- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.181
evet dr da bana su iç dedğinde mide bulantısından içemiyorum dedim ve kötü haber daha da kötü bulancak dediBide benim 2 gündür bulantim başladı offf çok kötüymus bugün yogurdumu yemedim mesela Zayıflamak istemiyorum
Ayy gerçekten mi yaa ben dün akşam ilk defa birşeyler yiyebildim o kadar huzurlu uyudum ki tabi sabah yine aynıevet dr da bana su iç dedğinde mide bulantısından içemiyorum dedim ve kötü haber daha da kötü bulancak dedi
normal bence çünkü bütün arkdslarım 5 haftalıkken öyle oldular, doktorlara sormuşlar normalmiş, ilk aylarda barsaklar gaz tutarmış, rahim bebeğe yer hazırlarken ortay acıkan salgılar şişiğe sebep olurmuş. ama geçici bir durum merak etme keyfını çıkar canım :)yaaaa kızlar bende inanılmaz sistim..dümdüz karna sahip ben resmen 4 aylık hamile gibi oldum ve enteresan olan Karnım taş gibi :/ tartiya çıktım 2 kilo almışım normal mi yaaaaa
canım seninde iyi olmana çok sevindim.kesen hala yerindeymişcok şükür canımNe mutlu darısı Başımıza tebrıklerrrrrrr
günaydınlar.. bende aynı durumdayım canım. ofisteyim.herkes konuşuyor ağzımı açamıyorum.konuşunca daha kötü oluyorum.berbat bir durum.su da içemiyorum.çubuk kraker al yanına ben onla yaşıyorum. dr um ilaç vermedi, içimiceksin dedi. ve daha çok bulantın olcak dediHerkese günaydınnnn inş güzel bi gün olur kızlar hepimize.. Benim bulantım var berbat ve çok halsizim çalışıyorum ve gün nasıl geçecek hiç bilmiyorummm
tesekkrler canım, fazla kılomuz yok sadece sebebi bilinmeyen gebe kalamama durumumuz var. ovulasyon testi s,pars ettim. pazar gunu 10. gunum başlayacağım inş.Canım eşin sperm testi yaptırsın, sayısı - morfolojisi iyi mi baktırın mutlaka, 100-150TL arasında değişiyor test yerine göre. Fazla kilonuz varsa ikinizde vermeye çalışın, bir de ovulasyon testi alıp gününü takip ettin mi tamamdır....
Aaaa öyle mi bende haftaya gittiğimde ilaç alayım diyordum... İlerleyen zamanlarda daha mı çok olacakmış bulantılarımız ahhh yaaagünaydınlar.. bende aynı durumdayım canım. ofisteyim.herkes konuşuyor ağzımı açamıyorum.konuşunca daha kötü oluyorum.berbat bir durum.su da içemiyorum.çubuk kraker al yanına ben onla yaşıyorum. dr um ilaç vermedi, içimiceksin dedi. ve daha çok bulantın olcak dedi
ben çok çok sade şeyler yiyorum.ayran içiyorum bol bol.benim gece de bulanıyorAyy gerçekten mi yaa ben dün akşam ilk defa birşeyler yiyebildim o kadar huzurlu uyudum ki tabi sabah yine aynı((
çer çöp ot soğan ne varsa yapıcam artık canım :) çok teşekkür ederım. :)Bende de yoktu canim ama rahime cok iyi geliyormus sogan suyu maranki ve saracoglu bunu surekli tv de soyluyor bizimde bir akrabamiz vardi hic hamile kalamiyordu senelerdir bunu yaptigi ay rabbimin yardimiyla hamile kalmis kayinvalidem bana surekli soyluyordu bende tembellik yapiyordum ve bunu yaptigim ay hamile kaldim hamdolsun
Canım benimde haftanın başında başladı sadece dün akşam gayet iyiydim... şimdi yine devam.. Bütün gece elim karnımla bebişimle konuştum, lütfen anneyi üzme diyeHerkese günaydınnnn inş güzel bi gün olur kızlar hepimize.. Benim bulantım var berbat ve çok halsizim çalışıyorum ve gün nasıl geçecek hiç bilmiyorummm
evet canım maalesef.ilaç en fazla yarım saat bir saat keser bulantıyı, hamileliğin devam ettiği için bulantıya neden olan durum ortadan kalmadığı için boşuna ilaç içersin dedi ve vermedi.daha kötü olcak demeyeydi iyiydiAaaa öyle mi bende haftaya gittiğimde ilaç alayım diyordum... İlerleyen zamanlarda daha mı çok olacakmış bulantılarımız ahhh yaaa((
sipariş verdim arı sütüde, soğanı ıcemıryum ama bir kere daha içmeyi deniycem. iltihabım kistim falan yok. maydonoz dedıler bir de bilemiyorumBence sorunun yoksa neden iciyorsun.onun yerine havuc suyu ic keciboynuzu pekmezi ye.bal polen ari sutu ye.yumurtalarin kaliteli olur.hatta esine de yedir bunlardan.
Evet ayran iyi geliyor, süt asla içemiyorum... Dolapta beni bekliyor ama maalesefben çok çok sade şeyler yiyorum.ayran içiyorum bol bol.benim gece de bulanıyor
soğanı bende asla içemezdim.kendini zorlama.maydanozu duymadm.incir ye cnm bol bol.kaç yaşındasın yaşın varsa klomen versin dr un.sorununuz yoksa ihtimal epey artar.sipariş verdim arı sütüde, soğanı ıcemıryum ama bir kere daha içmeyi deniycem. iltihabım kistim falan yok. maydonoz dedıler bir de bilemiyorum
sabahları çok az içiyorum süt çünkü çay içemiyorum.şu haftalar hayırlısıyla geçsinde göbişlerimizle gezelim keyifli keyifli yaEvet ayran iyi geliyor, süt asla içemiyorum... Dolapta beni bekliyor ama maalesef((
Mantıklı aslında ama bazen ahh birkaç saat geçse bile diyebiliyoruz.. o durumda kullanılabilir :))evet canım maalesef.ilaç en fazla yarım saat bir saat keser bulantıyı, hamileliğin devam ettiği için bulantıya neden olan durum ortadan kalmadığı için boşuna ilaç içersin dedi ve vermedi.daha kötü olcak demeyeydi iyiydi
Gunaydın cnm , bnm de döngüm 28 gün ,adetin ilk gününü birinci gün sayarak garanti olsun diye 12.gün akşam ilk testini yapabilirsin ,ben öyle yapmıştım tam 14.gün öğleden sonra yaptıgım test pozitif çıkmıştıHanımla rgunaydınlar olsun hepinize, bugun adetimin 7. gunu. Adet bitti. Menstrasyon döngüm 28 gün. Ovulasyon testlerine ne zaman başlıyım, önerilerinizi tecrübelerinzi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?