2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kız kadın olmak zor valla ya. Erkeklerin bişi yaptığı yok. Çocuk olunca ne b.. Yicez hiç bilmiyom. Bende anne falanda yok yardımcı almayı düşünüyorum. Ne iş yapıyosun sende hep oturuon
Yrd mümkünse yatılı olsun. Dogum öncesinde al. Test et.
Anormal bisey olsa hissedersin. Kanama gibi ... o sızıntı çok sık olan bisey değilmis.

Ay kız kadın olmak zor valla ya. Erkeklerin bişi yaptığı yok. Çocuk olunca ne b.. Yicez hiç bilmiyom. Bende anne falanda yok yardımcı almayı düşünüyorum. Ne iş yapıyosun sende hep oturuon
gunaydinnn :) evet valla aksam geldik cok yorgunum dedi uzandi tv karsisina. ben temizle dur. anne varda hamileligimde 2 kere geldi yakin deilki bide kardesimin dugunu var onun derdindeler beni suan 2.plana attilar beton test laboratuvarinda calisiyorum alinan karot tu beton du celik ti bunlarin dayanimini raporluyorum. oyuzden oturuom hep. arada kalkip geziniom bide iste cocuklar Kırım yaparken bi sorun olursa gidip yanlarina bakiyorum ozaman ayaga kalkiyorum :)

bizim saglik ocagindakiler de kari koca pek ilgililer sorma :) bana 20.haftada gorusuruz dedi ne arayan var ne soran bugun gidicen asi vurulmaya ac gideyimde bari kanda vericen baksinlar degerime devletten para aliolar yan gelip yatmasinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…