- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.481
Allah yardimcin olsn canim cok zor hassas donemdeyiz allah hepimizin yardmcisi olsn icini rahat tut insallah bisi olmayacakMerhaba kızlar umarım herkes iyidir benim anneler günüm kötü geçti maalesef dün geceden beri lekelenme var kahverengi akıntı ile başladı açık pembe kana dönüştü damla damla resmen gece acile gittik kadın doğum hastanesine Progestan hap verdiler dünden beri çok üzgünüm neolur dua edin bebeğim bırakmasın beniyarın kendi doktoruma gidecem ama bu gece uyku haram bana
ben demiştim onu çünkü buna bizzat şahit oldum arkadaşım hamile olduğunu öğrendi keseyi gördü kalp atışını duydu ben dedim ne kullanıyorsun diye hiç bir şey dedi doktora sormuş ben zaten biliyorsundur diye söylemedim demiş...genelde gebelik düşünenler eczaneden alıp başlıyor çünküBen doktara,folik asit için ocak ayında 3 ay önceden kullanmaya başlayım ve testler yaptırmak için gittim. Şu anki doktorum, ocak ayında vermedi folik değerlerim 10 küsür olduğu için, hamile olduktan sonra gittim folik asite başlayabilirmiyiz dedim sadece içinde folik asit içeren vitamin verdi, bence kişinin değerleriyle de alakalı folik asit, elbette hamilelikte değerlerimiz düşüyor ama kişinin değerlerine doktor önerisi daha ii bence, doktorlar artık hamileler folik asit kullanması gerektiğini biliyor alırlar diye söylemiyorlar demiş birisi, yani böyle düşünen bir doktor olamaz bence, bilmeyen duymayan insanlar da vardır.
tamam kuzum sade iciyorum zaten sutten tiksindim benki normalde icmedn hayatta uyumazdim hamilelik cok farkliymisCanim sade soda icilebilir meyveli degilde sade soda iimis
gidicem kuzum 5gun once gordum kesemiCanim sen bi yarin gitseydin.en son ne zaman gordun keseyi.ins bisey olmaz.allah yardimcimiz olsun.maden suyunu bende merak ediyorum.mideye de iyi gelir.
kasıkların mı ağrıyor canım,çok ayakda kaldığım zaman benimde ağrıyor,çok şiddetli ise mutlaka yat oturma bile.KIZLAR DÜN BENİM ÇOK SANCIM OLDUDOKTORADA GİTMEDİM KORKUYORUM
Çabucak geçer inş mide bulantın,sabahları kalkınca yoğun oluyor malesef.Günaydın kızlar nasıl gidiyor benim su an midem bulantım var(( off yaaa işe gidiyorum simdi napıcam 5 gün kaldı minnoşumun kalp atışını duymama
Evet kasıklarım ağrıyo bugun doktora gidicem inşallah ama çok korkuyorumkasıkların mı ağrıyor canım,çok ayakda kaldığım zaman benimde ağrıyor,çok şiddetli ise mutlaka yat oturma bile.
Bilmem tuhaf geldi doktorun öyle düşünmesi bence, ben folik asit alınması gerektiğini okuyordum ama doktorla konuşmadan eczaneye gitmedim, benim doktora ilk sorularımdan biriydi bu. o arkadaşın da foliki bilmiyormuş ki doktora sormamış, sorsa kullan diyecekmiş doktor,,, ki doktora da bunu o sormak zorunda değil, söylemeliydi doktor. İlerleyen zamanlarda kan ilaçları vitaminler bir sürü ilaç var ben doktor söylemeden değerime bakmadan nerden bileceğim neyi nezaman kullanacağımı.ben demiştim onu çünkü buna bizzat şahit oldum arkadaşım hamile olduğunu öğrendi keseyi gördü kalp atışını duydu ben dedim ne kullanıyorsun diye hiç bir şey dedi doktora sormuş ben zaten biliyorsundur diye söylemedim demiş...genelde gebelik düşünenler eczaneden alıp başlıyor çünkü
Küçük paketler hazırladım ben, hergün birtane çantama atıyorum, içinde kuru incir, hurma veya gün kurusu (3ünden biri oluo her pakette), 3-4 tane fındık , 4-5 badem, 1-2 ceviz, kuru üzüm. Gün içinde açlık basınca veya enerjim düşünce ii geliyor. keçi boynuzu yiyiyorum, Senin gibi ara öğünler de süt, yoğurt ve meyve tüketiyorum. Kabızlık sorunu yaşamadım ben, sulu meyveleri çok tüketiyorum. Her sabah yumurta ve portakal suyu ikisine dikkat ediyorum.Veee kızlar bundan sonra yememe ve içmeme dikkat etmem gerekdiğini dank ettim,işe gelirken bir sürü süt aldım masabaşında içmeye.Sabahları hurma ve ceviz eşliğinde.Ceviz çok faydalıymış.Sizin yaptığınız özel birşey varmı,sabahları pekmez yeme işini yazmıştınız,bende yapıcam normalde nefret ederım sütten pekmezden ama herşey bebeğimiziçin kan olsun diye
Çok beğendim fikrini canımKüçük paketler hazırladım ben, hergün birtane çantama atıyorum, içinde kuru incir, hurma veya gün kurusu (3ünden biri oluo her pakette), 3-4 tane fındık , 4-5 badem, 1-2 ceviz, kuru üzüm. Gün içinde açlık basınca veya enerjim düşünce ii geliyor. keçi boynuzu yiyiyorum, Senin gibi ara öğünler de süt, yoğurt ve meyve tüketiyorum. Kabızlık sorunu yaşamadım ben, sulu meyveleri çok tüketiyorum. Her sabah yumurta ve portakal suyu ikisine dikkat ediyorum.
Ne güzel yaa böyle aldığınıx dr bilgilerini bizede yazın iyi oluyor,ilk bebek anneleri olarak hiçbisey bılmıyoruzgünaydın kızlarrr
bugun doktora gittim tarihine göre 4+6 günlük dedi. karından ultrasonla keseyi gördükboyutu vs hicbirsey söylemedi 10 gün sonra gel dedi bebegi görmek icin.
yeme icme konusunda hic zorlama ilk 3 ay sadece peynir ekmek bile yesen sıkıntı olmaz dedi. tabi protein ve vitaminli seyler yemen iyi olur dedi. folik asit kullanmaya devam et o zaten vitamin baska vitamin almana gerek yok dedi. bol su iç dedi. bir de kendini zorlama ama 1-2 tane soda icebilirsen iyi olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?