- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.241
Tamam canım atarım :)saol canımmm :) benimde etiketlerim kaldı bakalım daha onları halletcem :)
bitirince at fotoğraf
yok artıkkkkkk :)yeni evde;
mantoloma, camlar değişiyo, rustikler değişiyo, barbekü yapılıyo, çocuklara bodrum katı hazırlıyorum, bahçeye havuz yaptırıyorum, bu arada usta dün gelmedi harç kardım, badana boya yapılıyo, 2 odayı birleştiriyorum duvar örülüyp, bahçeye demir çit yapılıyo, abonelikleri hallediyom, perdeler seçildi, çocuk odası boyanıyo, kapılar yağlı boya yapılıyo,
eski evde;
ev toplanıyo, kolileniyo, temiz girdik eve o yüzden badana yapılıyo,
ofiste;
müşterilerin projelerini hazırlayıp resmi kurumlarda takiplerini yapıyorum
akşam acile gittim yine sancım tuttu :) sanırım doğurucam
çalışan ustalara yemek yaptırıp götürüyorum,
arada buraya girip size laf atıyorum,
akşamları 1 saat çocukları gezdiriyorum,
kocişe ilgi gösteriyorum :)
sonra vakit kalınca uyuyorum
benım dr um benı tartmıo bıle sekreterı hocamız kıloya bakmaz dedı. ben kendım takıp edıorum kac kılo aldıgımı o dr sacmalamıs bencebikere 85in üstünü sezaryan öneriyorum diye saçma bir cümle olamaz. sağlığı, değerleri, boyu, kilosu ne biliyim bisürü kriter göze alınıp sezaryana karar verilmeli. benim boyum 173 şuan 81 kilo oldum 86 olursam sezaryanamı alırmış beni mesela. 150 kadınla 180 kadına aynı muameleyimi yapıyomuş. ayrıca yurtdışında en en son nokta olana kadar sezaryana almıyolar. bizim doktorlarımız maşalah öksürsen sezaryana sokuyolar. ayrıca canım benim hiç korkma benim yengem 140 kiloyla obezite olduğu halde çok sağlıklı bir şekilde normal doğum yaptı. şuzamana kadar okadar acayip doktorlar gördüm duydumki kızlar doktorunuzda içinize sinmeyen bi durum varsa biraz daha araştirin derim. hiçbişey için geç değil. buarada bişey sorucam doktorun kadınmı merak ettim :))
ben yoruldum yemınle ıçime daral geldiyeni evde;
mantoloma, camlar değişiyo, rustikler değişiyo, barbekü yapılıyo, çocuklara bodrum katı hazırlıyorum, bahçeye havuz yaptırıyorum, bu arada usta dün gelmedi harç kardım, badana boya yapılıyo, 2 odayı birleştiriyorum duvar örülüyp, bahçeye demir çit yapılıyo, abonelikleri hallediyom, perdeler seçildi, çocuk odası boyanıyo, kapılar yağlı boya yapılıyo,
eski evde;
ev toplanıyo, kolileniyo, temiz girdik eve o yüzden badana yapılıyo,
ofiste;
müşterilerin projelerini hazırlayıp resmi kurumlarda takiplerini yapıyorum
akşam acile gittim yine sancım tuttu :) sanırım doğurucam
çalışan ustalara yemek yaptırıp götürüyorum,
arada buraya girip size laf atıyorum,
akşamları 1 saat çocukları gezdiriyorum,
kocişe ilgi gösteriyorum :)
sonra vakit kalınca uyuyorum
kız bıtsınkı bende rahat nefes alım uyuyorum uyanıyorum nası olucak her yer toz olucak dıyorum. annemle babam gelıcek bu aksam sen dusunme bız halledıcez dıolar. bende ıs cıkısı eve gıdınce gardrobun tuvalet aynasının cekmecelerını bebısın gardrobuna doldurayım dıorm. toz heryerde gezer ama en aza ındırgeyım barı.oda çalışıyo kız :) ay başlama aman iş bitmiyo. bi yandadnda bebiş o kadar hareketli ki içimde tepişip duruyo alıştı sanırım benim hareketli olmama :)
Çok güzel,değişik olmuş. Benim de aklıma minik ahşap kutular geldi. Ama nereden bulurum bilmiyorum. O kutuların içine bi şeyler koyup süslemek güzel olurdu.ben bebek hediyeliklerini kendim yaptım sayılır :) klasik şişe magnet fln istemiyodum farklı bişeyler istedim. geçen aylarda magaza gezerken küçük kar küreleri gördüm indirimdeydi. 50 tane onlardan aldım tüllü bişeyle süsledim harika oldu :)) böyle kendimiz bişeyler düşünebiliriz bence benden size bir fikir
Eki Görüntüle 1663426 Eki Görüntüle 1663427 Eki Görüntüle 1663429
bitirmeyi hedefliyorum :)yok artıkkkkkk :)
atom karınca olmuşsun kuzummm yormasana kendini ama bu kadar yaaa dünyayı yaptırıosun valla :) çok az zaman kaldı tüm bunlar ne aman bitcek doğuma kadar bitcek mi :)
ya herkes hamilesin biz hallederiz sen otur diyo kimsenin bişi yaptığı yok ne uğraşacam ben başlatıyom herşeyi. sende ben gibisin herhalde için rahat etmiyo dimi. bitsin herşey rahat edeyim istiyosun ama rahat bize batar biz buluruz gene bişiler :) allah bizi çalışalım diye dünyaya getirtmişbenım dr um benı tartmıo bıle sekreterı hocamız kıloya bakmaz dedı. ben kendım takıp edıorum kac kılo aldıgımı o dr sacmalamıs bence
ben yoruldum yemınle ıçime daral geldiallah yardımcın olsun
kız bıtsınkı bende rahat nefes alım uyuyorum uyanıyorum nası olucak her yer toz olucak dıyorum. annemle babam gelıcek bu aksam sen dusunme bız halledıcez dıolar. bende ıs cıkısı eve gıdınce gardrobun tuvalet aynasının cekmecelerını bebısın gardrobuna doldurayım dıorm. toz heryerde gezer ama en aza ındırgeyım barı.valla ısımız zor anasını sattımının müteahhidi yalıtım yapaymıs zamanında bunlar basımıza gelmıcektı.satamıyoruz da evı 7 yıl oturcaz mecbur
İlk etapda bebek arabası almayacak mısın?hakkaten bayag ındırıme girmiş , valla canım travel sistemlerin genelde kullanıssız oldugu söylenıyor ,arkadaslarım hep 7 8 aydan sonra baston almıslar.bende maclarenın bastonunu alıcam onumuzdekı yaza dogru ınsallah
evet içim durmuyor duvarlara bakıyorum. bugun sabah 5 te uyandım. hesap yapıyorum ne nereye nekadar gıder cepten ne kadar cıkar dıe onu hesaplarken saat 7 olmus gr uyku yokya herkes hamilesin biz hallederiz sen otur diyo kimsenin bişi yaptığı yok ne uğraşacam ben başlatıyom herşeyi. sende ben gibisin herhalde için rahat etmiyo dimi. bitsin herşey rahat edeyim istiyosun ama rahat bize batar biz buluruz gene bişiler :) allah bizi çalışalım diye dünyaya getirtmişalekta gibi aşiret hanımı olamadık bi emir vercek :)
Ben kalkamiyorum yerimden ya çok tekmeliyor cıktı cıkacak böyle giderse haftaya yatış yapacaz :/Biz geçen cuma gittik kontrole açılma yok o yüzden 3 4 hafta doğum belemiyorum. Dedi ben hala sorunca beklesem iğnelerini yapardım dedi. 15 gün sonra kontrole çağırdı sen yat dinlen dolanma yeter dedi. İnşallah dediği gibidir,güvendiğim bir doktor.... Gene de inşallah 3 haftayı hayırlısıyla atlatsak çok rahatlayacağım
Amin inşallah az kaldı,hayırlısıyla.... Zaten ona bişiyler alırken hissediyor heyecanlanıyor sanki kıpır kıpır oluyor. Güzel günleri düşününce bu olanlar o kadar da canımı sıkmıyor. Bizim minnoşta tüp.bu tüpler nazlı oluyorlar, o kadar öücadele veriyorlar laboratuarda,sonra içerde çabuk özgürleşmek istiyorlar...m
CANIMSIN YA NE GÜZEL DEDİN ÖYLE.doktorum bayan kendisi tığ gibi acaba ordan mı kiloya takıyo anlamadım ki:) eşime söyledim içime sinmedi bu doktor başka bi doktora gidicem içim rahatlasın diye,adamın bana dediği sen abartıyorsun.kadın yapmam demedi önermiyorum dedi diye ama içime kurdu düşürdü yok sakat doğur yok bilmem ne diye ama banane ya gidecem başka bi doktora dahabikere 85in üstünü sezaryan öneriyorum diye saçma bir cümle olamaz. sağlığı, değerleri, boyu, kilosu ne biliyim bisürü kriter göze alınıp sezaryana karar verilmeli. benim boyum 173 şuan 81 kilo oldum 86 olursam sezaryanamı alırmış beni mesela. 150 kadınla 180 kadına aynı muameleyimi yapıyomuş. ayrıca yurtdışında en en son nokta olana kadar sezaryana almıyolar. bizim doktorlarımız maşalah öksürsen sezaryana sokuyolar. ayrıca canım benim hiç korkma benim yengem 140 kiloyla obezite olduğu halde çok sağlıklı bir şekilde normal doğum yaptı. şuzamana kadar okadar acayip doktorlar gördüm duydumki kızlar doktorunuzda içinize sinmeyen bi durum varsa biraz daha araştirin derim. hiçbişey için geç değil. buarada bişey sorucam doktorun kadınmı merak ettim :))
benim kv bize geldiğinde yemek yapacak oluyor .. ondan çok ben yoruluyorumya herkes hamilesin biz hallederiz sen otur diyo kimsenin bişi yaptığı yok ne uğraşacam ben başlatıyom herşeyi. sende ben gibisin herhalde için rahat etmiyo dimi. bitsin herşey rahat edeyim istiyosun ama rahat bize batar biz buluruz gene bişiler :) allah bizi çalışalım diye dünyaya getirtmişalekta gibi aşiret hanımı olamadık bi emir vercek :)
Adı turnusol kağıdı canım eczane de yoksa medikal malzeme satan yerlerde var.Aa pembe bi kagit alsam test edebilir miyim evde
Evet bizede baston almamızı tavsiye ettiler.biz de mini easy walker aldık. Üzerinede uyumlu ana kucaklarından aldık. Benim ihtiyacım baston araba olacak çübkü
36 günüm varTEŞEKKÜRLER CANIM :) AMA ŞOK OLDUM YANİİİİ DAHA BİR AY VAR
BAŞINDA YELPAZE SALLAYAN HURİLERİ UNUTMAevet içim durmuyor duvarlara bakıyorum. bugun sabah 5 te uyandım. hesap yapıyorum ne nereye nekadar gıder cepten ne kadar cıkar dıe onu hesaplarken saat 7 olmus gr uyku yoksonra ısyerınde ruh gıbı gezıyorum ıste eşime kalsa daha kasım var ekım varmıs ekımı saymıyorum bıle ben bıttı gozuyle bakıyorum. anacım bıze rahat batar kesın. buluruz bız birşey aynen yaa alekta gıbı asırete evlenmek varmıs. kus tüyü yatakta yatıp saga sola emir verirdim hep yapmayanıda vururdum
can çıkmadan huy çıkmaz derler. otur işte yapsın ama yoookkkkk illa karışcaz :))benim kv bize geldiğinde yemek yapacak oluyor .. ondan çok ben yoruluyorumsonuç olarak bi bakıyorum yemeği ben yapmışım
huriyi ne yapayım bana nuri lazımBAŞINDA YELPAZE SALLAYAN HURİLERİ UNUTMAekim zaten bitti ya ne large herif bunlar ya yumurta dayanmadan kapıya bişi yapacakları yok :) allah bize sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?