2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba annişler nasilsiniz? Ya beni bu ara bi korku sardı. .Kontrolume 2 hafta var daha ozaman a kadar kendi kendimi yemem inşallah. Son kontrolum 25+5 te oldu ozaman doktorum plasentanin ucunun asagida olduğunu söyledi. Takip edicez dedi..bende bi sıkıntı var mı dedim suan yok dedi ama benim bahsettiği yer olan sol kasigim ara ara ağrıyor korkuyorum. Bi de bugun bu arkadaşım göbeğin aşağıda duruyo senin dedi..iyice kafama takıldı acaba hiç çıkmayacak mi yukarı bebeğin eşi? Erken doğum mu yapıcam? Zorunlu sezeryan mi olucam offffff

benimde sık sık ve azar azar geliyor sanki yaptıktan sonrada biraz ağrım oluyor
Aynen,doktorum normal diyor idrar tahlili yapıyor. Ama verdiğim idrarr numunesi max 1 saat içeride kalabilmiş idrar. 3 4 saatlik idrar öı gerekli ki hayatta dayanamıyorum okadar uzun süre....

VALLA BACIM BENİMDE ÖYLE ABSÜRT DURMUYOR KİLO.Bİ DE DAHA 28,HAFTADAYIM O ZAMANA KADAR 100 OLURUM HELRALDE BOYUM 1,65 NE YANİ REJİM YAPIP 10 15 KİLO MU VERECEM NORMAL DOĞUM İÇİN.SAÇMA GELDİ YANİ DOKTORUN DEDİĞİ

Ben çok kilo almamıştım ilk hamileliğimde 174 boy 65 kiloyla doğuma gittim açılmam olmadı nst sıkıntılıydı bebekte zaten rh uygunsuzlugundanda etkilwnmişti sezercik oldum ama karşımda bi kadın doğurdu o kadın nerden baksan 100 vardı pırt diye çıktı çocuk bence sen farklı doktora git tmm sezeryanda çok kötü bişey dwğil sonucta ama normali varken neden bıçak altına yatasın

anladım canım , yakınında olsaydı iyi olurdu =/

O verdiği 4 iğne ciğer geliştirici iğne mi.onları yaparlarsa doğsa bile hiç bişey olmuyormuş. Küvezde bile çok az kalıyor diye okudum ben diğer forumlardan. Bana daha vermedi. Kontrole gidince bakar duruma göre verir herhalde

Benimkide birden bire 2,5 düştü. Şimdi hep evde yatıyorum arada ayaklarımı uzatarak oturuyorum.... Yemek için falan masada oturuyorum ama ben sanıyordum ki yatıp dinlenince uzayacak normal hayatıma devam edeceğim. Ben de aynıyım iyiki burası var,sohbet muhabbet geçiyor bir şekilde günler .... Yanımda kredi kartım bir şişe suyum ve ilaçlarım ve tabletim. Beraber yaşıyoruzsıkıntıdan karta abandım hayırlısı artıkallah kolaylık versin. Peki kasık ağrın da oluyor mu hala?

Ben nefes nefese cok kaliyorum artik ya,iki egiliyorum tisliyorum bi de gogsumun ustune uzansamm dahi sivi gelio hatta koyulasti hani tam sut rengine geldi gelecek..sut emmis bebisler gibi kokuyorum resmen

yaa cnm rh uyumsuzluğu sormuştum bana cevap vermedin

hakkaten bayag ındırıme girmiş , valla canım travel sistemlerin genelde kullanıssız oldugu söylenıyor ,arkadaslarım hep 7 8 aydan sonra baston almıslar.bende maclarenın bastonunu alıcam onumuzdekı yaza dogru ınsallah

evet.. dr un ona göre çağırmadı mı? beni 31+6 da çağırdı. o gün gerekirse raporunu yazıcam dedi.. devam etmek istersen de çalışabilir raporunu yazıcam dedi.
Daha konuşmadık hiç bu konuyu Bir de benim özel Nasıl olacak bilmiyorum illa kadın doğumu Sgk ile anlaşma bir yerden mi alacaz raporu yoksa hastane Sgk ile anlaşmalı olsa yeter mi

Reçel olabilir el kremi olabilir miniklerden ben de değişik bişiler arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…