2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım geç gördüm mesajını gerçi görseydim de yapamazdım bügün eşime bal adırayım, akşam da acile gidip rapor alayım

Evet canim oluyo.su gibi olurmus oda normalmis ben doktora sormustum.bende gece cok susuyorum.basusucuma su koyuyorum..

Canım akıntı normal bende de oluo beyaz ve kokusuzsa sorun yokmuş zaten..yemek için zorla kendini en azından canının istediği bişiler yemeye çalış gerisi gelir inş..
Bende çok kilo alıorum tutabilene aşk olsunn

canim bende gece uyaniyorum su iciyorum o nornal bence

Yaa öle güzel şeyler var ki zor tutuorum almamak için kendimi :)) ama erkekler içinde çok güzel şeyler var artık papyonlu tulumlar takımlar falan :))
hangi markanin var ki canim ben pek goremedim hic icime sinmiyor niyeyse ilk 1 yil alicam kiz seyleri nasisa kimse anlamaz

hangi markanin var ki canim ben pek goremedim hic icime sinmiyor niyeyse ilk 1 yil alicam kiz seyleri nasisa kimse anlamaz
Bunlar mesela, magazada da baktim, kumaslari falan guzel, yumusacik.. Kiz seyeri kadar kokos degil tabi ama bence gayet tatli

Eklentiler

• image.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 68
  • image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 62
Benim de var akıntı canım
Korktum hatta suyum mu sızıyor diye
Akıntım sarı gibi de
Kaşıntı ypk ama mantar mı oldum diye de geliyp aklıma
Ben de uyanır uyanmaz su içiyorum

Başağrısı da çok oluyo gün içinde.sıcaktandır diye düşünüyorum

canim ben druma sordum normalde randevum eylul 10 du. ayrintili icin gec mi kaliy

ay canim saol icime su serptin.benim canim dr um yine dogrusunu yapmis demekki

Günaudınlarrrr güzel bir pazar sabahındannn :))
Biz bugün kızımın odasını boşaltıp ona hazırlıcaz kii :))
Bunlarda dün aldığımız cicilerden birkaçıı :))

Allahmmm ne sirin seylerrr...bak bak doyamiyor insan.. ben de ilk 3 aylik ihtyacini aldim oglusumun,gidio gelip bakiyorum. Fotolarini cektim ablamlara attim malum gurbet eldeyim,ust kata cikmaya usendigimde de fotolarina bakiyorum nasil bir huzurdur bu masaAllah :)) gule gule hayirla giysin bebisin canimm

Ben de aldim bunlardan bence de cok guzel h&m. En ustteki takimdan su an var mesela :) kullaninca da kotu cikcagni sanmiyoum acikcasi
Evet, mağazada da gördüm ama gözüme o kadar küçük geldi, bilemedim, kafam karıştı :) şimdiden 5,6 aylıkken giyebilecegi şeyleri alıyorum ama yenidogan şeyleri seçmek zormuş :)

cok guzellermis canim burda magazasi olmadigi icin netten cesart edememistim ama sen ellediysen yumusaksa alabilirim
Ben baya beğendim canım, farklı mağazalara bakmadım çok ama lc waikiki nin bebek bölümünden bir tık daha kaliteli gibi düşün mesela, zibinlar falan baya yumuşaktı, pamuklu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…