- 30 Mart 2010
- 415
- 356
- 628
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #2.461
Ins cnm gebelik problemsiz oldugu zaman her doktor iyi oluyo cnm oyuzden sen hic sikma caniniCok cok Gecmis olsun canim ibrahim beyle ilgili iki olmsz yorum okudum bende oda 2013 te karisinn dogumu icin gtms hastalari kalms biride bayramda birnn sancisi gelms eve gondermisler bikackere gel git yaptiktan sonra kadni ambulansla baska hastaneye gtrmsler kadin orda dogum yapms. Benmkide aralik 31 e denk gelebilir dogum o korkutuo yılbaşına tam denk gelirse ne ozelde ne devlette doktr olmaz diorm ama yapicakta bisey yok eger ole bisi yasicaksamda. Yada sezeryan olup one alirim :) selim beyide cok ii die duydum ama cok sogukkanliymis artik kismet isimiz sansa kaldi allah hepimizi ii doktrlarla karsilastrsin insallah ben devlette de doktra gidicem arastrmada mustafa altundag icinde ii diolr bide ona giderim diorum sali zubeydede ilk randevum bakalm artik ibrahm beye cuma gidicem soracagim sorulara gore kararimi vericem hakkimizda hayirlisi olsn insallah. Cem beyi bende duydum ama dogum cok pahali orada gerci jimerin acili icinde ii seyler duymadim sanirim her doktrun ve hastanenin iyi ve kotu tarafi var insallah iyilerle karsilasiriz
Oh ya çok şükür seninde ilk başda küçükmüş değerin çünkü o Yüzden sormak istedim ben cuma günü düşük Önleyici ilaç ve iğneye başladım ama iki gündür de hafif pembe lekelenmeler var bilemiyorum Yarını bekliyorum inşaallah benimde artmıştır değerim
Ayy kuzumm yaa valla çok tuhaf activia yedim bgn yarında yicem umarım düzelir , senim sölediğinden bende de var gibi canımm ama sorun olcağını sanmıorum onun yaa , bağırsakların işletimi değişio dedi doktorum ilk 3 ayda karnınız şiş olabilir bunun sebebi bağırsaklar olcak demişti oyüzden için rahat olsun o konuda benceSweet cim hepimizin farkli sorunlari basladi iste benim sorunumu okudunmu hala telasliyim
Hadi ins cnm Rabbim hayirlisini versinAyy kuzumm yaa valla çok tuhaf activia yedim bgn yarında yicem umarım düzelir , senim sölediğinden bende de var gibi canımm ama sorun olcağını sanmıorum onun yaa , bağırsakların işletimi değişio dedi doktorum ilk 3 ayda karnınız şiş olabilir bunun sebebi bağırsaklar olcak demişti oyüzden için rahat olsun o konuda bence
Evet canim cok haklisin. Icim hic rahat degil kalp atışını duysak bi an evvel hepimzn ici rahat etseA
Ins cnm gebelik problemsiz oldugu zaman her doktor iyi oluyo cnm oyuzden sen hic sikma canini
Aynen bende oyle düşündümBugün mesajlaştık doktoruma cuma çağırdı beni.
Allah yardimcin olsun canım. ..bir şey olmaz inşallahMerhaba kızlar umarım herkes iyidir benim anneler günüm kötü geçti maalesef dün geceden beri lekelenme var kahverengi akıntı ile başladı açık pembe kana dönüştü damla damla resmen gece acile gittik kadın doğum hastanesine Progestan hap verdiler dünden beri çok üzgünüm neolur dua edin bebeğim bırakmasın beniyarın kendi doktoruma gidecem ama bu gece uyku haram bana
İçini rahat tut stres yapma gece boyu, bizimde başımıza geliyor benim de çarşamba günü çok fazla gelmişti lekeli akıntım protesgan kullanmaya başladım azalarak bugün bitti, kullanmaya devam et doktorun yarın seni daha çok rahatlatır...Merhaba kızlar umarım herkes iyidir benim anneler günüm kötü geçti maalesef dün geceden beri lekelenme var kahverengi akıntı ile başladı açık pembe kana dönüştü damla damla resmen gece acile gittik kadın doğum hastanesine Progestan hap verdiler dünden beri çok üzgünüm neolur dua edin bebeğim bırakmasın beniyarın kendi doktoruma gidecem ama bu gece uyku haram bana
Canım çok Sağol inşallah benimde biter çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın..İçini rahat tut stres yapma gece boyu, bizimde başımıza geliyor benim de çarşamba günü çok fazla gelmişti lekeli akıntım protesgan kullanmaya başladım azalarak bugün bitti, kullanmaya devam et doktorun yarın seni daha çok rahatlatır...
Inşallah canım çok Sağol..Allah yardimcin olsun canım. ..bir şey olmaz inşallah
Arkadaşlarımdan yeni doğuranlar vardı, biri benim 3 ay kahverengi akımtım hiç kesilmedi hep geldi dedi, biri benim kahverengi akıntım kan olarak geldi ama ilaçla düzeldi sonra dedi, Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin, biz elimizden gelen özeni gösterelim, o bebek dünyaya gelmesi nasipse gelicektir, kritik zamanlardayız temkinli ve hazırlıklı olmalı insan, doktorum her zaman diyor herşey için çok erken, inşallah buradaki ve isteyen tüm anneler bebeklerine ocakta kavuşur,,,Canım çok Sağol inşallah benimde biter çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?