2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

A
Ins cnm gebelik problemsiz oldugu zaman her doktor iyi oluyo cnm oyuzden sen hic sikma canini

Bende basindan beri crinon jel kullaniyorum progestrn yani.bi kutu bitirdim ikinciye gectim.lekelenme yasamadim ama yasayan cok canim.korkma yerlesme kanamasi oluyor onlar hatta bende olmadi diye paniklemistim :)
Artmistir Allahin izniyle canim gönlünü ferah tut bebegin seninledir

[QUOTE halemoon, post: 40896967, member: 111954"]Oh ya çok şükür seninde ilk başda küçükmüş değerin çünkü o Yüzden sormak istedim ben cuma günü düşük Önleyici ilaç ve iğneye başladım ama iki gündür de hafif pembe lekelenmeler var bilemiyorum Yarını bekliyorum inşaallah benimde artmıştır değerim[/QUOTE]

Sweet cim hepimizin farkli sorunlari basladi iste benim sorunumu okudunmu hala telasliyim
Ayy kuzumm yaa valla çok tuhaf activia yedim bgn yarında yicem umarım düzelir , senim sölediğinden bende de var gibi canımm ama sorun olcağını sanmıorum onun yaa , bağırsakların işletimi değişio dedi doktorum ilk 3 ayda karnınız şiş olabilir bunun sebebi bağırsaklar olcak demişti oyüzden için rahat olsun o konuda bence

Hadi ins cnm Rabbim hayirlisini versin

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir benim anneler günüm kötü geçti maalesef dün geceden beri lekelenme var kahverengi akıntı ile başladı açık pembe kana dönüştü damla damla resmen gece acile gittik kadın doğum hastanesine Progestan hap verdiler dünden beri çok üzgünüm neolur dua edin bebeğim bırakmasın beni yarın kendi doktoruma gidecem ama bu gece uyku haram bana

Allah yardimcin olsun canım. ..bir şey olmaz inşallah

İçini rahat tut stres yapma gece boyu, bizimde başımıza geliyor benim de çarşamba günü çok fazla gelmişti lekeli akıntım protesgan kullanmaya başladım azalarak bugün bitti, kullanmaya devam et doktorun yarın seni daha çok rahatlatır...

Canım çok Sağol inşallah benimde biter çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın..

Canım çok Sağol inşallah benimde biter çok zormuş Allah kimseye yaşatmasın..
Arkadaşlarımdan yeni doğuranlar vardı, biri benim 3 ay kahverengi akımtım hiç kesilmedi hep geldi dedi, biri benim kahverengi akıntım kan olarak geldi ama ilaçla düzeldi sonra dedi, Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin, biz elimizden gelen özeni gösterelim, o bebek dünyaya gelmesi nasipse gelicektir, kritik zamanlardayız temkinli ve hazırlıklı olmalı insan, doktorum her zaman diyor herşey için çok erken, inşallah buradaki ve isteyen tüm anneler bebeklerine ocakta kavuşur,,,

ANANAS--Uzman Diyetisyen Pınar Kural Enç, “Hamilelerde kilo artışı ve salgılanan hormonlara bağlı olarak kabızlık sorunu meydana gelir. Kabızlık hamilelerin en sık şikayetçi oldukları durumlardan biridir. Dikkat edilmezse oldukça rahatsızlık verir. Anne adayları bu tatsız durumdan Ananas tüketerek kurtulabilirler. Ananasın faydaları arasında bağırsakları çalıştırıcı özelliği de bulunmaktadır. Hamilelerin ananas yemesi kabızlığa karşı en etkili doğal bir çözümdür.
Ananasın içinde bulunan faydalı vitamin ve mineraller ise bağışıklık sistemini güçlendirerek anne adayını hastalıklara karşı korur. Ananas ayrıca hamilelikte oluşan el ve ayakların şişliğinin inmesinde etkilidir. Ananasın ödem atıcı etkisi anne adayların şişliklerinin oluşumunu engeller. Ananas vücutta biriken fazla ödemin atılmasına yardımcı olur. Bunun yanı sıra ananas stresin giderilmesinde etkilidir. Hamilelerin doğum stresinin azalmasına yardımcı olur. Anne adayları abartmamak kaydıyla bu besinden faydalanmalıdırlar.” diye konuştu.

Merhabaa
bizde cuma günü ilk öğrendik. Yarın inşallah aile hekimine gidip testi tekrarlıycam. Bir de kese ve kalp atışlarını çok merak ediyorum. Ne zaman gözükecek acaba?
Son adet tarihim 7 Nisandı sanırım

Günaydın kızlar nasıl gidiyor benim su an midem bulantım var (( off yaaa işe gidiyorum simdi napıcam 5 gün kaldı minnoşumun kalp atışını duymama

Günaydınnn güzel anne adayları :))
Güzelce kahvaltımı yaptım işe koyuldum , ya ama ben yumurta yiyemiorum ve vicdanen rahatsız hissediorum napcam bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…