2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ultrasona almali seni cnm keseni gormus muydun.boyle kan gele gele doguranlarda varmis.dinlen bari kendini yorma.mutlaka gorunmen lazim ama canm.kesen gozukuyorsa sorun yok ama allah korusun dis gebelik falan tehlikeli olur senin icin.
yok bebegim var kesem Allaha sukur kalp atisi icin 20si gibj gidicez rahmimim icide kanamiyomus simdi ne durumda bilmiyorum ama ozaman ole dedi ilaci kullan dedi esim dusuk olabilir mi dedi doktorda kalp atisi duyana kadar ihtimalimiz var dedi aradim ilaca devam et dedi ben yine gidicem cok ultrasyonada girmek istemiyorum zararli oluyomus o isinlar bakalm ins gecer ben bole devam edersem her gun uzuluruz kotu bi duygu cunku ALLAH YAR yardimcimiz olsun hepimizin bide bise. sorcam bilen arkadaslarima maden suyu zararli mi ben bekarken hic sevmezdim simdi sureklo icesim var sutte cok icerdm simdi tiksindim icemiyorum

Canim sade soda icilebilir meyveli degilde sade soda iimis

Kızlar kasıklarımda agrım oluyor, bazen dayanamıyorum farkettim ki özellikle karnım şiştiğinde başlıyor bu agrılar, bildiğin adet ağrısı dinlenince geçiyor 5+2 olduk bugün biz ayrıca anne adayları anneler gününüz kutlu olsuunnn inşallah seneye bugün bebişlerimizle kutluyor oluruz onların kokusu ile

Aminnnnn insallah su gunleri bi atlatsakta alsak bebislerimizi bian evvel

Kizlar benimde karnim sis ve cok gaz var sizinde boylemim birde bazen ole bi agri oluoki kasiklarimda sanki o an adet olcakmisim gbi Hissediyorum boyle hissedenler varmi acaba
Benimde sürekli oluyor hatta geçen sayfada yazmıştım pantolonların çok rahatsız ediyor ve müthiş gaz var bende utanıyorum artık...adet oluyorum sanıyorum hep ama geçiyor sonra

Benimde sürekli oluyor hatta geçen sayfada yazmıştım pantolonların çok rahatsız ediyor ve müthiş gaz var bende utanıyorum artık...adet oluyorum sanıyorum hep ama geçiyor sonra
sade die okumustum duymustum da bi hamile arkadasmdam ama normaldede ben meyveli icemiorum :) ay cok korkuyorum ole adet olcakmis gibi olunca allahm diorum gecsin su gunlerde alalim kucagimiza hayirlisiyla

Papatyaesra cnm benide eklermisin listeye dogum 12.01.2016 sat 7 nisan yas 30 bu arada kizlar nen hezherzaman tazmiyrm ama hergun acip yazdiklaronizi okumak bile ayri zevk veriyo ya bizim mide bulantilari daha dogrusu sabah kalkinca bas donmesi falan olmasi gerekmiyomu artik

Bu benim 2. Bebis olucak ama aradan zaman gecinceinsan unutuyomus bu arada bursadaki arkadaslar bende bursadayim 18inde ziya cetin den randevu aldim ona gidicem bakalim gunler gecmiyooooorrrr

sade die okumustum duymustum da bi hamile arkadasmdam ama normaldede ben meyveli icemiorum :) ay cok korkuyorum ole adet olcakmis gibi olunca allahm diorum gecsin su gunlerde alalim kucagimiza hayirlisiyla

Ay İnşaallah o Günler'de gelir yarın büyük gün beMim için birde bu aralar bir ateş basıyor bir üşüyorum menopozlu kadınlar gibi oldUm elim battaniye bi yanıyorum bi donuyorum

Ben eczacıya sordum folic-1 daha iyi dedi yani
Bende ilk folic plus a baslamistim.sonra doktorum folic 1 kullan gunde bir tane daha rahat alirsin dedi.devletin odediginin yan etkileri var diye duymustum.belkide yanlis biliyorum.bende subatta cocuk dusunmeye basladigimizdan beri kullaniyorum.

Canım ben iki hamilelik geçirdim şükür ki ikisinde de yaşamadım bakalım bu nasıl olacak mide bulantısız hamilelik süper oluyor ama baş Dönmesi bende hep olur

Canim sen bi yarin gitseydin.en son ne zaman gordun keseyi.ins bisey olmaz.allah yardimcimiz olsun.maden suyunu bende merak ediyorum.mideye de iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…