2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim agri korkutuo aslnda sebebini biliyoruz ama yinede dinliyoruz endiseleniyoruz. Ben sali gunu kesemi gordum cok sukur 25 i gbi kalp atsni gorurz dedi ama ben ptesi ozelde de bi doktora gidicem insallah orada gorurum sen gordunmu canim

Evet canim agri korkutuo aslnda sebebini biliyoruz ama yinede dinliyoruz endiseleniyoruz. Ben sali gunu kesemi gordum cok sukur 25 i gbi kalp atsni gorurz dedi ama ben ptesi ozelde de bi doktora gidicem insallah orada gorurum sen gordunmu canim
Ben de 11 Mayısta kesemi gördüm, dün de acile gidip yolk kesesinin oluşmaya başladığını gördüm.
Haftaya 20 Mayıs ta bakalım inşallah herşey saglıklı ve iyi gidiyor ise yolk sac kesesi ve kalp atışı görülecek diye düşünüyorum .
İnşallah yaniiiii :) İyi haberler olsun hep burda karnımız kocaman olsun , smiley tshirt giycem

Bende 12 snde gttm insallah iyi haberlermiz olur evet kocaman olsnlarda giyelim valla :)

AramızA hoşgeldin

Merhaba kızlar çok uzun süredir üyeyim ama ilk defa yazıyorum.Bende yeni hamileyim hem mutluyum hem de korkularım var .Sizlerinde olduğu gibi.

Kızlarrrr çok kotuyum kesemin içinde bebek dışında yuvarlak birşey var doktor ne olduğunu bilemedi başka doktora gidiyorum şimdi

dünde eşim hediye aldı o tshirtlerden birde dr um dar giyme dedi.çok rahat pantolanlar aldık yazlık incecik.

hayırlı olsun canım kalbini gördün mü
geçen hafta doktora gittim keseyi gördük doktorum iyi yere yerleşmiş dedi.Progestan verdi miyomlarım var benim düşüğe neden olabiliyorlar.Doktorum garantiye almak için 1 kutu kullanmamı istedi.Kalp atışı için ayın 30 da gideceğim .İnşallah pıtpıtları duyarım

inş duyarsın canım :) şu anda da duyarsın seninle aynıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…