- 18 Ağustos 2009
- 337
- 285
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.281
2 hafta sonra gidersen görürsün ben 60 cıktıktan 11 gün sonra gittim gördüm ama minicikti..Merhaba, kan testim 16.000
kese görünüyormudur?
nezaman doktora gitmeliyim.
Aynen canımm sağlıklı olsunlar daCanım bende netten bakıyorum kız bebek belirtileri erkek bebek belirtileri nelerdir diye mesela bebek karnın sağında ise erkek oluyormuş solda ise kız benim doktorum bebis sağda demişti bide ayaklar soğuk olursa da erkek bebek belirtisiymis vallah ayaklarımda buz gibibakalım tutacak mı bu belirtiler yeterki sağlıklı olsunlar kız erkek bekliyoruz bebislerimizi
Benim de çok oluıyor canım hatta şu lekelenmeden sonra başladı , kahverengi lekelenmeler çok azaldı ama karın agrısı adte sancısı gibi devam ediyor.Senin de mi öyle ??Kizlar kasiklarimda agri oluyor sizlerinde oluyor mu
Çok yüksek değer muhakkak gözükmesi gerekir canım.
Bende yarın gidiyorum doktora acaba görebilecek miyim keseyi ?Annişlerrrrrr günaydınnnnnnnn
Yarın randevum var keseyi görebilirmiyim sizceee??
Hepimiz için stressiz, sağlıklı huzurluuu ve bol gülücüklü bir gün olsunnn...
Merhaba, kan testim 16.000
kese görünüyormudur?
nezaman doktora gitmeliyim.
Benim de çok oluıyor canım hatta şu lekelenmeden sonra başladı , kahverengi lekelenmeler çok azaldı ama karın agrısı adte sancısı gibi devam ediyor.Senin de mi öyle ??
Sıcak su torbasını karnıma veya sırtıma koysam mı diye düşünüyordum .
yakın mesafe 1 saat mi sürüyorDün gittim yemeğe çağırmışlardı, bugünde misafirleri varmış sende gel yersin güzel güzel dedi
Ehliyetim yokAllahtan yakın mesafe ama gene de insanı gıcık ediyor o minibüsçülerin paldur küldür durup kalkması
aynen canım regl olacakmısım gibi agrıyor benim de kahve akıntıyla.. normalmis.. sonucta birsürü calışama var suan icerideBenim de çok oluıyor canım hatta şu lekelenmeden sonra başladı , kahverengi lekelenmeler çok azaldı ama karın agrısı adte sancısı gibi devam ediyor.Senin de mi öyle ??
hayırlı olsun canım sat kilo vs yazarsan tabloya ekleyeyim seni de
Allah hepimize saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip eder inşallah
kızlar bu arada sag gözümde yanma gibi bisey var sanki ates cıkıyor gözümden kız bebek habercisi diye duymuştumsiz de var mı böyle belirti
yakın mesafe 1 saat mi sürüyorbiz otobüslerin önüne geçip yavaş yavaş gidiyoruz hep kornaya basıp gıcık oluyorlar. kendileri kağnı gibi gidiyor ama
Bende yarın gidiyorum doktora acaba görebilecek miyim keseyi ?
Benim de çok oluıyor canım hatta şu lekelenmeden sonra başladı , kahverengi lekelenmeler çok azaldı ama karın agrısı adte sancısı gibi devam ediyor.Senin de mi öyle ??
Bat günüm 7 mayısta 259.96ydi pazartesi günü 11 mayısta 1169 tuBeta değerin kaç canım? Kan testi yaptırdın mı?
aynen canım regl olacakmısım gibi agrıyor benim de kahve akıntıyla.. normalmis.. sonucta birsürü calışama var suan iceride
sakın su torbası koyma sıcak iyi degil
çıbık ye çıbıkOyy midemm tuttu kızz gene!!! Ohh valla ne iyi yapıyorsunuz içimin yağları eridi
agrılar herkeste olurmus kahverangi akıntı kimisinde olurmus.. progestoron verdi günde 1 defa kullan, rahmi güclendirir dedi.. kırmızı olmadıktan sonra sıkıntı yok dedi.. evet cok hassas oluyo insan cok dinliyo kendini biraz rahat olmak lazım ki bebek de rahat rahat büyüsünCnm benim yaa,içimi rahatlattın çok şükür :) İnsan zaten bu dönemde hassas oluo kendini dinlio çok..
Normal diosan çok iyi , kahve akıntıyla beraber olmasını dr.a danış mış mıydın çunku bbnm doktorum olabilir dedi geçiştirdiÇok uzun uzadıya açıklama yapmadııı
cubuk kraker ve leblebi iyi gelirmis ben simdiden yiyorum bulanmasın diyeOyy midemm tuttu kızz gene!!! Ohh valla ne iyi yapıyorsunuz içimin yağları eridi
KOyma canim sicak su torbasi sakincaliymis. Benimde ole sanki adet oldum olucam gbi his var bide hep sol tarafimda agri var kalkarken kolumdan yada ayagmdan destek aliyorum ama unuttgm zaman ole bi agri girioki kasigima iki buklum kaliyorum normal dediler ama korkutuo bu agrilar beni. Birde benim cok akintim olmuo ama geldiginde hafif sarimtrak oluo sizinkide oylemiBenim de çok oluıyor canım hatta şu lekelenmeden sonra başladı , kahverengi lekelenmeler çok azaldı ama karın agrısı adte sancısı gibi devam ediyor.Senin de mi öyle ??
KOyma canim sicak su torbasi sakincaliymis. Benimde ole sanki adet oldum olucam gbi his var bide hep sol tarafimda agri var kalkarken kolumdan yada ayagmdan destek aliyorum ama unuttgm zaman ole bi agri girioki kasigima iki buklum kaliyorum normal dediler ama korkutuo bu agrilar beni. Birde benim cok akintim olmuo ama geldiginde hafif sarimtrak oluo sizinkide oylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?