- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.161
Link yollarmısın bizde bakıp bayılalım merak ettimBencede:) hem geniş hem derin hemde şirin :)
Sorması Lazım suç unutanda değil sormayandaaslında her defasında bir şikayetın var mı dıye sorması lazım
Fotograf paylaştım canım,tekrar paylaşayım mı ?Link yollarmısın bizde bakıp bayılalım merak ettim
ilk defa anne olacaklar içinSorması Lazım suç unutanda değil sormayanda
Tamam gördüm çok güzelmiş hakkaten çok paradır bu yaFotograf paylaştım canım,tekrar paylaşayım mı ?
Kız ne işi olur adamın ilk defamı 2. Defamı onumu düşüncek. O bu kalksada 2. Cisi gelse para alsam diye düşünüyoilk defa anne olacaklar için
sorması lazım ama
yok yahu doktorlar soruyorlarKız ne işi olur adamın ilk defamı 2. Defamı onumu düşüncek. O bu kalksada 2. Cisi gelse para alsam diye düşünüyo
Ne şikayetin varmı diye soruyo?yok yahu doktorlar soruyorlar
bana sormustu
yok. ilk gebelık mı dıye sormustuNe şikayetin varmı diye soruyo?
Yrd mümkünse yatılı olsun. Dogum öncesinde al. Test et.Ay kız kadın olmak zor valla ya. Erkeklerin bişi yaptığı yok. Çocuk olunca ne b.. Yicez hiç bilmiyom. Bende anne falanda yok yardımcı almayı düşünüyorum. Ne iş yapıyosun sende hep oturuon
Anormal bisey olsa hissedersin. Kanama gibi ... o sızıntı çok sık olan bisey değilmis.Anormal şeyler okuyup beynimi bulandırıyorum ondan şüphede kalıyorum :) bebeğin sıvısından sızıntı fln oluyormuş akıntı çoksa doktora danışın diyen yazılar okudum. Bilmemek lazım bazı şeyleri,çok kurcalıyoruz :)
YuhOğlumun pipisi şişti
gunaydinnn :) evet valla aksam geldik cok yorgunum dedi uzandi tv karsisina. ben temizle dur. anne varda hamileligimde 2 kere geldi yakin deilki bide kardesimin dugunu var onun derdindeler beni suan 2.plana attilarAy kız kadın olmak zor valla ya. Erkeklerin bişi yaptığı yok. Çocuk olunca ne b.. Yicez hiç bilmiyom. Bende anne falanda yok yardımcı almayı düşünüyorum. Ne iş yapıyosun sende hep oturuon
bizim saglik ocagindakiler de kari koca pek ilgililer sorma :) bana 20.haftada gorusuruz dedi ne arayan var ne soran bugun gidicen asi vurulmaya ac gideyimde bari kanda vericen baksinlar degerime devletten para aliolar yan gelip yatmasinlarbugun saglık ocagından aradılar. halimi hatrımı sordular.
doktorun ne verdıklerını sordular. kalsıyumu kullanmadıgım soyledım, '' kanına bakalım eğer yetersızse kullanırsın'' dedi kadın. çok ilgiliydi.
gitmişken tsh ye falan da baktırcam.
yarın gıdıyorum
harikaaa nerde satilio buuBuda benim beğendiğim beşik modeli. Fikir olsun sizede.
Hiç güzel değildi
sag elinin icini yala sag memene sur canin cektiyse gecer ozamanOğlumun pipisi şişti
kizzzYrd mümkünse yatılı olsun. Dogum öncesinde al. Test et.
Anormal bisey olsa hissedersin. Kanama gibi ... o sızıntı çok sık olan bisey değilmis.
Yoga'nın kiloyla bir ilgisi yok ama bildiğim kadarıyla canım, pilates yapmak lazım onun için[/QUOTE
aynen yoga vücudu esnetmekle alakalı pilates yürüyüş ve yüzme yapman gerekiyor eğer kilo ile sorun yaşıyorsanız
spor hocasıyım ben çünkü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?