- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 36
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.181
Eray beye girmedim ama alanında çok uzman olduğunu çok duydum, içiniz rahat olsunarkadaşlar merhaba çoktandır giremiyorum
benim 3 lü taramada trisomi 18 poziif çıktı
perinatolojiye sevk etti zeynep kamil ama malesef 31 ağustostan önce randevu yok
bugün devlete gidip tekrar 3 lü test için kan verdim sonuç 15 gün sonra çıkıcak
ve koskoca gebzede bi ayrıtılı ultrason bulamadık
yarın izmit medikale gidiyorum.eray beye giden varmı aranızda
Nasıl rapor alacaksınız doğuma kadar gitmeyecek misiniz??Öğretmen arkadaşlarrr okullarr 28 inde açılıyormuşş gözümüz aydın olsun.:) gerçi ben bu sene cümleten rapor alıyorum ama olsun 2 hafta eksik almış olucam bu durumda:):):)
kızlar bir kaç gündür giremedim. 700 küsür mesaj okudum :/ konuşmayın bu kadar demiycem :)) alıntılarımla başlayayım.
bu kumaş bölmelikleri tavsiye etmem. kendim kullanıyorum. memnun da değilim. böyle resimdeki gibi düz durmuyor. içinde mukavva mı ne var ağırlık koyunca hepsi eğiliyor. istersen foto atarım.
dolap kesinlikle çekmecesiz veya rafsız tavsiye etmem. hatta kendi dolaplarımın resmini atayım ben size. bu kadar ayrı ayrı masraf yapana kadar bir tane kendi isteğinize göre yaptırın derim.
çanta güzel görünüyor. lakin bir süre sonra bu tarz yerinde gözlü sırt çantası tercih edeceksiniz çünkü taşıması da rahat oluyor. decathlona da bakın derim.
bu da ultra kullanışlı değil. tam çekmecenin boyundaysa olabilir. kızımın çorapları için kullandım ben.
risk falan yoktur. solda yatarsanız kan akışı daha rahat olur. hatta siz bile daha rahat ettiğinizi farkedersiniz. yatmaya başladığınızda ilk önce sağa yatın. tam uyumaya başlıycakken vucut sola dönmek isteyecek
canım bu genelde hamilelikte olan bi tarz kistti sanırım yanlış hatırlamıyorsam. ama geçici bişey. ismini hatırlayamadım.
ilerki haftalarda daha net hissedersiniz. dr muayene ederken bile tam sırt üstü yatamayabilirsiniz.
asıl whatsapp doğum grupları oluşsun da sen o zaman gör :)
onlar hep facedelerben bakıyorum.
lcw her daim :) bugün kargo 1 tl.
1 lt suya çok az sirke koyun. bunu wcde her seferinde kullanın. sonradan yıkamayın. sirkeli kalsın.
çekinmeden alabilirsiniz lakin kargo çok tutuyor ya :/
yürek elvermiyor :/
iğne küçük. büyük değil.
ben güya spinal oldum. baktı ki anestezi uzm ben dayanamıycam spinalden tümden bayılttı beni.
ay bu ne ya mıllet tuhaf tuhaf seyler yazmıs
gunaydinnn :) evet valla aksam geldik cok yorgunum dedi uzandi tv karsisina. ben temizle dur. anne varda hamileligimde 2 kere geldi yakin deilki bide kardesimin dugunu var onun derdindeler beni suan 2.plana attilarbeton test laboratuvarinda calisiyorum alinan karot tu beton du celik ti bunlarin dayanimini raporluyorum. oyuzden oturuom hep. arada kalkip geziniom bide iste cocuklar Kırım yaparken bi sorun olursa gidip yanlarina bakiyorum ozaman ayaga kalkiyorum :)
yatılı bakıcılar bizim burada inanılmaz pahalı yamecbur biz gündüzlü alacağız arada rica ederiz akşam kalır artık
sizin oralarda durum nedir acaba fiyat vs...SansimCok
Canım benim 18+6'da kilosu 289 gramdı, boyunu bilmiyorumDoktordan geliyorum. 21 cm, 300 gr olmus oglum. 16+6 iken de 15 cm 157 gr.di.
Evde biraz arastirinca farkettim boyuyla kilosu uyusmuyo sanki. Sizde nasildi bu haftalarda boy kilo uyumu?
Boyu mu uzun kilosu mu az anlamadim. Besleyemiyorum zaten istah sifir
İnternette buldum bunu. Ebebekte çok benzeri var ama ben buna taktım:) araştırıp haber veririm sizedeharikaaa nerde satilio buu
kızlar bir kaç gündür giremedim. 700 küsür mesaj okudum :/ konuşmayın bu kadar demiycem :)) alıntılarımla başlayayım.
bu kumaş bölmelikleri tavsiye etmem. kendim kullanıyorum. memnun da değilim. böyle resimdeki gibi düz durmuyor. içinde mukavva mı ne var ağırlık koyunca hepsi eğiliyor. istersen foto atarım.
dolap kesinlikle çekmecesiz veya rafsız tavsiye etmem. hatta kendi dolaplarımın resmini atayım ben size. bu kadar ayrı ayrı masraf yapana kadar bir tane kendi isteğinize göre yaptırın derim.
bu da ultra kullanışlı değil. tam çekmecenin boyundaysa olabilir. kızımın çorapları için kullandım ben.
Çok teşekkürler bilgiler için canımm, valla foto da atabilirsen süper olur
Eki Görüntüle 1611199
Eki Görüntüle 1611202
Eki Görüntüle 1611203
Bu adore demonte dolap. Daha önce icinde sele ile kullaniyordum. Sonradan cekmece yaptirdim.
Ikincisi ise benim ölçülerini verdigim bir dolap.bol cekmeceli.kesinlikle tavsiye ederim.
Son resim yaptirdigim dolabin ilk hali. Sag taraftaki raf istenildigi taktirde cikartilabilir. Yedek askılık aldım.
GÜNAYDINNNNNNNNNN VE HAYIRLI CUMALAR EVET YA ÇOK ŞÜKÜR 2 GÜN TATİLLLLLLLLLLLLLLLgunaydinlarrrrrrr son is gunuuuu yasasinnnn
BENİMKİ DE ÖNCE BİŞEY YAPILACAĞI ZAMAN ÖNCE GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYOR ACABA YAPACAK MIYIM VEYA YAP HADİ DERCESİNE, SONRA BENDEN IŞIK ALAMAYINCA MEVBUR GİDİM BEN YAPİM HAVALARINA GİRİYORayy valla doğru ya erkekler çok rahatlar gerçekten, dün işten gittim kızartma yapayım hemen dedim,dün evdeydi beni beklemiş beraber yiyelim diye acıkmış baya, sinir etti, neden benmi fikrimi almıyorsun belki ben kızartma yemicem falan diye, halbuki bir gün önceden söylemiştim yani, baya bir söylendi,bende kızdım baya küstük :))))
GÜNAYDINNNNNNNNNN VE HAYIRLI CUMALAR EVET YA ÇOK ŞÜKÜR 2 GÜN TATİLLLLLLLLLLLLLLL
BENİMKİ DE ÖNCE BİŞEY YAPILACAĞI ZAMAN ÖNCE GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYOR ACABA YAPACAK MIYIM VEYA YAP HADİ DERCESİNE, SONRA BENDEN IŞIK ALAMAYINCA MEVBUR GİDİM BEN YAPİM HAVALARINA GİRİYORBÖYLE VURASIM GELİYOOO
ayy hiç o aşamayı düşünmedim ya, bir sene ücretsiz izne ayrılcam diye ama sonradan birde o dert var arayış
kız birde anlayışsızlar anlayış sıfır, bazen çok iyi oluyor süper bir eş bazen odunun önde bayrak çekeni :)))
benimki kalkardi beraber girerdik mutfaga is cikislari yer toplardik. ama 2 3 gundur heralde cok yoruluoda bende cok yoruluyorum. bide daha bizim buraya klima takilmadi mahvoluyorum sicakta. o klimali ortamda en azndan serin serin. sicakta insani cok yoruo. ama bazen anlamiolar bana dioki evin heryerini mi supurdun napicaksamayy valla doğru ya erkekler çok rahatlar gerçekten, dün işten gittim kızartma yapayım hemen dedim,dün evdeydi beni beklemiş beraber yiyelim diye acıkmış baya, sinir etti, neden benmi fikrimi almıyorsun belki ben kızartma yemicem falan diye, halbuki bir gün önceden söylemiştim yani, baya bir söylendi,bende kızdım baya küstük :))))
tamam teşekkür ederimİnternette buldum bunu. Ebebekte çok benzeri var ama ben buna taktım:) araştırıp haber veririm sizede
canım benimde öyle ya sıcaktan ya ayaklarımın sıkıntısından. sende ağrı yok dimi?Gunlerdir uyku duzeni diye bir sey kalmadi. Saatlerdir uykuya dalamiyorum yahubu da yeni moda sanirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?