2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bizede baston almamızı tavsiye ettiler.biz de mini easy walker aldık. Üzerinede uyumlu ana kucaklarından aldık. Benim ihtiyacım baston araba olacak çübkü

anladım canım , yakınında olsaydı iyi olurdu =/
Bu da benim şansım napalım
Eltim geldi yanımda kalacak bi süre. Hiç kalkamıyorum artık iyice bastırıyor.
Evet canım ciğer geliştirici. Söyle sana da yapsın ne olur ne olmaz 26 ya da 28 haftadan sonra yapılıyor. Bebeğin yaşama şansı var çünkü artık. Ve kullananlarin bebekleri küvezde hiç kalmamış ya da çok az kalmış ben de araştırdım.

canım nası aldın dosya masrafını esımde alalım dıo 6 aydır elımız degmedı
canım tüketici hakları derneğine gittim onlar bana bi kağıt verdi dosya masrafı deyince.. o kağıdı doldurdum.. dosya masrafının 1000 lira olduğuna dair bankanın bana verdiği kağıdın forokopisini ve kimlik fotokopisini verdim.. 3 ay sonra eve kağıt geldi.. sonra banka mesaj attı.. paranız hesaba yatmıştır diye... ama bu olayın yargı yolu açık bazı bankalar da sizi dava edip mahkemeler falan filan da oluyor. bizim arkadaş 2 yıldır alamıyor.. ben bebeğimin şansından diyorum artık.. çok uğraşmadım

bende travel sistem almak istemiyodum başlarda baston fln alırım diyodum ama sonra düşününce almam gerektiğini farkettim. biyere çıkıldığında kullanılmasının haricinde yazın yazlığa tatile bayrama seyrana gidildiğinde illaki ihtiyaç olucak. bebek portbebesinde uyucak dışarda. bastonları kullanamaz zaten uzun bir süre. o yüzden almaya karar verdim.

Daha konuşmadık hiç bu konuyu Bir de benim özel Nasıl olacak bilmiyorum illa kadın doğumu Sgk ile anlaşma bir yerden mi alacaz raporu yoksa hastane Sgk ile anlaşmalı olsa yeter mi
bidahaki randevun ne zaman? özel derken? hastane mi özel. benimki de özel.yazıcam dedi dr um.sorun olmaz bence devlet hastanesi gerekmez.gerekirse de illa vardır bir yolu.

annem bundan 9 yıl önce 110 kg ile normal doğurdu maşallah dikişi bile olmamıştı..

ya ben her an doğuracakmışım gibi hissediyorum. belim kasıklarım ağrıyo. bi garibim gece uykum kalmadı. sağıma soluma yatıyorum sürekli dönüyorum ama yinede baskıdan etlerim acıyo resmen. çok bunaldım..

bende suan 82 kıloyum boyum 1.73. toplamda 8 kılo aldım ama ole cok gostermıyorum hantal sısko kılom yok. r henuz bısı demedı ama kısmetse oncelıgım normal

Canım kıpır kıpır olan çocuk tek tük hareket etmeye başladı resmen o da ben zorlarsam

Biz geçen cuma gittik kontrole açılma yok o yüzden 3 4 hafta doğum belemiyorum. Dedi ben hala sorunca beklesem iğnelerini yapardım dedi. 15 gün sonra kontrole çağırdı sen yat dinlen dolanma yeter dedi. İnşallah dediği gibidir,güvendiğim bir doktor.... Gene de inşallah 3 haftayı hayırlısıyla atlatsak çok rahatlayacağım

geçmiş olsun canım. nerden anlaşıldı etkileşim olduğu? nasıl engellendi? bizde de var ama dr bişey yok diyor anlamıyorum..
İndireckt coombs testi yapılıyor test sonucu pozitif çıkarsa etkileşim var demek bunun bi ileri adımı titreli coombs ondada etkilenme derecesine bakılıyor ilk oğlumda 28.haftadan sonra haftalık detaylı kontroller yapıldı kan grubu negatif olanlar d proteinini tanımadığı için vücut bebeğin kanındaki d proteinini yabancı madde olarak algılıyor o zaman annenin akyuvarları bebeğin alyuvarlarıyla savaşa giriyor bu yüzden oğlum doğduktan sonra alyuvarları tahrip olduğu için sarılığı çok yükseldi fototerapi aldı o da yeterli gelmedi ivig denen bağışıklığı güçlendirici bi ilaç verildi kanındaki tahribat düzelmeyince en son 21 günlükken kan nakli yapıldı şimdi maşallah 5 yaşında doğum sonrası bana anti d iğnesi yapılmıştı bu da vücuda d proteinini tanıtıyor ikici ve sonrası gebeliklerde aynı sorun yaşanmasın diye ikinci gebelikte aslında sonucun pozitif olması beklenen bişey vücut artık tanıdığı için ama bizim titreli sonucumuzun değerleri beklenenden biraz yüksek çıktı orta seviyede şu an bebekteki haftalık ödem takibi ve müdahale gerektiği anda anne karnında göbek kordonundan kan verilerek müdahale edilebiliyor ya da duruma göre bebek erken dünyaya gelebiliyor bulunduğun yerde tıp fakültesi eğitim araştırma hastanesi ya da iyi bi özel hastanede uzman bir perinatolog bulduğun sürece korkma ilk gebelikte zaten etkilenme ihtimali %1 bu da karna alınan darbe amniyosentez kardiyosentez çarpma düşme gibi durumlarda ortaya çıkıyor biraz insanın morali bozulmuyo değil ama çözümü olan ve çokta korkulması gerekmeyen bi durum doktorun muhtemelen sana coombs testi yapmıştır onun sonucuna göre bişey yok demiştir endişelenme olsaydı illa ki söylerdi çünkü olması durumunda içinden çıkamadıkları zaman bi üst doktora sevkediyorlar yine aklına takılan bişey olursa çekinme kusura bakma tekrardan telefondan girdiğim için kaçırmışım sorunu

canım oyle konusanlara cok sınır oluyorum. ebe miymiş kendısi nerden anlıyor... kötü düşünme allah ın ıznıyle hiçbirsey yoktur.
dun e bebekte gordum canım bunu hosuma da gitti ama ben travel dusunmedıgım ıcın almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…