- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.201
Yok açılmazsa sorun olmaz onlar ne kadar süre duruyor mağazalarda kim bilirKurur :)
Evet bizede baston almamızı tavsiye ettiler.biz de mini easy walker aldık. Üzerinede uyumlu ana kucaklarından aldık. Benim ihtiyacım baston araba olacak çübkühakkaten bayag ındırıme girmiş , valla canım travel sistemlerin genelde kullanıssız oldugu söylenıyor ,arkadaslarım hep 7 8 aydan sonra baston almıslar.bende maclarenın bastonunu alıcam onumuzdekı yaza dogru ınsallah
Bu da benim şansım napalımanladım canım , yakınında olsaydı iyi olurdu =/
Evet canım ciğer geliştirici. Söyle sana da yapsın ne olur ne olmaz 26 ya da 28 haftadan sonra yapılıyor. Bebeğin yaşama şansı var çünkü artık. Ve kullananlarin bebekleri küvezde hiç kalmamış ya da çok az kalmış ben de araştırdım.O verdiği 4 iğne ciğer geliştirici iğne mi.onları yaparlarsa doğsa bile hiç bişey olmuyormuş. Küvezde bile çok az kalıyor diye okudum ben diğer forumlardan. Bana daha vermedi. Kontrole gidince bakar duruma göre verir herhalde
canım tüketici hakları derneğine gittim onlar bana bi kağıt verdi dosya masrafı deyince.. o kağıdı doldurdum.. dosya masrafının 1000 lira olduğuna dair bankanın bana verdiği kağıdın forokopisini ve kimlik fotokopisini verdim.. 3 ay sonra eve kağıt geldi.. sonra banka mesaj attı.. paranız hesaba yatmıştır diye...canım nası aldın dosya masrafını esımde alalım dıo 6 aydır elımız degmedı
bidahaki randevun ne zaman? özel derken? hastane mi özel. benimki de özel.yazıcam dedi dr um.sorun olmaz bence devlet hastanesi gerekmez.gerekirse de illa vardır bir yolu.Daha konuşmadık hiç bu konuyu Bir de benim özel Nasıl olacak bilmiyorum illa kadın doğumu Sgk ile anlaşma bir yerden mi alacaz raporu yoksa hastane Sgk ile anlaşmalı olsa yeter mi
Cnm kusura bakma yeni gördüm sorunu tekrar alabilr miyimyaa cnm rh uyumsuzluğu sormuştum bana cevap vermedin
AMİN CANIM bizim bebişler 8 yaşına girdiğinde bitecek inşallahayy inşallah bittiği zamanları da biran önce görürsünüz canım :)
bizim bu kredi de ocakta bitcek o zaman 2si içinde başvuralım :)
özel hastaneler sgk ile anlaşmalı olduğu sürece sıkıntı olmuyorbidahaki randevun ne zaman? özel derken? hastane mi özel. benimki de özel.yazıcam dedi dr um.sorun olmaz bence devlet hastanesi gerekmez.gerekirse de illa vardır bir yolu.
annem bundan 9 yıl önce 110 kg ile normal doğurdu maşallah dikişi bile olmamıştı..KUZUM AYNEN YA. BANA DA SAÇMA GELDİ.ANNE KİLOLU OLUNCA BEBEĞİN NORMAL DOĞUM OLUNCA SAKAT KALMA RİSKİ OLURMUŞ DOĞUM ESNASINDA SIKIŞIRMIŞ BİLMEM NEYMİŞ BÖYLE SÖYLEDİ.BEN DE 28, HAFTADAYIM.NASİPSE NORMAL İSTİYORUM.SEZERYANA KARŞI DEĞİLİM AMA NORMAL OLACAKSA NEDEN SEZERYAN OLSUN Kİ
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN VALLA RAHATLATTINIZ BENİ.HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN.....annem bundan 9 yıl önce 110 kg ile normal doğurdu maşallah dikişi bile olmamıştı..
cevizden olabilir tatlım demekki kendini güzel beslemişsinn..
Sen öğretmendin galiba,üst kata merdiven falan öıkıyorum diyordun yalnış hatırlamıyorsam.... Doktorun rapor versin artık efinde yat dinlen.... Yorgunluk gelmiyor hamileyken.
bende suan 82 kıloyum boyum 1.73. toplamda 8 kılo aldım ama ole cok gostermıyorum hantal sısko kılom yok. r henuz bısı demedı ama kısmetse oncelıgım normalSLM KIZLAR UMARIM HEPİNİZ HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ.BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM NOLMAL DOĞUM YAPMAK İÇİN ANNENİN KİLO SINIRI HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI.BENİM DOKTORUM 85 İN ÜSTÜNÜ SEZERYAN ÖNERİYORUM DEDİ.MORALİM BOZULDU BEN NORMAL İSTİYORUM.
Hareketleri azalmıştı derken ne kadar az hissediyordun? İnşallah düzene girer. Ben çok duydum böyle yatarak bitiren dinlenerek süreci uzatan kendini rahatlatmaya çalış sağlıklı haberler alırız inşallahh
Canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir her şey yoluna girer....
Biz geçen cuma gittik kontrole açılma yok o yüzden 3 4 hafta doğum belemiyorum. Dedi ben hala sorunca beklesem iğnelerini yapardım dedi. 15 gün sonra kontrole çağırdı sen yat dinlen dolanma yeter dedi. İnşallah dediği gibidir,güvendiğim bir doktor.... Gene de inşallah 3 haftayı hayırlısıyla atlatsak çok rahatlayacağımBu da benim şansım napalım
Eltim geldi yanımda kalacak bi süre. Hiç kalkamıyorum artık iyice bastırıyor.
Evet canım ciğer geliştirici. Söyle sana da yapsın ne olur ne olmaz 26 ya da 28 haftadan sonra yapılıyor. Bebeğin yaşama şansı var çünkü artık. Ve kullananlarin bebekleri küvezde hiç kalmamış ya da çok az kalmış ben de araştırdım.
İndireckt coombs testi yapılıyor test sonucu pozitif çıkarsa etkileşim var demek bunun bi ileri adımı titreli coombs ondada etkilenme derecesine bakılıyor ilk oğlumda 28.haftadan sonra haftalık detaylı kontroller yapıldı kan grubu negatif olanlar d proteinini tanımadığı için vücut bebeğin kanındaki d proteinini yabancı madde olarak algılıyor o zaman annenin akyuvarları bebeğin alyuvarlarıyla savaşa giriyor bu yüzden oğlum doğduktan sonra alyuvarları tahrip olduğu için sarılığı çok yükseldi fototerapi aldı o da yeterli gelmedi ivig denen bağışıklığı güçlendirici bi ilaç verildi kanındaki tahribat düzelmeyince en son 21 günlükken kan nakli yapıldı şimdi maşallah 5 yaşında doğum sonrası bana anti d iğnesi yapılmıştı bu da vücuda d proteinini tanıtıyor ikici ve sonrası gebeliklerde aynı sorun yaşanmasın diye ikinci gebelikte aslında sonucun pozitif olması beklenen bişey vücut artık tanıdığı için ama bizim titreli sonucumuzun değerleri beklenenden biraz yüksek çıktı orta seviyede şu an bebekteki haftalık ödem takibi ve müdahale gerektiği anda anne karnında göbek kordonundan kan verilerek müdahale edilebiliyor ya da duruma göre bebek erken dünyaya gelebiliyor bulunduğun yerde tıp fakültesi eğitim araştırma hastanesi ya da iyi bi özel hastanede uzman bir perinatolog bulduğun sürece korkma ilk gebelikte zaten etkilenme ihtimali %1 bu da karna alınan darbe amniyosentez kardiyosentez çarpma düşme gibi durumlarda ortaya çıkıyor biraz insanın morali bozulmuyo değil ama çözümü olan ve çokta korkulması gerekmeyen bi durum doktorun muhtemelen sana coombs testi yapmıştır onun sonucuna göre bişey yok demiştir endişelenme olsaydı illa ki söylerdi çünkü olması durumunda içinden çıkamadıkları zaman bi üst doktora sevkediyorlar yine aklına takılan bişey olursa çekinme kusura bakma tekrardan telefondan girdiğim için kaçırmışım sorunugeçmiş olsun canım. nerden anlaşıldı etkileşim olduğu? nasıl engellendi? bizde de var ama dr bişey yok diyor anlamıyorum..
canım oyle konusanlara cok sınır oluyorum. ebe miymiş kendısi nerden anlıyor... kötü düşünme allah ın ıznıyle hiçbirsey yoktur.Merhaba annişler nasilsiniz? Ya beni bu ara bi korku sardı. .Kontrolume 2 hafta var daha ozaman a kadar kendi kendimi yemem inşallah. Son kontrolum 25+5 te oldu ozaman doktorum plasentanin ucunun asagida olduğunu söyledi. Takip edicez dedi..bende bi sıkıntı var mı dedim suan yok dedi ama benim bahsettiği yer olan sol kasigim ara ara ağrıyor korkuyorum. Bi de bugun bu arkadaşım göbeğin aşağıda duruyo senin dedi..iyice kafama takıldıacaba hiç çıkmayacak mi yukarı bebeğin eşi? Erken doğum mu yapıcam? Zorunlu sezeryan mi olucam offffff
dun e bebekte gordum canım bunu hosuma da gitti ama ben travel dusunmedıgım ıcın almadım.selam kızlar şu bebek arabası konusunda bir fikir verin karar veremedim kimse cevapta vermiyo
ebebekte bu araba indirime girmiş kullanan bilen varmı nasıl acaba
http://www.e-bebek.com/chicco-trio-sprint-travel-sistem-bebek-arabasi_CHI-655000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?