- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.921
Doğru diyosun. Zaten kumaş boyalarıda zararlıymış o Yüzden bende yıkarım hep. İndirimdeyken almak en iyisi.Cok indirim vardi dayanamadim penguenli olanlarida internetten aldim canim :) tabi biriksin hepside son aylarda hepsi yikanip bebek deterjaniyla utulenicek insallah. Ben kendim bile yeni biseyi yikamadan giyemiyorumki o yeni kokusu beni bitiriyo
Fotolarini cek canim bizede fikir olur.dikkat et.cok fazla gunesde dolasip yorma kendiniBende dışarı çıktım şimdi Beşik bebek odası takımlarına bakıcam. Malum dolar artıyo hepsi dolara endeksli herşey. İndirimliyken almak Lazım.
Evet aynen.yetisemiyorum cogu zamanda.bugunde bakip duruyorum ama ilerlemiyor
Çok zevkli oluyo burayı okumak
Çok zevkli oluyo burayı okumak
Elimden telefon düşmüyo resmen
bu konularda bilgili buldu heraldeBilmiyorum ya cok insanlikli.. seninki nasil alakasiz ya nasil sabrediyorsun ona
Aynen vallaha.insallah bebislerimize radyasyon almiyoruzdur.ama herseyde ooadar cok varki hangisinden uzak duracazÇok zevkli oluyo burayı okumak
Elimden telefon düşmüyo resmen
Hiç sorma canım eşim de çok kızıyo radyasyona boğdun çocuğu diyeAynen vallaha.insallah bebislerimize radyasyon almiyoruzdur.ama herseyde ooadar cok varki hangisinden uzak duracaz
Offf oylee ama napalimm hem sıkıliyorum hem biseyler ogreniyoruz bir yandan.insallah etkilenmiyordur yavrularimizzHiç sorma canım eşim de çok kızıyo radyasyona boğdun çocuğu diye
uyuyor olabilir , çikolatalı ya da sekerli bişeyler ye yarım saat sonra sırtüstü yat göbeğini elinle biraz yokla ordan burdan ..ben uyuyunca korkup oyle uyandırıyorum bazen..sonrada o beni uyutmuyor kereta..Bugun hic hissetmedim bebegi. Normal mi sizce yoksa bi acile gidip ultrasona girsem mi
uyuyor olabilir , çikolatalı ya da sekerli bişeyler ye yarım saat sonra sırtüstü yat göbeğini elinle biraz yokla ordan burdan ..ben uyuyunca korkup oyle uyandırıyorum bazen..sonrada o beni uyutmuyor kereta..
Bugun hic hissetmedim bebegi. Normal mi sizce yoksa bi acile gidip ultrasona girsem mi
Offf oylee ama napalimm hem sıkıliyorum hem biseyler ogreniyoruz bir yandan.insallah etkilenmiyordur yavrularimizz
Aaa iyi bari.kafama takiliyodu ama kendimide engelleyemiyodum.gorusmelerimi kulaklikla yapiyorum bende.Allah korusun meleklerimiziBu konuda bende çok tereddütteydim ama doktorum şöyle söyledi bulunduğun her ortamda var radyasyon istediğin kadar telefondan uzak dur engelleyemezsin ayrıca telefondan İnternet'e bakmak falan sorun yaratmaz uzun süre görüşmeler sıkıntı olur çünkü direk canlı anlık Bağlantı için yüksek oran Yükleniyor konuşmalarınk dikkatli yap kulaklık kullan falan dedi
uyuyor olabilir , çikolatalı ya da sekerli bişeyler ye yarım saat sonra sırtüstü yat göbeğini elinle biraz yokla ordan burdan ..ben uyuyunca korkup oyle uyandırıyorum bazen..sonrada o beni uyutmuyor kereta..
Korkma annesi,korkutma kendini..arkadas da demis uyuyup buyuyordur bebisin..sen yine kendini dinle hissedeceksin ins tekmelerinii :)
benım her zamankı halimden bahsedıyorsunGünaydın herkese güzel pazarlar. Tembellik yapın bi iş yapmayın kızlar. Dışarı çıkcaksanız Güneşte gezmeyin
çok guzeller bunlar ama
Memleketteydim evime döndüm yuvama.kizz nerden nereye gidion sabah sabah karga kahvaltisini yapmadan cikmisin yola :) masallah yesinler o baligiiii :) bizimkide geceleri beni uyandırmaya basladi. 2 de 4 te yandik annecim uyusana sen diyorum. doguncada boyle olucak demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?