2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eray beye girmedim ama alanında çok uzman olduğunu çok duydum, içiniz rahat olsun

aa öylemi canım, dün yine şişti sağ taraf, dikkat ediyorum hep işten sonra oluyor bir saat içinde iniyor, tekrar randevu aldım doktora

ayy valla doğru ya erkekler çok rahatlar gerçekten, dün işten gittim kızartma yapayım hemen dedim,dün evdeydi beni beklemiş beraber yiyelim diye acıkmış baya, sinir etti, neden benmi fikrimi almıyorsun belki ben kızartma yemicem falan diye, halbuki bir gün önceden söylemiştim yani, baya bir söylendi,bende kızdım baya küstük :))))

yatılı bakıcılar bizim burada inanılmaz pahalı ya mecbur biz gündüzlü alacağız arada rica ederiz akşam kalır artık
sizin oralarda durum nedir acaba fiyat vs... SansimCok

ayy hiç o aşamayı düşünmedim ya, bir sene ücretsiz izne ayrılcam diye ama sonradan birde o dert var arayış

Canım benim 18+6'da kilosu 289 gramdı, boyunu bilmiyorum Sen öyle besleyemiyorum falan diye düşünme, bebişlerimiz için yararlı şeyler yememiz gerek...

gunaydinlarrrrrrr son is gunuuuu yasasinnnn
GÜNAYDINNNNNNNNNN VE HAYIRLI CUMALAR EVET YA ÇOK ŞÜKÜR 2 GÜN TATİLLLLLLLLLLLLLLL
BENİMKİ DE ÖNCE BİŞEY YAPILACAĞI ZAMAN ÖNCE GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYOR ACABA YAPACAK MIYIM VEYA YAP HADİ DERCESİNE, SONRA BENDEN IŞIK ALAMAYINCA MEVBUR GİDİM BEN YAPİM HAVALARINA GİRİYOR BÖYLE VURASIM GELİYOOO

kız birde anlayışsızlar anlayış sıfır, bazen çok iyi oluyor süper bir eş bazen odunun önde bayrak çekeni :)))

kız birde anlayışsızlar anlayış sıfır, bazen çok iyi oluyor süper bir eş bazen odunun önde bayrak çekeni :)))

bizimki hep kendi yemek yapıyordu hala devam haftada 2 gün ben erken geliyorum ondan ben yapıyorum 2 gün o benden erken geliyor o yapıyor evlenmeden önce 15 yıl yalnız yaşadığı için her şeyi yapıyor sağolsun birde tittiz ben genelde ev işi hiç sevmezdim halada çok zor yapıyorum genelde dalga konumuz bu oluyor :)

benimki kalkardi beraber girerdik mutfaga is cikislari yer toplardik. ama 2 3 gundur heralde cok yoruluoda bende cok yoruluyorum. bide daha bizim buraya klima takilmadi mahvoluyorum sicakta. o klimali ortamda en azndan serin serin. sicakta insani cok yoruo. ama bazen anlamiolar bana dioki evin heryerini mi supurdun napicaksam
İnternette buldum bunu. Ebebekte çok benzeri var ama ben buna taktım:) araştırıp haber veririm sizede
tamam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…