2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cok indirim vardi dayanamadim penguenli olanlarida internetten aldim canim :) tabi biriksin hepside son aylarda hepsi yikanip bebek deterjaniyla utulenicek insallah. Ben kendim bile yeni biseyi yikamadan giyemiyorumki o yeni kokusu beni bitiriyo
Doğru diyosun. Zaten kumaş boyalarıda zararlıymış o Yüzden bende yıkarım hep. İndirimdeyken almak en iyisi.

uyuyor olabilir , çikolatalı ya da sekerli bişeyler ye yarım saat sonra sırtüstü yat göbeğini elinle biraz yokla ordan burdan ..ben uyuyunca korkup oyle uyandırıyorum bazen..sonrada o beni uyutmuyor kereta..

Oyyy uyaniyomus da uyutmuyomus annesini :) du bakim ben de gorcem o gunleri ins :)

Offf oylee ama napalimm hem sıkıliyorum hem biseyler ogreniyoruz bir yandan.insallah etkilenmiyordur yavrularimizz

Bu konuda bende çok tereddütteydim ama doktorum şöyle söyledi bulunduğun her ortamda var radyasyon istediğin kadar telefondan uzak dur engelleyemezsin ayrıca telefondan İnternet'e bakmak falan sorun yaratmaz uzun süre görüşmeler sıkıntı olur çünkü direk canlı anlık Bağlantı için yüksek oran Yükleniyor konuşmalarınk dikkatli yap kulaklık kullan falan dedi

Aaa iyi bari.kafama takiliyodu ama kendimide engelleyemiyodum.gorusmelerimi kulaklikla yapiyorum bende.Allah korusun meleklerimizi

uyuyor olabilir , çikolatalı ya da sekerli bişeyler ye yarım saat sonra sırtüstü yat göbeğini elinle biraz yokla ordan burdan ..ben uyuyunca korkup oyle uyandırıyorum bazen..sonrada o beni uyutmuyor kereta..

Korkma annesi,korkutma kendini..arkadas da demis uyuyup buyuyordur bebisin..sen yine kendini dinle hissedeceksin ins tekmelerinii :)

Sabahtan beri yatiyorum karnimi sarsiyorum falan tik yok simdi kalktim enerji yuklemesi yapiyorum insallah gece olmadan rahatici bi darbe gelir masaj gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…