- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.221
Benimkide birden bire 2,5 düştü. Şimdi hep evde yatıyorum arada ayaklarımı uzatarak oturuyorum.... Yemek için falan masada oturuyorum ama ben sanıyordum ki yatıp dinlenince uzayacak normal hayatıma devam edeceğim. Ben de aynıyım iyiki burası var,sohbet muhabbet geçiyor bir şekilde günler .... Yanımda kredi kartım bir şişe suyum ve ilaçlarım ve tabletim. Beraber yaşıyoruzsıkıntıdan karta abandım hayırlısı artıkallah kolaylık versin. Peki kasık ağrın da oluyor mu hala?
İyi ozaman hatta daha iyi öğrenmenler biraz daha zor alıyor raporu çünkü. Doktor ne dedi,şuan evdesin değil miYok canım öğretmen değilim memurun. Taşınma telaşı ndan oldu temizlik falan çok yuklendim
evet canm bende baktım dun de hep mt olarak var hıc km yok. en azından ıse baslayınce esımın ıs yerıne kadar cekse super olurduGenelde kapalı alanda 200 m açık alanda 600-800 m benim baktığım ürünler.
hadi hayırlısı rabbm kolay doğumlar nasip etsin hepimize.bende suan 82 kıloyum boyum 1.73. toplamda 8 kılo aldım ama ole cok gostermıyorum hantal sısko kılom yok. r henuz bısı demedı ama kısmetse oncelıgım normal
tesekkur ederım canm yukarda yazmıssın sorduktan sonra gordum de sılemedım de yazdıgımıcanım tüketici hakları derneğine gittim onlar bana bi kağıt verdi dosya masrafı deyince.. o kağıdı doldurdum.. dosya masrafının 1000 lira olduğuna dair bankanın bana verdiği kağıdın forokopisini ve kimlik fotokopisini verdim.. 3 ay sonra eve kağıt geldi.. sonra banka mesaj attı.. paranız hesaba yatmıştır diye...ama bu olayın yargı yolu açık bazı bankalar da sizi dava edip mahkemeler falan filan da oluyor. bizim arkadaş 2 yıldır alamıyor.. ben bebeğimin şansından diyorum artık.. çok uğraşmadım
bizimkide 7AMİN CANIM bizim bebişler 8 yaşına girdiğinde bitecek inşallah
Ceyiz sandığimda
Rüyamda hep kasımda doğuruyodum. Nasipte ne varsa napalım sıpa kendi karar veriyo
Aman canım kabız olma zorlanma doktoruna söyle gerekirse ilaç versin.
Canım doktor doğuracaksın diyo ciğer geliştirici iğne vermesi gerekmez miydi?
Bana geçen ay vermedi çok erken yaşamaz doğarsa dedi ama bu hafta verdi igneleri 26dan sonra veriyolar yani gerçekten doğum riski varsa önlemini alması lazım. Bence abartıyor sen suyunu ne arttırır araştır iç canım Allahın izniyle bir şey olmaz.
:))) otur artık üstüne :) çok mu daha işlerinnKız iş güç taşınma dötümün üstüne bi otursam bi çok iş yapacamda :)
Amin inşallah az kaldı,hayırlısıyla.... Zaten ona bişiyler alırken hissediyor heyecanlanıyor sanki kıpır kıpır oluyor. Güzel günleri düşününce bu olanlar o kadar da canımı sıkmıyor. Bizim minnoşta tüp.bu tüpler nazlı oluyorlar, o kadar öücadele veriyorlar laboratuarda,sonra içerde çabuk özgürleşmek istiyorlar...mBenim kısalma aniden oldu bi önceki kontrolde 3 üzerindeydi ayrıntılı ultrasonda öğrendik hiç ağrım sizim olmadı benim Allaha Şükür bi sıkıntı yaşamadım ameliyattan sonrada ara ara ağrım olursa da uzaninca geçen cinsten.Eşim dalga geçiyor beni sasirtiyorsun bugun hiç alışveriş yapmamissin diye:)benim arkadaşım kızım o oynadıkca ben mutlu oluyorum az kaldı diyorum hep buda bizim imtihanimiz 3.denemede geldi minnosum birde düsugum var yaşadıklarımı düşündükçe sukrediyorum her günüme bugünlerde geçecek elbet.Hepimiz yavrularimizla mutlu huzurlu hayatlar süreceğiz insallah
canım sen kıme gıttın. ıstersen devlette cok ıı bı dr varmıs bıde ona gıt arkadasım cok ovdu onu bana adını öğrenirim istersenSevk edicem dedi bence işin içine girmek istemedi canım bana iğneden falan hiç bahsetmedi. Su azaldı diye anlamadım bende o kadar çok mu azaldı ki
kız evi yıkıp yeniden yapıyoz resmen. çocuğu düşürmezsem iyidir valla. kendi ofisimin işleride çok allah beni bildiği gibi yapsın. kan ter içinde kaldım. yazayım mı yaptığım işleri :)):))) otur artık üstüne :) çok mu daha işlerinn
kızzz kendini yormasana bu kadar sonunda kocayı ikna ettn mi mantolamaya :)Ev beni bitirdi size neler yaptığımı yazayım. Ev mantolamaya girdi camlar ful
kız evi yıkıp yeniden yapıyoz resmen. çocuğu düşürmezsem iyidir valla. kendi ofisimin işleride çok allah beni bildiği gibi yapsın. kan ter içinde kaldım. yazayım mı yaptığım işleri :))
kız senden baska adam yokmu kocan nerde yardım etsın. benımde eve yarın baslanıoEv beni bitirdi size neler yaptığımı yazayım. Ev mantolamaya girdi camlar ful
kız evi yıkıp yeniden yapıyoz resmen. çocuğu düşürmezsem iyidir valla. kendi ofisimin işleride çok allah beni bildiği gibi yapsın. kan ter içinde kaldım. yazayım mı yaptığım işleri :))
sgk ile anlaşması olmayan hastane var mı? özel muayenehaneler haric hepsi öyle diyor da..özel hastaneler sgk ile anlaşmalı olduğu sürece sıkıntı olmuyor
bikere 85in üstünü sezaryan öneriyorum diye saçma bir cümle olamaz. sağlığı, değerleri, boyu, kilosu ne biliyim bisürü kriter göze alınıp sezaryana karar verilmeli. benim boyum 173 şuan 81 kilo oldum 86 olursam sezaryanamı alırmış beni mesela. 150 kadınla 180 kadına aynı muameleyimi yapıyomuş. ayrıca yurtdışında en en son nokta olana kadar sezaryana almıyolar. bizim doktorlarımız maşalah öksürsen sezaryana sokuyolar. ayrıca canım benim hiç korkma benim yengem 140 kiloyla obezite olduğu halde çok sağlıklı bir şekilde normal doğum yaptı. şuzamana kadar okadar acayip doktorlar gördüm duydumki kızlar doktorunuzda içinize sinmeyen bi durum varsa biraz daha araştirin derim. hiçbişey için geç değil. buarada bişey sorucam doktorun kadınmı merak ettim :))SLM KIZLAR UMARIM HEPİNİZ HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALIRSINIZ.BEN BİŞEY SORMAK İSTİYORUM NOLMAL DOĞUM YAPMAK İÇİN ANNENİN KİLO SINIRI HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI.BENİM DOKTORUM 85 İN ÜSTÜNÜ SEZERYAN ÖNERİYORUM DEDİ.MORALİM BOZULDU BEN NORMAL İSTİYORUM.
CANIM klinik tarzı yerleri kastettimsgk ile anlaşması olmayan hastane var mı? özel muayenehaneler haric hepsi öyle diyor da..
Hastande bebek için neler dağıtmayı düşünüosunuz kızlar ? Bu cumartesi Eminönüne gidip fikir vermesi açısından bir baksam mı diorum .Mesela küçücük reçek kavanozlarını giydirip içinde bonibon ..vs ..
Aklınıza gelen evde yapılacak bişiler var mı :)
İndireckt coombs testi yapılıyor test sonucu pozitif çıkarsa etkileşim var demek bunun bi ileri adımı titreli coombs ondada etkilenme derecesine bakılıyor ilk oğlumda 28.haftadan sonra haftalık detaylı kontroller yapıldı kan grubu negatif olanlar d proteinini tanımadığı için vücut bebeğin kanındaki d proteinini yabancı madde olarak algılıyor o zaman annenin akyuvarları bebeğin alyuvarlarıyla savaşa giriyor bu yüzden oğlum doğduktan sonra alyuvarları tahrip olduğu için sarılığı çok yükseldi fototerapi aldı o da yeterli gelmedi ivig denen bağışıklığı güçlendirici bi ilaç verildi kanındaki tahribat düzelmeyince en son 21 günlükken kan nakli yapıldı şimdi maşallah 5 yaşında doğum sonrası bana anti d iğnesi yapılmıştı bu da vücuda d proteinini tanıtıyor ikici ve sonrası gebeliklerde aynı sorun yaşanmasın diye ikinci gebelikte aslında sonucun pozitif olması beklenen bişey vücut artık tanıdığı için ama bizim titreli sonucumuzun değerleri beklenenden biraz yüksek çıktı orta seviyede şu an bebekteki haftalık ödem takibi ve müdahale gerektiği anda anne karnında göbek kordonundan kan verilerek müdahale edilebiliyor ya da duruma göre bebek erken dünyaya gelebiliyor bulunduğun yerde tıp fakültesi eğitim araştırma hastanesi ya da iyi bi özel hastanede uzman bir perinatolog bulduğun sürece korkma ilk gebelikte zaten etkilenme ihtimali %1 bu da karna alınan darbe amniyosentez kardiyosentez çarpma düşme gibi durumlarda ortaya çıkıyor biraz insanın morali bozulmuyo değil ama çözümü olan ve çokta korkulması gerekmeyen bi durum doktorun muhtemelen sana coombs testi yapmıştır onun sonucuna göre bişey yok demiştir endişelenme olsaydı illa ki söylerdi çünkü olması durumunda içinden çıkamadıkları zaman bi üst doktora sevkediyorlar yine aklına takılan bişey olursa çekinme kusura bakma tekrardan telefondan girdiğim için kaçırmışım sorunu
oda çalışıyo kız :) ay başlama aman iş bitmiyo. bi yandadnda bebiş o kadar hareketli ki içimde tepişip duruyo alıştı sanırım benim hareketli olmama :)kız senden baska adam yokmu kocan nerde yardım etsın. benımde eve yarın baslanıo
tabi canım onların yazdığı rapor olmaz..CANIM klinik tarzı yerleri kastettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?