2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kısalma aniden oldu bi önceki kontrolde 3 üzerindeydi ayrıntılı ultrasonda öğrendik hiç ağrım sizim olmadı benim Allaha Şükür bi sıkıntı yaşamadım ameliyattan sonrada ara ara ağrım olursa da uzaninca geçen cinsten.Eşim dalga geçiyor beni sasirtiyorsun bugun hiç alışveriş yapmamissin diye:)benim arkadaşım kızım o oynadıkca ben mutlu oluyorum az kaldı diyorum hep buda bizim imtihanimiz 3.denemede geldi minnosum birde düsugum var yaşadıklarımı düşündükçe sukrediyorum her günüme bugünlerde geçecek elbet.Hepimiz yavrularimizla mutlu huzurlu hayatlar süreceğiz insallah

tesekkur ederım canm yukarda yazmıssın sorduktan sonra gordum de sılemedım de yazdıgımı
AMİN CANIM bizim bebişler 8 yaşına girdiğinde bitecek inşallah
bizimkide 7

Sevk edicem dedi bence işin içine girmek istemedi canım bana iğneden falan hiç bahsetmedi. Su azaldı diye anlamadım bende o kadar çok mu azaldı ki

Amin inşallah az kaldı,hayırlısıyla.... Zaten ona bişiyler alırken hissediyor heyecanlanıyor sanki kıpır kıpır oluyor. Güzel günleri düşününce bu olanlar o kadar da canımı sıkmıyor. Bizim minnoşta tüp.bu tüpler nazlı oluyorlar, o kadar öücadele veriyorlar laboratuarda,sonra içerde çabuk özgürleşmek istiyorlar...m

Sevk edicem dedi bence işin içine girmek istemedi canım bana iğneden falan hiç bahsetmedi. Su azaldı diye anlamadım bende o kadar çok mu azaldı ki
canım sen kıme gıttın. ıstersen devlette cok ıı bı dr varmıs bıde ona gıt arkadasım cok ovdu onu bana adını öğrenirim istersen

Ev beni bitirdi size neler yaptığımı yazayım. Ev mantolamaya girdi camlar ful
:))) otur artık üstüne :) çok mu daha işlerinn
kız evi yıkıp yeniden yapıyoz resmen. çocuğu düşürmezsem iyidir valla. kendi ofisimin işleride çok allah beni bildiği gibi yapsın. kan ter içinde kaldım. yazayım mı yaptığım işleri :))

kızzz kendini yormasana bu kadar sonunda kocayı ikna ettn mi mantolamaya :)
neler yaptınnn yaz bakalım :)

kız senden baska adam yokmu kocan nerde yardım etsın. benımde eve yarın baslanıo

bikere 85in üstünü sezaryan öneriyorum diye saçma bir cümle olamaz. sağlığı, değerleri, boyu, kilosu ne biliyim bisürü kriter göze alınıp sezaryana karar verilmeli. benim boyum 173 şuan 81 kilo oldum 86 olursam sezaryanamı alırmış beni mesela. 150 kadınla 180 kadına aynı muameleyimi yapıyomuş. ayrıca yurtdışında en en son nokta olana kadar sezaryana almıyolar. bizim doktorlarımız maşalah öksürsen sezaryana sokuyolar. ayrıca canım benim hiç korkma benim yengem 140 kiloyla obezite olduğu halde çok sağlıklı bir şekilde normal doğum yaptı. şuzamana kadar okadar acayip doktorlar gördüm duydumki kızlar doktorunuzda içinize sinmeyen bi durum varsa biraz daha araştirin derim. hiçbişey için geç değil. buarada bişey sorucam doktorun kadınmı merak ettim :))

yeni evde;
mantoloma, camlar değişiyo, rustikler değişiyo, barbekü yapılıyo, çocuklara bodrum katı hazırlıyorum, bahçeye havuz yaptırıyorum, bu arada usta dün gelmedi harç kardım, badana boya yapılıyo, 2 odayı birleştiriyorum duvar örülüyp, bahçeye demir çit yapılıyo, abonelikleri hallediyom, perdeler seçildi, çocuk odası boyanıyo, kapılar yağlı boya yapılıyo,
eski evde;
ev toplanıyo, kolileniyo, temiz girdik eve o yüzden badana yapılıyo,
ofiste;
müşterilerin projelerini hazırlayıp resmi kurumlarda takiplerini yapıyorum
akşam acile gittim yine sancım tuttu :) sanırım doğurucam
çalışan ustalara yemek yaptırıp götürüyorum,
arada buraya girip size laf atıyorum,
akşamları 1 saat çocukları gezdiriyorum,
kocişe ilgi gösteriyorum :)
sonra vakit kalınca uyuyorum

Bnce eminönünden en azından yapacagın ürünlerin malzemelerini al çünkü gezerken gercekten cok yorucu oluyor bıde kalabalık fılan ...Ben hastanede dağıtmak için hacı serıfin çikolatalrından yaptıracagım düşünürsen emınonunde yeri var ordan da bakabılırsın fıkır ıcın...50 cc siseler aldım içine mavi kolonya koyup süsleyeceğim.Mavi rengide normal kolonyaya gıda boyası koyarak elde edebılıyorsun kokulu taş yapım malzemeleri aldım kendim süsleyıp yapacagım yapmak cok eglenceli bu kadar yeterli olur die düşünüyorum

çok sağ ol canım.ne güzel anlatmışsın. ilk keseyi gördüğümüzde yapmıştı coombs testini dr um.negatif çıkmıştı. o zamanki negatiflik hala geçerli midir? birdaha da yapmadı çünkü.. 28. haftada sordum.bu haftada yapılan iğne varmış diye. onun işe yaradığı ile ilgi bilimsel bir açıklama yok dedi.önleyici etkisi yok ben yapmıyorum dedi.8. haftada kanamam olduğunda anti d yapmıştı ama.perinatolog hiç bilmiyorum.ünv ye gitmedim hiç. yani şu an bebekteki ödemden anlaşılır mı etkileşim olduğu ? allah yardımcın olsun canım. %1 ihtimal mi gerçekleşti sende yani? amniyosentez kardiyosentez çarpma düşme bunlardan biri mi oldu sende yoksa? teşekkür ederim.sorarım tabi kafama takıldıkça :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…