- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.881
Göğsüne bal sür üstüne de karabiber dök tülbent koy uyu canım sabaha rahtlaraın inşallahh...
Aslında tam mevsimi manavda da pazarda da bol bol var ama denk mi gelmedi ki? Ben kahvaltıda üstüne çökelek donates zeytinyağı koyuyorum öğlen salatasını yapıyorum akşam da yoğurtluyorum:):):):)
Bende hala crinone jel kullanıyorum. Uzunca bir süre de kullanacağım sanırım
Allah ailesine sabırlar versin hepimizi de korusun inşallah
Bence korkuyosan hiç niyet etme.
Evet canim oluyo.su gibi olurmus oda normalmis ben doktora sormustum.bende gece cok susuyorum.basusucuma su koyuyorum..Kizlar gunaudin ya bise sorcam size cok onemli..ya sizinde su seklinde yada beyaz akintiniz oluyo mu?bide ben her uyandigimda deli gibi susuyo oluyorum nasi kurumus oluyorum basim catliyo her sabah decavit imom ve gerro demir hapi aliyorum kiloda alamiyorum canim bise yemek istemiyo normal mi kizlar
Yaa öle güzel şeyler var ki zor tutuorum almamak için kendimi :)) ama erkekler içinde çok güzel şeyler var artık papyonlu tulumlar takımlar falan :))gunaydinnn yerim bunlari yaa kiz cocuguu ne kokos oluoo ben oglusuma daha bisi begenipte alamadim ; (
Canım akıntı normal bende de oluo beyaz ve kokusuzsa sorun yokmuş zaten..yemek için zorla kendini en azından canının istediği bişiler yemeye çalış gerisi gelir inş..Kizlar gunaudin ya bise sorcam size cok onemli..ya sizinde su seklinde yada beyaz akintiniz oluyo mu?bide ben her uyandigimda deli gibi susuyo oluyorum nasi kurumus oluyorum basim catliyo her sabah decavit imom ve gerro demir hapi aliyorum kiloda alamiyorum canim bise yemek istemiyo normal mi kizlar
canim bende gece uyaniyorum su iciyorum o nornal benceKizlar gunaudin ya bise sorcam size cok onemli..ya sizinde su seklinde yada beyaz akintiniz oluyo mu?bide ben her uyandigimda deli gibi susuyo oluyorum nasi kurumus oluyorum basim catliyo her sabah decavit imom ve gerro demir hapi aliyorum kiloda alamiyorum canim bise yemek istemiyo normal mi kizlar
hangi markanin var ki canim ben pek goremedim hic icime sinmiyor niyeyseYaa öle güzel şeyler var ki zor tutuorum almamak için kendimi :)) ama erkekler içinde çok güzel şeyler var artık papyonlu tulumlar takımlar falan :))
Canım h&m e bak mutlaka, ben çoğu şeyi ordan alacam, inan güzel şeyler var (begenirmisin bilemiyorum tabi ama)hangi markanin var ki canim ben pek goremedim hic icime sinmiyor niyeyseilk 1 yil alicam kiz seyleri nasisa kimse anlamaz
Bunlar mesela, magazada da baktim, kumaslari falan guzel, yumusacik.. Kiz seyeri kadar kokos degil tabi ama bence gayet tatlihangi markanin var ki canim ben pek goremedim hic icime sinmiyor niyeyseilk 1 yil alicam kiz seyleri nasisa kimse anlamaz
Benim de var akıntı canımKizlar gunaudin ya bise sorcam size cok onemli..ya sizinde su seklinde yada beyaz akintiniz oluyo mu?bide ben her uyandigimda deli gibi susuyo oluyorum nasi kurumus oluyorum basim catliyo her sabah decavit imom ve gerro demir hapi aliyorum kiloda alamiyorum canim bise yemek istemiyo normal mi kizlar
Başağrısı da çok oluyo gün içinde.sıcaktandır diye düşünüyorumKizlar gunaudin ya bise sorcam size cok onemli..ya sizinde su seklinde yada beyaz akintiniz oluyo mu?bide ben her uyandigimda deli gibi susuyo oluyorum nasi kurumus oluyorum basim catliyo her sabah decavit imom ve gerro demir hapi aliyorum kiloda alamiyorum canim bise yemek istemiyo normal mi kizlar
canim ben druma sordum normalde randevum eylul 10 du. ayrintili icin gec mi kaliyorum dedim. gec kalsan ne olacak suandada gec aldiricakmisin dedi hayir olurmu oyle sey ama herkes 20 22 hafta dio 2li 3lu test gbi yapilma zamanimi var dedim. yok aslinda 16 18. haftalarda yapilir ama niyeyse bunu 20 22 li haftalara cektiler dedi tamam dedim.
canim ben druma sordum normalde randevum eylul 10 du. ayrintili icin gec mi kaliy
ay canim saol icime su serptin.benim canim dr um yine dogrusunu yapmis demekki
Benim kizimda bana benziyor tipiHahah insallah kuzularimiz akillidir.babaya benziyolar tip olarak.belki baba gibide uykucudurlar.ondan cok hareket olmayabilir
Bilmiyorum ya cok insanlikli.. seninki nasil alakasiz ya nasil sabrediyorsun onayok hiçbişi demedi.
o nasıl doktormus öyle
Günaudınlarrrr güzel bir pazar sabahındannn :))
Biz bugün kızımın odasını boşaltıp ona hazırlıcaz kii :))
Bunlarda dün aldığımız cicilerden birkaçıı :))
Bunlar mesela, magazada da baktim, kumaslari falan guzel, yumusacik.. Kiz seyeri kadar kokos degil tabi ama bence gayet tatli
Evet, mağazada da gördüm ama gözüme o kadar küçük geldi, bilemedim, kafam karıştı :) şimdiden 5,6 aylıkken giyebilecegi şeyleri alıyorum ama yenidogan şeyleri seçmek zormuş :)Ben de aldim bunlardan bence de cok guzel h&m. En ustteki takimdan su an var mesela :) kullaninca da kotu cikcagni sanmiyoum acikcasi
cok guzellermis canim burda magazasi olmadigi icin netten cesart edememistim ama sen ellediysen yumusaksa alabilirimBunlar mesela, magazada da baktim, kumaslari falan guzel, yumusacik.. Kiz seyeri kadar kokos degil tabi ama bence gayet tatli
oyle yapioruzzzz gunaydinnnn burda hava yagmurlu sabah yagmur sesiyle uyumak harikaydi vallaGünaydın herkese güzel pazarlar. Tembellik yapın bi iş yapmayın kızlar. Dışarı çıkcaksanız Güneşte gezmeyin
Ben baya beğendim canım, farklı mağazalara bakmadım çok ama lc waikiki nin bebek bölümünden bir tık daha kaliteli gibi düşün mesela, zibinlar falan baya yumuşaktı, pamuklu zaten.cok guzellermis canim burda magazasi olmadigi icin netten cesart edememistim ama sen ellediysen yumusaksa alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?