntı çoksa doktora danışın diyen yazılar okudum. Bilmemek lazım bazı şeyleri,çok kurcalıyoruz :)

aynen. çok fazla kurcalamak iyi degıl
insanın kafasını allak bullak edıyor.
tabii senin aklına takıldıysa doktoruna sorabılırsın gıttıgın zaman
ben böyle seylerı soylemıyorum :=)

aynen. çok fazla kurcalamak iyi degıl
insanın kafasını allak bullak edıyor.
tabii senin aklına takıldıysa doktoruna sorabılırsın gıttıgın zaman
ben böyle seylerı soylemıyorum :=)
Bende sorarım diyorum,oraya gidince sormuyorum. Var mı sıkıntı diyor herşey yolunda diyorum konu kapanıyor :) kendi kendime evham yapıyorum ben doktorun ruhu duymuyor :)

Bende sorarım diyorum,oraya gidince sormuyorum. Var mı sıkıntı diyor herşey yolunda diyorum konu kapanıyor :) kendi kendime evham yapıyorum ben doktorun ruhu duymuyor :)
insan oraya gıdınce her seyı unutuyor.
ben ılk defa gecen gıttıgımde aklımdakılerı sorabıldım
o da eşim hatırlattı

insan oraya gıdınce her seyı unutuyor.
ben ılk defa gecen gıttıgımde aklımdakılerı sorabıldım
o da eşim hatırlattı
Hadi minnoşa bakalım diyor benim aklım uçuyor zaten :) hiçbişey sormadan çıkıyorum,ne umursamaz diyodur arkamdan. Not alıp gidicem artık karar aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…