- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.181
Sen öğretmendin galiba,üst kata merdiven falan öıkıyorum diyordun yalnış hatırlamıyorsam.... Doktorun rapor versin artık efinde yat dinlen.... Yorgunluk gelmiyor hamileyken.Ayy canım sin benim ya çok sağol bitanem :)
Bakalım benim kuduruk oğlum napıcak daha hareket azalmadı benim bugun 4 igne de vuruncak canim senin farklı günlerde vuruldu heralde.
Benim 24 saat arayla vuruldu canım.Zaten önlem amaçlı bu iğneler kuduruk oglunda Coşar o zaman benim kız gibi:)şifa olsun bu iğneler insallah ama dikkat et bu aralar kendine dinlen ağrıların azalicaktur emin ol
Aynen,doktorum normal diyor idrar tahlili yapıyor. Ama verdiğim idrarr numunesi max 1 saat içeride kalabilmiş idrar. 3 4 saatlik idrar öı gerekli ki hayatta dayanamıyorum okadar uzun süre....benimde sık sık ve azar azar geliyor sanki yaptıktan sonrada biraz ağrım oluyor
VALLA BACIM BENİMDE ÖYLE ABSÜRT DURMUYOR KİLO.Bİ DE DAHA 28,HAFTADAYIM O ZAMANA KADAR 100 OLURUM HELRALDE BOYUM 1,65 NE YANİ REJİM YAPIP 10 15 KİLO MU VERECEM NORMAL DOĞUM İÇİN.SAÇMA GELDİ YANİ DOKTORUN DEDİĞİBakalım benim kuduruk oğlum napıcak daha hareket azalmadı benim bugun 4 igne de vuruncak canim senin farklı günlerde vuruldu heralde.
Canım ben 85 üzeri çıktım ama dr hâlâ normal doğurtcam seni diyor boyum 1.70 aşırı durmuyor kilom belki ondandır.
Yani 1.50 boyunda 85 kiloyla 1.80 boyunda 85 kilo bir olmaz diye düşünüyorum doktor nasıl oyle net konuşur.
başka şehirde canim kardeşler hepsi evli. Annem de abime bakıyor engelli abim var. Doğumda bikaç hafta gelecek ama öncesinde sürekli gelemiyor malesef.
Ben çok kilo almamıştım ilk hamileliğimde 174 boy 65 kiloyla doğuma gittim açılmam olmadı nst sıkıntılıydı bebekte zaten rh uygunsuzlugundanda etkilwnmişti sezercik oldum ama karşımda bi kadın doğurdu o kadın nerden baksan 100 vardı pırt diye çıktı çocuk bence sen farklı doktora git tmm sezeryanda çok kötü bişey dwğil sonucta ama normali varken neden bıçak altına yatasınKUZUM AYNEN YA. BANA DA SAÇMA GELDİ.ANNE KİLOLU OLUNCA BEBEĞİN NORMAL DOĞUM OLUNCA SAKAT KALMA RİSKİ OLURMUŞ DOĞUM ESNASINDA SIKIŞIRMIŞ BİLMEM NEYMİŞ BÖYLE SÖYLEDİ.BEN DE 28, HAFTADAYIM.NASİPSE NORMAL İSTİYORUM.SEZERYANA KARŞI DEĞİLİM AMA NORMAL OLACAKSA NEDEN SEZERYAN OLSUN Kİ
37 de mi ayrılacaksın? Ben de 32 de ayrılmak istiyorum ama herkes çalış diyor dogum sonrası kullan diyor ama sıkıldım artık yoruluyorumbakalım nolcak
Bakalım benim kuduruk oğlum napıcak daha hareket azalmadı benim bugun 4 igne de vuruncak canim senin farklı günlerde vuruldu heralde.
Canım ben 85 üzeri çıktım ama dr hâlâ normal doğurtcam seni diyor boyum 1.70 aşırı durmuyor kilom belki ondandır.
Yani 1.50 boyunda 85 kiloyla 1.80 boyunda 85 kilo bir olmaz diye düşünüyorum doktor nasıl oyle net konuşur.
başka şehirde canim kardeşler hepsi evli. Annem de abime bakıyor engelli abim var. Doğumda bikaç hafta gelecek ama öncesinde sürekli gelemiyor malesef.
canım nası aldın dosya masrafını esımde alalım dıo 6 aydır elımız degmedıbizde çok zorlanacaz bizim aylık kredi 1400 liraama Allah yardımcı oluyo bu ay dosya masrafımı geri aldım 1000 lira hemen kenara koydum valla
O verdiği 4 iğne ciğer geliştirici iğne mi.onları yaparlarsa doğsa bile hiç bişey olmuyormuş. Küvezde bile çok az kalıyor diye okudum ben diğer forumlardan. Bana daha vermedi. Kontrole gidince bakar duruma göre verir herhaldeCeyiz sandığimda
Rüyamda hep kasımda doğuruyodum. Nasipte ne varsa napalım sıpa kendi karar veriyo
Aman canım kabız olma zorlanma doktoruna söyle gerekirse ilaç versin.
Canım doktor doğuracaksın diyo ciğer geliştirici iğne vermesi gerekmez miydi?
Bana geçen ay vermedi çok erken yaşamaz doğarsa dedi ama bu hafta verdi igneleri 26dan sonra veriyolar yani gerçekten doğum riski varsa önlemini alması lazım. Bence abartıyor sen suyunu ne arttırır araştır iç canım Allahın izniyle bir şey olmaz.
Hmm hic bilmiyorum ki esimde dedi gecen sana cekmez ama ben dinlerim koca gun oglumu alsakmi die ama arastirmadim :) 2 3 km cekermi acaba bi bakalim :)
Benimkide birden bire 2,5 düştü. Şimdi hep evde yatıyorum arada ayaklarımı uzatarak oturuyorum.... Yemek için falan masada oturuyorum ama ben sanıyordum ki yatıp dinlenince uzayacak normal hayatıma devam edeceğim. Ben de aynıyım iyiki burası var,sohbet muhabbet geçiyor bir şekilde günler .... Yanımda kredi kartım bir şişe suyum ve ilaçlarım ve tabletim. Beraber yaşıyoruzsıkıntıdan karta abandım hayırlısı artıkallah kolaylık versin. Peki kasık ağrın da oluyor mu hala?Gezmeyi artık unutBenim doktorum ki yürüyüş yürüyüş ağızdan dusurmez şeker yüklemesi bile vermedi hastanede o kadar saat yorulursun diye evde sürekli ölçüm yapıyorum. Şöyle şöyle benim rahim ağzım 0.5 e inmişti 2.5 altı tehlikeli ertesi sabah serklaj yapıldı yani dikiş 2 hafta sonraki kontrolde 3un üstünde çıkmıştı ama yemek wc harici kalkmadım 2 ay olacak nerdeyse 5 kez çıktım evden 3 kez doktor bir kez iğne vurulmak için bir kezde eşim yemeğe götürdü o kadar.Rahim ağzının baskı görmemesi lazım. Bu çok önemli yatmaktan her yerim ağrıyor ama alıştım artık bütün bebis alisverisini internetten yapıyorum bunları niye yazdım kendini kötü hissetme sakin bizim gibi bir çok insan var
Kız iş güç taşınma dötümün üstüne bi otursam bi çok iş yapacamda :)hahahhah kız yok beee :)
kötü örnek olmıyım sizde başlayın artıkkk bak yetiştiremiceksiniz sonraa benden sölemesi :)
yaa cnm rh uyumsuzluğu sormuştum bana cevap vermedinBen çok kilo almamıştım ilk hamileliğimde 174 boy 65 kiloyla doğuma gittim açılmam olmadı nst sıkıntılıydı bebekte zaten rh uygunsuzlugundanda etkilwnmişti sezercik oldum ama karşımda bi kadın doğurdu o kadın nerden baksan 100 vardı pırt diye çıktı çocuk bence sen farklı doktora git tmm sezeryanda çok kötü bişey dwğil sonucta ama normali varken neden bıçak altına yatasın
selam kızlar şu bebek arabası konusunda bir fikir verin karar veremedim kimse cevapta vermiyo
ebebekte bu araba indirime girmiş kullanan bilen varmı nasıl acaba
http://www.e-bebek.com/chicco-trio-sprint-travel-sistem-bebek-arabasi_CHI-655000
Daha konuşmadık hiç bu konuyu Bir de benim özel Nasıl olacak bilmiyorum illa kadın doğumu Sgk ile anlaşma bir yerden mi alacaz raporu yoksa hastane Sgk ile anlaşmalı olsa yeter mievet.. dr un ona göre çağırmadı mı? beni 31+6 da çağırdı. o gün gerekirse raporunu yazıcam dedi.. devam etmek istersen de çalışabilir raporunu yazıcam dedi.
Kurur :)KIZLAR ISLAK MENDİLİ ALMAK İÇİN ERKEN Mİ
Bebek mevlüdünde şimdilerde kokulu tespih renkli hoşgeldin bebek çikolataları dağıtıyorlar hastaneye ben sadece bebek şekeri ama böyle değişik bişeyler olsun istiyorum magnet şeklinde istemiyorum kokulu sabun olabilir çikolata kolonya düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?