2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaa kızlar bende inanılmaz sistim..dümdüz karna sahip ben resmen 4 aylık hamile gibi oldum ve enteresan olan Karnım taş gibi :/ tartiya çıktım 2 kilo almışım normal mi yaaaaa
normal bence çünkü bütün arkdslarım 5 haftalıkken öyle oldular, doktorlara sormuşlar normalmiş, ilk aylarda barsaklar gaz tutarmış, rahim bebeğe yer hazırlarken ortay acıkan salgılar şişiğe sebep olurmuş. ama geçici bir durum merak etme keyfını çıkar canım :)

Herkese günaydınnnn inş güzel bi gün olur kızlar hepimize.. Benim bulantım var berbat ve çok halsizim çalışıyorum ve gün nasıl geçecek hiç bilmiyorummm

Herkese günaydınnnn inş güzel bi gün olur kızlar hepimize.. Benim bulantım var berbat ve çok halsizim çalışıyorum ve gün nasıl geçecek hiç bilmiyorummm
günaydınlar.. bende aynı durumdayım canım. ofisteyim.herkes konuşuyor ağzımı açamıyorum.konuşunca daha kötü oluyorum.berbat bir durum.su da içemiyorum.çubuk kraker al yanına ben onla yaşıyorum. dr um ilaç vermedi, içimiceksin dedi. ve daha çok bulantın olcak dedi

tesekkrler canım, fazla kılomuz yok sadece sebebi bilinmeyen gebe kalamama durumumuz var. ovulasyon testi s,pars ettim. pazar gunu 10. gunum başlayacağım inş.

Aaaa öyle mi bende haftaya gittiğimde ilaç alayım diyordum... İlerleyen zamanlarda daha mı çok olacakmış bulantılarımız ahhh yaaa ((

çer çöp ot soğan ne varsa yapıcam artık canım :) çok teşekkür ederım. :)

Canım benimde haftanın başında başladı sadece dün akşam gayet iyiydim... şimdi yine devam.. Bütün gece elim karnımla bebişimle konuştum, lütfen anneyi üzme diye ((

Aaaa öyle mi bende haftaya gittiğimde ilaç alayım diyordum... İlerleyen zamanlarda daha mı çok olacakmış bulantılarımız ahhh yaaa ((
evet canım maalesef.ilaç en fazla yarım saat bir saat keser bulantıyı, hamileliğin devam ettiği için bulantıya neden olan durum ortadan kalmadığı için boşuna ilaç içersin dedi ve vermedi.daha kötü olcak demeyeydi iyiydi

Bence sorunun yoksa neden iciyorsun.onun yerine havuc suyu ic keciboynuzu pekmezi ye.bal polen ari sutu ye.yumurtalarin kaliteli olur.hatta esine de yedir bunlardan.
sipariş verdim arı sütüde, soğanı ıcemıryum ama bir kere daha içmeyi deniycem. iltihabım kistim falan yok. maydonoz dedıler bir de bilemiyorum

Günaydınnn :)
Neden bilmiyorum ama belirtilerim azalmış gibi geliyor veya ben kendimi çok dinliorum ama en baskın belirtim karın ağrısı ,hafif adet sancısına yakın sızlama gibi. Sizin de oluyor mu

Hanımla rgunaydınlar olsun hepinize, bugun adetimin 7. gunu. Adet bitti. Menstrasyon döngüm 28 gün. Ovulasyon testlerine ne zaman başlıyım, önerilerinizi tecrübelerinzi bekliyorum.

sipariş verdim arı sütüde, soğanı ıcemıryum ama bir kere daha içmeyi deniycem. iltihabım kistim falan yok. maydonoz dedıler bir de bilemiyorum
soğanı bende asla içemezdim.kendini zorlama.maydanozu duymadm.incir ye cnm bol bol.kaç yaşındasın yaşın varsa klomen versin dr un.sorununuz yoksa ihtimal epey artar.

Mantıklı aslında ama bazen ahh birkaç saat geçse bile diyebiliyoruz.. o durumda kullanılabilir :))
Valla ben 2-3 aya kadar bulantıyı kendimi hazırlıyordum ancak annem, teyzem, anneannem, kayınvalidem, şuanki çevremdeki tüm hamilelerin bulantıları en az 6-7. aya kadar devam etmiş artık tümden umudumu kestim ((

Hanımla rgunaydınlar olsun hepinize, bugun adetimin 7. gunu. Adet bitti. Menstrasyon döngüm 28 gün. Ovulasyon testlerine ne zaman başlıyım, önerilerinizi tecrübelerinzi bekliyorum.
Gunaydın cnm , bnm de döngüm 28 gün ,adetin ilk gününü birinci gün sayarak garanti olsun diye 12.gün akşam ilk testini yapabilirsin ,ben öyle yapmıştım tam 14.gün öğleden sonra yaptıgım test pozitif çıkmıştı İnşallah senin de iyi haberlerini duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…