- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.901
aa int sitesinden alayim ozaman bakayim smdiBen baya beğendim canım, farklı mağazalara bakmadım çok ama lc waikiki nin bebek bölümünden bir tık daha kaliteli gibi düşün mesela, zibinlar falan baya yumuşaktı, pamuklu zaten.
Evet, mağazada da gördüm ama gözüme o kadar küçük geldi, bilemedim, kafam karıştı :) şimdiden 5,6 aylıkken giyebilecegi şeyleri alıyorum ama yenidogan şeyleri seçmek zormuş :)
Evet bakmak bile çok zevkli :) bende 56 alırım sanırım..Ben de mesela o en ustteki resimdekindn ve bi tane daha takimdan aldim 62 beden ama mesela uzun tulumu buyuk digerleri daha kucuk geldi beden olarak.. citcitlisi falan aldigim diger 56 bedenler gibiydi belki degisiyodur hani markadan markaya falan :) dediigin gibi gayet zor yaa ama cook zevkli. Diyorum amaann buyusun de bebegim isterse 2 kez giysin bunlari.. mecbur alcaz minnaklardan :)
Evet bakmak bile çok zevkli :) bende 56 alırım sanırım..
özel mesaj yazamacaktim yazamadim, Hollanda da yasiyorsun değil mi? Geçen gün burdan bir üyeyle yazarken gördüm. Ben de orda yaşıyordum evlenince Turkiyeye geldim. Hollanda daki bebek kiyafetleri daha güzel, daha şanslısın :) Hema, prenatal falan bayılıyorum bebek koleksiyonlarına. Allahtan ailem orda, annem falan baya şey aldı sağolsun :)
Ay ciddimisin kız ne güzel bizim burda g... Yanıyooyle yapioruzzzz gunaydinnnn burda hava yagmurlu sabah yagmur sesiyle uyumak harikaydi valla
Çok yeniymissin gerçekten :)Ben de tam tersi evlenip buraya geldim,6 ay olcak daha cok yeniyim:) ikimiz de yuvamiz icin ulke degistirmisiz,bizim de burda kimsemiz yok sadece esim ve ben..evet buarada prenatal falan cok tatli seyker satiyo.. ama ben h&m,zeemandan aldim simdilik. Zeeman baya ucuz yani bakalim ztn ilk ay bi giydigni pek giyemiyomus ya bebekler,o yuzden orda da guzek seyler bulup aldm. 1 aya turkiyeye gtcez ordan da ilerisi icin alisveris yapcam bakalm..:)) sadece hani buranin parasiyla turkiyede cok daha fazla sey alabiliyormusuz,bunu fark ettim :)
Çok yeniymissin gerçekten :)
Evet Zeeman da mantıklı baya ilk aylar için, bir kaç kere giyse bile acimazsin ucuz olduğu için. Primark a da bak bence eğer gitme imkanın olursa, baya uygun şeyler bulursun, çeşit de çok fazla :)
Evet doğru euro baya değerli burda :)
burasida suan yanio guneste cikti nem arttiAy ciddimisin kız ne güzel bizim burda g... Yanıyo
Ya kızlar benimki arka arkaya dürtüyo beni acaba bi sıkıntısı mı var bu gün ilk defa bu kadar çok hissettim. Tepse bi türlü tepmese bi türlü
Yağmurdan sonra öle olurrrrr. Ben burda yanarken sen orda serinlersin haaaa Allah'ın sopası yok işteburasida suan yanio guneste cikti nem artti
Ay artsın ya ne güzel bunları hissetmek. En azından önceden kalbi atıyomu diye Telaş yapıp hastaneye giderdim. Şimdi hissediyom nasılsa.çok normal git gide artıyor tekmeler zaten..geçen haftaya göre bu hafta daha belirgin ...ve sırtüstü yatınca gözle görülebiliyor tekme yerlerindeki hareketler...saatlerce izleyesi geliyor insanın
Kız mağazayı boşaltmışsın çok güzeller hepsi. Bunları hep yıkayıp ütülicez dimi? Bide bebek kıyafetleri için ayrı deterjan mı kullancazbiz
Evet tabikide canim.bebekler icin ayri deterjan var.bide utulemek lazim minnak minnak kiyafetleriKız mağazayı boşaltmışsın çok güzeller hepsi. Bunları hep yıkayıp ütülicez dimi? Bide bebek kıyafetleri için ayrı deterjan mı kullancazbiz
Cok indirim vardi dayanamadim penguenli olanlarida internetten aldim canim :) tabi biriksin hepside son aylarda hepsi yikanip bebek deterjaniyla utulenicek insallah. Ben kendim bile yeni biseyi yikamadan giyemiyorumki o yeni kokusu beni bitiriyoKız mağazayı boşaltmışsın çok güzeller hepsi. Bunları hep yıkayıp ütülicez dimi? Bide bebek kıyafetleri için ayrı deterjan mı kullancazbiz
Bugun tum annişler gezmede heralde.sakin buralar
Dayanma dayanma.annesi,al!! Ben de dyaanamadim aldim,hatta bakiyorum ben baya bi abartmis dahi olabilirmCok indirim vardi dayanamadim penguenli olanlarida internetten aldim canim :) tabi biriksin hepside son aylarda hepsi yikanip bebek deterjaniyla utulenicek insallah. Ben kendim bile yeni biseyi yikamadan giyemiyorumki o yeni kokusu beni bitiriyo
Evet aynen.yetisemiyorum cogu zamanda.bugunde bakip duruyorum ama ilerlemiyorHaha ben de ayni seyi dusunuyordum :) bazen konusmalar cok hizli gelisiyor ama guzel oluyor etrafinda kendin gibi birilerini hissetmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?