2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn :)
Neden bilmiyorum ama belirtilerim azalmış gibi geliyor veya ben kendimi çok dinliorum ama en baskın belirtim karın ağrısı ,hafif adet sancısına yakın sızlama gibi. Sizin de oluyor mu
Canım benim adet sancısına benzer ağrılarım kalmadı artık... Sadece bulantım var sürekli içim kaynıyor (
Kendini dinleme canım Rabbime emanet O en iyisini bilir. Ben sürekli bebişimle konuşuyorum bu seni daha iyi hissettirir..

aynen en azından uyur kalırız:) ay inş o kadar sürmez

sabahları çok az içiyorum süt çünkü çay içemiyorum.şu haftalar hayırlısıyla geçsinde göbişlerimizle gezelim keyifli keyifli ya
Bende de tam tersi hamile kalmadan önce çay kahve bana dokunuyordu, çarpıntı yapıyordu... Ama şimdi canım çay kahve istiyor çok tersim yaaa nerde zararlı şeyler var onu istiyor canım (((
Amin İnşAllah canım, yazda geliyor yerim ben minnakları yaaa

aaa çay kahve genelde istenmez.içmemeye çalış canım.günde bir bardak çay içilebilirmiş ama net bir bilgim de yok. valla bende yerim onları ya.fasulye kadar yoklar kalpleri atıyor birde.

aaa çay kahve genelde istenmez.içmemeye çalış canım.günde bir bardak çay içilebilirmiş ama net bir bilgim de yok. valla bende yerim onları ya.fasulye kadar yoklar kalpleri atıyor birde.
Yok canım içmiyorum zaten, eşim içerken bir yudum alıyorum hani nefsimi köreltsin diye o kadar, zaten zararlıydı bünyeme hamile kaldım hepten zararlı.. :)
Baksana daha 7-9 mm kadarlar minicikkk :)))

soğanı bende asla içemezdim.kendini zorlama.maydanozu duymadm.incir ye cnm bol bol.kaç yaşındasın yaşın varsa klomen versin dr un.sorununuz yoksa ihtimal epey artar.
canım evet klomen verdi gecen ay, yumurtan var ama şansı arttıralım dedı, ben içmemiştim ilaçlar bana dokunuyr genelde, korkmuştum yan etki yapar başım döner dıye, ama artık bu ay başlayacağız.

ayy inşaalahh ya canım vallahi ne kadar zormuş hamile kalmak.

Günaydın kızlar :) yaa bakıyorm da bulantısı olmayan bir ben miyim fazla ayakta kalınca belim ağrıyor sadece benm gibi olan yok mu
Canım MaşAllah de kendine, bünyeden bünyeye değişebiliyor.. Ne güzel bebişini istediğin gibi besleyebilirsin.. o yüzden şanslısın... hani başka birşey var mı acaba diye kendini strese sokma sakın

Ahh kızlar yaa ayva demeseydiniz dünden beri ayva canım istiyor ((
canın istiyorsa ona benzer bise varsa evde ye.. elma armut fln olabilir.. vucut ihtiyacı olan seyi istermis..
Bende sordum manava bu mevsimde ayvayı cok zor bulursunuz,bulsanız da cok pahalıdır dedi. ayvanın mevsimi mi varmış simdi arastırdım ekim-ocak arası oluyormus

Günaydın annişler
Bugün itibariyle 5+5 olduk ve ilk dr randevumuz var
Çok heyecanlıyım.Acaba kesemiz kaç mm?
Dr 'a neler sorsam diye düşünüyorum,yazın kızlar bebeğimle ilgili ne sorabilirim,drun yanında nutkum tutuluyo benım Şu balık meselesi aklıma takıldı,tmm dip balıkları zararlı ama geçen okudum hamsi bile yemeyin diyor,çok kafam karıştı.Dr dan sonra bugun balıkcıya gıdıcez kaç gundur canım hamsi tava istiyor Birde 1 yılı aşkın süredir lazere devam ediyordum,onu sorucam. Başkaaa... kan uyuşmazlığımız var onu atlamıyayım.Haa en önemlisi çok şiddetli kalp çarpıntım var,bu beni çok korkutuyor

Canım MaşAllah de kendine, bünyeden bünyeye değişebiliyor.. Ne güzel bebişini istediğin gibi besleyebilirsin.. o yüzden şanslısın... hani başka birşey var mı acaba diye kendini strese sokma sakın
Aynen haftasonu kalp atışı için gidicem inş duyarm da içim rahat eder.stres oluyorm zatn

Aaaa öyle mi bende haftaya gittiğimde ilaç alayım diyordum... İlerleyen zamanlarda daha mı çok olacakmış bulantılarımız ahhh yaaa ((
ARKDSŞLAR BU KADAR STRESLENMEYİN, FOLİK ASİTİNİZİ DUZENLI ALIN, FOLİK ASİTİ AZ ALANLARDA BUŞLANTI DAHA COK OLUYORMUŞ. DOKTORUNUZUN DIREKTIFLERINE UYUN, VE MİDENİZİ BOŞ BIRAKMAYIN. LEBLEBİ NOHUT GİBİ ŞEYLER D ETUKETIN.

ÇARPINTININ ÜZERİNDE DUR, BELKİ KANSIZLIKTANDIR. BAŞKA BİR DURUMDA OLABILIR, AMA STRESLENME, BENIM YENGEM KALP HASTASIYDI, DOKTORU HAMILE KALIRSAN OLURSUN DEDI, INAT ETTİ, 9 AY BOYUNCA PASİFLORA VE BİR DE HAFIF DOZDA KALP İLACI İÇTİ SAĞ SAĞLİM DOĞURDU KUZENİMİ, ŞİMDİ 22 YAŞINDA KIZI VE ÇOK SAĞLIKLI. KONTROLLERİNİ YAPTIR MUTLAKA.

Aynen haftasonu kalp atışı için gidicem inş duyarm da içim rahat eder.stres oluyorm zatn
Merhaba,bişi sorucam bende bu c.tesi kontrole gideceğim geçen c.tesi beta 840 dı bu c.tesi sanırım keseyi görürüz ama kalp atışı zor gibi değil mi?Benim geç yumurtlama oldu 4,5 gün kadar ondan belki geridir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…