2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimcin olsn canim cok zor hassas donemdeyiz allah hepimizin yardmcisi olsn icini rahat tut insallah bisi olmayacak

ben demiştim onu çünkü buna bizzat şahit oldum arkadaşım hamile olduğunu öğrendi keseyi gördü kalp atışını duydu ben dedim ne kullanıyorsun diye hiç bir şey dedi doktora sormuş ben zaten biliyorsundur diye söylemedim demiş...genelde gebelik düşünenler eczaneden alıp başlıyor çünkü

günaydın taze anneler
yeni aramıza katılanları tebrik ediyorum :)
baya mesaj kaçırmışım dünden beri,sayfaları çevir çevir okuyorum
Benimde perşembe ilk randevu,ilk soracağım şeylerden biri çatlak kremi,folik asit (folbiol kullanıyorum),bitki çayları,balık ve madensuyu...Ay aslında çok soracak şey varda birden korkutmayayaım kadını :))

Veee kızlar bundan sonra yememe ve içmeme dikkat etmem gerekdiğini dank ettim,işe gelirken bir sürü süt aldım masabaşında içmeye.Sabahları hurma ve ceviz eşliğinde.Ceviz çok faydalıymış.Sizin yaptığınız özel birşey varmı,sabahları pekmez yeme işini yazmıştınız,bende yapıcam normalde nefret ederım sütten pekmezden ama herşey bebeğimiziçin kan olsun diye

Günaydın kızlar nasıl gidiyor benim su an midem bulantım var (( off yaaa işe gidiyorum simdi napıcam 5 gün kaldı minnoşumun kalp atışını duymama
Çabucak geçer inş mide bulantın,sabahları kalkınca yoğun oluyor malesef.
5 gün kaldı demişsin kalp atışımıza,merak ettim 5+? kaçsın gün olarak,bende duyabilirmıyım acaba diye kıyas gidiyorum :)

Günaydınlar. Sizleri hep takip ediyorum. Cuma öğrendim. Ve bekliyorum 7.hafta gelsin diye.daha önce doktora gitmeyi düşünmüyorum. Folik asite bende başlamadım. Bugün aile hekimimden isteyecem ve kan tahlili isteyecem. Kandan daha görmedik. Sadece çift çizgi:) çok sakinm igaliba.

Bilmem tuhaf geldi doktorun öyle düşünmesi bence, ben folik asit alınması gerektiğini okuyordum ama doktorla konuşmadan eczaneye gitmedim, benim doktora ilk sorularımdan biriydi bu. o arkadaşın da foliki bilmiyormuş ki doktora sormamış, sorsa kullan diyecekmiş doktor,,, ki doktora da bunu o sormak zorunda değil, söylemeliydi doktor. İlerleyen zamanlarda kan ilaçları vitaminler bir sürü ilaç var ben doktor söylemeden değerime bakmadan nerden bileceğim neyi nezaman kullanacağımı.

Küçük paketler hazırladım ben, hergün birtane çantama atıyorum, içinde kuru incir, hurma veya gün kurusu (3ünden biri oluo her pakette), 3-4 tane fındık , 4-5 badem, 1-2 ceviz, kuru üzüm. Gün içinde açlık basınca veya enerjim düşünce ii geliyor. keçi boynuzu yiyiyorum, Senin gibi ara öğünler de süt, yoğurt ve meyve tüketiyorum. Kabızlık sorunu yaşamadım ben, sulu meyveleri çok tüketiyorum. Her sabah yumurta ve portakal suyu ikisine dikkat ediyorum.

Doktor konusunda kızımda ben söylemiştim. Vitamin almayacak mıyım diye. Cidden vu konuda doktorlar ilgisiz davranıyor. Bir de kullanmıyor muydun diye soru sormuştu. İlginçÇççç. Sanki ben doktorum. Vitaminimi ben hatırlamıyorum.
Bu yüzden bize iş düşüyor.

Çok beğendim fikrini canım güzel düşünmüşsün,bende sulu meyve çok tüketir oldum şu sıralar,kabızlık yaşamıyor olmamı buna bağlıyrum,meyvelerde posa bol miktarda Sabah kahvaltıma yumurta peynir gibi şeyleride eklersem kendi adıma iyi olucak,vakitsizlikden alel acele evden çıkıyorum çoğu zaman malesef

günaydın kızlarrr
bugun doktora gittim tarihine göre 4+6 günlük dedi. karından ultrasonla keseyi gördük boyutu vs hicbirsey söylemedi 10 gün sonra gel dedi bebegi görmek icin.
yeme icme konusunda hic zorlama ilk 3 ay sadece peynir ekmek bile yesen sıkıntı olmaz dedi. tabi protein ve vitaminli seyler yemen iyi olur dedi. folik asit kullanmaya devam et o zaten vitamin baska vitamin almana gerek yok dedi. bol su iç dedi. bir de kendini zorlama ama 1-2 tane soda icebilirsen iyi olur dedi.

arkadaşlar bir gurubu daha terk ediyorum aralık ayında düşük yapmıştım temmuz anneleri gurubundan ayrılmıştım şimdi de ocak anneleri grubundan ayrılıyorum sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza birdaha da böyle bir guruba girmem herhalde

Ne güzel yaa böyle aldığınıx dr bilgilerini bizede yazın iyi oluyor,ilk bebek anneleri olarak hiçbisey bılmıyoruz Allah hayırlı etsin csnım kslp atıslarını görrsünz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…