2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım inşallah ultrasondan görülür de gerek kalmaz altan bakılmaya :) ö yüzden 5 haftayı geçince gitmek dhaa mantıklı dediğin gibi
hafif idrara sıkışık git canım eğer dayanamayıp erken gidersen.Bende kızlardan öğrendim sağolsunlar,sıkışık olunca kese daha belirgin gözüküyormuş ultrasonda

Geç duyda güç duyma =) Hayırlısıyla inşallah,Şöyle ki canım benim sat 02.04 dü ama yumurtlama ortalamadan 4,5 gün kadar sonra oldu o yüzdenn geriden olabilir bilmiyorum tam oalarak yani haftasını sadece geçen c.tesi beta 840 onu biliyorum=)

Benimde yoktu.yatinca nasil hissediyorsun dimi..tlf umda prog var onceden 70 falan cikiodu.simdi 81 cikti hizli attigini hissettgmde olctumde..valla aklina gelirse sorarsin cnm.bende olmazsa tlf edicektim

ben grip gibiydim limonlu ıhlamur icebilirmiyim dedim doktora ic dedi sonra kahverengi akıntım basladı ondan olabilir zorda kalmadıkca icmemek lazım simdi ilac kullanıyorum iste progestoron

Hımm anladım canım o zaman herşey bebişler için :)

Canım işte benim geç döllenme yumurtlama var 02.05 de 25 di değer 09.05 de 840 dı bakalım bu c.tesi ne olacak merakla bekliyorum=))C.tesi bi aksilik olmaz ise kese görünür ama durumu nedir ne dğildir bilmiyorum çok merk ediyorum=(((

Benimde yoktu.yatinca nasil hissediyorsun dimi..tlf umda prog var onceden 70 falan cikiodu.simdi 81 cikti hizli attigini hissettgmde olctumde..valla aklina gelirse sorarsin cnm.bende olmazsa tlf edicektim
hangi prog bu? ismi ne,bir sürü hamiş programları ındırdım zaten onuda indireyim kusur almasın

Kızlar günaydınn, hiç belirtisi olmayanlara sesleniyorum sakın bundan şikayet etmeyin bnde öyleydim niye hiç belirtim yok hamileyken normal hayatımdakinden daha iyiyim felan diyodm taa kiii 6. Haftayı doldurana kadar 7. Haftaya adım attığım ilk gün şiddetli bir bulantıyla uyandm sabahn altısında ve 4 gündür ağzma hiç birşey koyamıyrm tek yediğim şey erik oda biraz içimi bastırıyo rabbim kimseye göstermesn kafamı hiç kaldıramıyrm cumartesi 6+5 te kalp atışı için gidicem ama dayanamayacağım günlerdem kullamak için bulantı hapıda isticem inş. Zarar vermez bebeğime

artışında güzel ama zaten ıkı gunde bır katlanarak arttıgı için şuan 2000 ı cokdan geçmişsindir,görürsün inş merak etme.

bencede 7. hafta fena başlıyor.ve bu mide bulantısı normaldeki mide bulantısına hiç benzemiyor.bende istedim vermedi canım.bazı dr lar veriyorlar.

papatyaesra yaaa çok heyecanlıyımmmm, Allahım nasip etsin hepimize minişlerimizi kucağımıza almayı :)
Amin canım insallah bende kapıda beklerken kalbim nasıl atıyordu anlatamam
cıkınca da yine heyecan kalbini ne zaman duyucaz 2 hafta nasıl gececek fln diye 9 ay böyle devam edecek sanırım

HANIMLAR GECE YATMADAN ONCE AÇ YATARSANIZ MİDENİZ BULANIR . GECE YATMADAN 1 SAAT ONCE KRAKER VEYA NOHUT LEBLEBİ 1-2 AVUC YIYIN. BENIM HAMILE ARKDSLARIM BULANTILARI BOYLE AZALTTILAR. MEĞERSE MIDELERI BOSMUS YATARKEN. DOKTORDA BOŞ BIRAKMA MİDENİ DEMİŞ.

Merhaba hanımlar,
Ben bu sabah tartıya çıktığımda 2 kilo almış görünüyordum. Valla gerçek kiloya çok üzülürüm. Kilolu hamile kaldım zaten. Güya zayıflayıp öyle kalacaktım. Inşallah vücut su toplamıştır biraz. Çünkü yediklerimi de çok abartmadım. Bilmiyorum ya. Sinir oldum kendime. Ilk 3 ay hiç kilo almamamız gerekiyor. Son 3 ayda iştah öyle bir açılıyor ki kendinizi tutamıyorsunuz. Pöfffff

Valla benimde midem fena özellikle sabahları 1 saate anneme gidicem bilmiyorum minibüste ne yapıcam, dün zor tuttum kendimi inmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…