2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, kan testim 16.000
kese görünüyormudur?
nezaman doktora gitmeliyim.
2 hafta sonra gidersen görürsün ben 60 cıktıktan 11 gün sonra gittim gördüm ama minicikti..
Aynen canımm sağlıklı olsunlar da bizimki sabırsızlıktan

Kizlar kasiklarimda agri oluyor sizlerinde oluyor mu
Benim de çok oluıyor canım hatta şu lekelenmeden sonra başladı , kahverengi lekelenmeler çok azaldı ama karın agrısı adte sancısı gibi devam ediyor.Senin de mi öyle ??
Sıcak su torbasını karnıma veya sırtıma koysam mı diye düşünüyordum .

Merhaba, kan testim 16.000
kese görünüyormudur?
nezaman doktora gitmeliyim.

Ben doktora gittiğimde tahminen 5000 civarındaydı en fazla 6000 ; ona ragmen gebelik kesesi göründü .Seninki kesin görünür ?
Bildiğim 6.hafta başında da yolk sac kesesini görüyorsun hayatımm

ilişkiden sonra ben 1 saat yatıyorum

Canım sıcak su koyma agrı çok normal, benim kuzenim de 7. haftada hiç kanama olmamıştı, doktora gitti ama içeride kesenin altında kanama görülmüştü, kendi kendine geçti sonra, için rahat etsin diye bence baska doktora da görün, belki rapor alırsan agrılarınla en azından evde ugrasırsın,

yakın mesafe 1 saat mi sürüyor biz otobüslerin önüne geçip yavaş yavaş gidiyoruz hep kornaya basıp gıcık oluyorlar. kendileri kağnı gibi gidiyor ama

aynen canım regl olacakmısım gibi agrıyor benim de kahve akıntıyla.. normalmis.. sonucta birsürü calışama var suan iceride
sakın su torbası koyma sıcak iyi degil

Beni de ekleyiverin o zaman kızlar sat:02.04

aynen canım regl olacakmısım gibi agrıyor benim de kahve akıntıyla.. normalmis.. sonucta birsürü calışama var suan iceride
sakın su torbası koyma sıcak iyi degil

Cnm benim yaa,içimi rahatlattın çok şükür :) İnsan zaten bu dönemde hassas oluo kendini dinlio çok..
Normal diosan çok iyi , kahve akıntıyla beraber olmasını dr.a danış mış mıydın çunku bbnm doktorum olabilir dedi geçiştirdi Çok uzun uzadıya açıklama yapmadııı

agrılar herkeste olurmus kahverangi akıntı kimisinde olurmus.. progestoron verdi günde 1 defa kullan, rahmi güclendirir dedi.. kırmızı olmadıktan sonra sıkıntı yok dedi.. evet cok hassas oluyo insan cok dinliyo kendini biraz rahat olmak lazım ki bebek de rahat rahat büyüsün
Oyy midemm tuttu kızz gene!!! Ohh valla ne iyi yapıyorsunuz içimin yağları eridi
cubuk kraker ve leblebi iyi gelirmis ben simdiden yiyorum bulanmasın diye

KOyma canim sicak su torbasi sakincaliymis. Benimde ole sanki adet oldum olucam gbi his var bide hep sol tarafimda agri var kalkarken kolumdan yada ayagmdan destek aliyorum ama unuttgm zaman ole bi agri girioki kasigima iki buklum kaliyorum normal dediler ama korkutuo bu agrilar beni. Birde benim cok akintim olmuo ama geldiginde hafif sarimtrak oluo sizinkide oylemi

Benim akıntım sarıdan daha koyu kahveye yakın diyebilirim,bugün maşallah çok azaldı cnm ..
Açık renk akıntı zaten hiç sorun değil diye biliyorum..
Asıl korkutan reglye benzer ağrıydı neyse genelde görülüormuş içim rahatladı lşimdi.
Keseni ve yolksac kesesi/ kalp atışı gördün mü :) Mutlu haberlerimizi paylaşalım çok heyecanlıyımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…