- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.261
Buldumapp store da da varmış,kameraya parmağını bastırıyorsun ritmi ölçüyor guzelmiş,bende oturdugum yerde 81 çıktı.
çok saol canım.teşekkür ederiz teyzesi. iki tane kalbim var artık
amin canım herkes iyi ve mutlu olsun. video ya alcaktık ama dr çok kısa tuttu zararlı diye.bir iki sn cik.Otooo teyzesi yer sizi hanimiş bebişin kalbii
Allah'ım tadımızı bozmasın şükürler olsun....
hergün mü annene gidiyorsun. canım sabahları fena oluyor mide.sen eşinde araba varsa onu alıp git.Valla benimde midem fena özellikle sabahları 1 saate anneme gidicem bilmiyorum minibüste ne yapıcam, dün zor tuttum kendimi inmemek için
Kızlarr....bugün kan verdim akşam 6 da öğrencem inşallah bu sefer olur...sizde dua edermisiniz bana lütfeeeenn
Dün gittim yemeğe çağırmışlardı, bugünde misafirleri varmış sende gel yersin güzel güzel dedihergün mü annene gidiyorsun. canım sabahları fena oluyor mide.sen eşinde araba varsa onu alıp git.
Çoookk istiyorum çokk hayırlısı olsun inşallah canımmİnşallah güzel haberlerle gelirsin bizlere
Aramıza hoşgeldin canım Rabbim sağlıkla bebislerimize kavuşmamızı nasip etsinHerkese merhaba,
Sizlere imrenerek bu sayfaya bir kaç kez bakmıştım.
Bugün öğrendim, inşallah ben de 2016 ocak annesi olacağım.
Bu sabah idrar testinde gördüğüm çok silik ikinci çizgiden sonra, kanda 19.04 çıktı betahcg degerim.
Dilerim herkes sağlıkla alsın bebeklerini kucağına.
hayırlı olsun canım sat kilo vs yazarsan tabloya ekleyeyim seni deHerkese merhaba,
Sizlere imrenerek bu sayfaya bir kaç kez bakmıştım.
Bugün öğrendim, inşallah ben de 2016 ocak annesi olacağım.
Bu sabah idrar testinde gördüğüm çok silik ikinci çizgiden sonra, kanda 19.04 çıktı betahcg degerim.
Dilerim herkes sağlıkla alsın bebeklerini kucağına.
Gecen hafta salı günü 2300dü dün 10000 olmuştu canm ben keseyi erken gördm iki gün önce tekrar gittim büyümüştü kese kalp atışı için erken dedi henüz asil doktrm Cumartesi çağırdı bakalım inş ama kese görülür kesin ilk haftalar sayi cok katlanıyorMerhaba,bişi sorucam bende bu c.tesi kontrole gideceğim geçen c.tesi beta 840 dı bu c.tesi sanırım keseyi görürüz ama kalp atışı zor gibi değil mi?Benim geç yumurtlama oldu 4,5 gün kadar ondan belki geridir diye düşünüyorum.
Canım bende netten bakıyorum kız bebek belirtileri erkek bebek belirtileri nelerdir diye mesela bebek karnın sağında ise erkek oluyormuş solda ise kız benim doktorum bebis sağda demişti bide ayaklar soğuk olursa da erkek bebek belirtisiymis vallah ayaklarımda buz gibihayırlı olsun canım sat kilo vs yazarsan tabloya ekleyeyim seni de
Allah hepimize saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallah
kızlar bu arada sag gözümde yanma gibi bisey var sanki ates cıkıyor gözümden kız bebek habercisi diye duymuştumsiz de var mı böyle belirti
Hemen basladım progestana canım. Aldım bıtane. Sabah erken kalkıyorum ve cok yoğun bır ısım var((
3 ay once dusuk yaptım. Çok korkuyorum yine duserse dıye.
Canım bak Ltf Kötüye yorma bunu ,ben artık Dayanamayıp 3.bir doktora daha danıştım bu kadar leke ye vs bıraz da kanamaya kesın düşmüştür artık,ona göre nasalım progestanı keserım bosuna ümitlenmeyeyim diye doktora gittim ,kesemın içinde yolksac kesesı gözüktü hem de ben düştü derkenBeni görsen o kadar panik olmuştum ki ama binlerce kez şükür suan normal görünüyor.Alabiliyorsan 2-3gun izin rapor vs alsan mesela ,bni işim nispeten rahat ama yine de almayı düşünüyorum yarın
Ay bakalım inşallah canım birde sanırım sadece kesenin gözükmesi değil de kesenin içinin de gözükmesi önemli değil mi?Belli oldu mu senin o da?Gecen hafta salı günü 2300dü dün 10000 olmuştu canm ben keseyi erken gördm iki gün önce tekrar gittim büyümüştü kese kalp atışı için erken dedi henüz asil doktrm Cumartesi çağırdı bakalım inş ama kese görülür kesin ilk haftalar sayi cok katlanıyor
Çok yüksek değer muhakkak gözükmesi gerekir canım.Merhaba, kan testim 16.000
kese görünüyormudur?
nezaman doktora gitmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?