2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu benim 2. Bebis olucak ama aradan zaman gecinceinsan unutuyomus bu arada bursadaki arkadaslar bende bursadayim 18inde ziya cetin den randevu aldim ona gidicem bakalim gunler gecmiyooooorrrr
Ziya beyi bende cok duydum ama cok yogun oldugu icin dogumda bazi olumsuzluklar oluyor dedi akrabamiz oyuzden esentepede ibrahm beyden aldm randevu. Ziya bey zubeydeye de devam ediomu hala biliomusun canim yoksa tamamn muayenemiye dondu. Gidip geldikten snra buraya yazarsan canm bizede hem fkkir olur

Kızlar çok afedersiniz ama büyük tuvaletinde renk değişikliği yaşadınız mı hiç

Ben folio kullaniyorum 40 tl.iyot varmis arti olarak bikac vitamin..
Folige uc ay once baslanmasi gerekiyor.en onemli gunler ilk baslar acilen baslaman lazm
Ben doktara,folik asit için ocak ayında 3 ay önceden kullanmaya başlayım ve testler yaptırmak için gittim. Şu anki doktorum, ocak ayında vermedi folik değerlerim 10 küsür olduğu için, hamile olduktan sonra gittim folik asite başlayabilirmiyiz dedim sadece içinde folik asit içeren vitamin verdi, bence kişinin değerleriyle de alakalı folik asit, elbette hamilelikte değerlerimiz düşüyor ama kişinin değerlerine doktor önerisi daha ii bence, doktorlar artık hamileler folik asit kullanması gerektiğini biliyor alırlar diye söylemiyorlar demiş birisi, yani böyle düşünen bir doktor olamaz bence, bilmeyen duymayan insanlar da vardır.

Ben hamilelik dusunuyorum diye gittim beni muahne etti smear aldı troit falan baktı folike başlattı...yani başka değerlerime bakmadı kendinden başlattı.zaten folik vucutta depolanmadıgı için baslatıyolar diye biliyorum vucutt eksikse tamamlıyor fazlaysa vücut atıyormuş

Canim ben ibrahim avciya gidiyodum normal kontroller icin cok ilgili iyi bir doktordur kendisi ama ben gecen yil hamile kalip hem agrim hem kanamam olunca aradim beni almadilar en szindan bakmak icin sonra bende ayni gun rentip selim akgunden randevu alabildim 5 haftalikti bakti kese yok rapor bile vermek istemedi ama nasil bi agri anlatamam duserse duser dedi 5 gun sonra gel keseye bakalim dedi neyse 2 gun sonra benim tup patladi dis gebelikmis acilen jimere gittim cenk askalliye ameliyatimi o yapti memnun kaldim ama cok pahali oldugu icin jimere gidemyrm ziyabziya beyide duydum hamile kalmadan once kontrole gittim oyle cok ahim sahim super denilcek biseyini gpgormedim bakalim gidince tekrar donus yaparim sana ama drlardan o zor zamanimda ozellikle esentepe yardimci olmadigi icin cok sogudum simdi diyorum niye zubeydenin aciline gitmemisim aklima gelmedi iste neyse kismet boyleymis

Cok cok Gecmis olsun canim ibrahim beyle ilgili iki olmsz yorum okudum bende oda 2013 te karisinn dogumu icin gtms hastalari kalms biride bayramda birnn sancisi gelms eve gondermisler bikackere gel git yaptiktan sonra kadni ambulansla baska hastaneye gtrmsler kadin orda dogum yapms. Benmkide aralik 31 e denk gelebilir dogum o korkutuo yılbaşına tam denk gelirse ne ozelde ne devlette doktr olmaz diorm ama yapicakta bisey yok eger ole bisi yasicaksamda. Yada sezeryan olup one alirim :) selim beyide cok ii die duydum ama cok sogukkanliymis artik kismet isimiz sansa kaldi allah hepimizi ii doktrlarla karsilastrsin insallah ben devlette de doktra gidicem arastrmada mustafa altundag icinde ii diolr bide ona giderim diorum sali zubeydede ilk randevum bakalm artik ibrahm beye cuma gidicem soracagim sorulara gore kararimi vericem hakkimizda hayirlisi olsn insallah. Cem beyi bende duydum ama dogum cok pahali orada gerci jimerin acili icinde ii seyler duymadim sanirim her doktrun ve hastanenin iyi ve kotu tarafi var insallah iyilerle karsilasiriz

Selam kızlar Ocak annesi olucam insallah hemen girdim Araniza :) burası bana uğurlu geldi iki gun once uye oldum dun hamile oldugumu ögrendim ilk anneler gunu hediyemi aldım :) allahım isteyen herkese nasip etsin. Sat 11 nisan. Bat 12 Mayıs'tı ama ben dun test yaptım 2 cizgi cikti hemen kan testine gittim 124.82 cikti

Hem günümüz hem de değerlerimiz neredeyse aynı Tebrik ederim

Tebrikler cnm sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

Decavit Pronatal film tablet kullanıyorum, Gebeliğe hazırlık, gebelik ve emzirme dönemlerindeki vitamin ve mineral ihtiyacını karşılıyormuş. İçindeki folik asit miktarı 0.8 mg= 800 mcg. Onun dışında 12 vitamin ( A,B1, B2, B6, B12, C, D2, E, D-biotin, kalsiyum. folik, nikotinamid) ,4 mineral (kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor), 3 oligo element( bakır, mangan çinko) içeriyor. Haftaya değerlerime bir daha bakarsa, gene soracam folik asiti.

Bana he Bana henüz vıtamin yazmadı sanırım bu gittiğimde yazacak decavit en iyisiymiş bunu duymuştum

Kızlar ben de imom kullanıorum içinde folik asitle beraber birçok vitamin var
Bu arada kabızlık yaşayan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…