2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok artıkkkkkk :)
atom karınca olmuşsun kuzummm yormasana kendini ama bu kadar yaaa dünyayı yaptırıosun valla :) çok az zaman kaldı tüm bunlar ne aman bitcek doğuma kadar bitcek mi :)

benım dr um benı tartmıo bıle sekreterı hocamız kıloya bakmaz dedı. ben kendım takıp edıorum kac kılo aldıgımı o dr sacmalamıs bence
ben yoruldum yemınle ıçime daral geldi allah yardımcın olsun
oda çalışıyo kız :) ay başlama aman iş bitmiyo. bi yandadnda bebiş o kadar hareketli ki içimde tepişip duruyo alıştı sanırım benim hareketli olmama :)
kız bıtsınkı bende rahat nefes alım uyuyorum uyanıyorum nası olucak her yer toz olucak dıyorum. annemle babam gelıcek bu aksam sen dusunme bız halledıcez dıolar. bende ıs cıkısı eve gıdınce gardrobun tuvalet aynasının cekmecelerını bebısın gardrobuna doldurayım dıorm. toz heryerde gezer ama en aza ındırgeyım barı. valla ısımız zor anasını sattımının müteahhidi yalıtım yapaymıs zamanında bunlar basımıza gelmıcektı.satamıyoruz da evı 7 yıl oturcaz mecbur

ben bebek hediyeliklerini kendim yaptım sayılır :) klasik şişe magnet fln istemiyodum farklı bişeyler istedim. geçen aylarda magaza gezerken küçük kar küreleri gördüm indirimdeydi. 50 tane onlardan aldım tüllü bişeyle süsledim harika oldu :)) böyle kendimiz bişeyler düşünebiliriz bence benden size bir fikir

Çok güzel,değişik olmuş. Benim de aklıma minik ahşap kutular geldi. Ama nereden bulurum bilmiyorum. O kutuların içine bi şeyler koyup süslemek güzel olurdu.

ya herkes hamilesin biz hallederiz sen otur diyo kimsenin bişi yaptığı yok ne uğraşacam ben başlatıyom herşeyi. sende ben gibisin herhalde için rahat etmiyo dimi. bitsin herşey rahat edeyim istiyosun ama rahat bize batar biz buluruz gene bişiler :) allah bizi çalışalım diye dünyaya getirtmiş alekta gibi aşiret hanımı olamadık bi emir vercek :)

evet içim durmuyor duvarlara bakıyorum. bugun sabah 5 te uyandım. hesap yapıyorum ne nereye nekadar gıder cepten ne kadar cıkar dıe onu hesaplarken saat 7 olmus gr uyku yok sonra ısyerınde ruh gıbı gezıyorum ıste eşime kalsa daha kasım var ekım varmıs ekımı saymıyorum bıle ben bıttı gozuyle bakıyorum. anacım bıze rahat batar kesın. buluruz bız birşey aynen yaa alekta gıbı asırete evlenmek varmıs. kus tüyü yatakta yatıp saga sola emir verirdim hep yapmayanıda vururdum

Ben kalkamiyorum yerimden ya çok tekmeliyor cıktı cıkacak böyle giderse haftaya yatış yapacaz :/

Seninki de mi kız canım.Allaha şükürler olsun ne zaman korkularım oldu endişe ettim minnoşta hep oynadı annem üzülme ben sağlıklıyim der gibi.Bazen hayallere dalıyorum kucağıma almışım onunla şimdiki gibi konuşuyorum hayali bile ne kadar güzel Rabbim şu annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsin tam bir mucize.sen 2.5 a düştükten sonra hiç olcturdun mu benim doktorum her kontrolde olcuyo hep 3 üzerinde cikiyo sukurler olsun bu arada yattigindan dolayında sürekli ağrın olabilir bel sırt gibi hiç takılma olağan şeyler

CANIMSIN YA NE GÜZEL DEDİN ÖYLE.doktorum bayan kendisi tığ gibi acaba ordan mı kiloya takıyo anlamadım ki:) eşime söyledim içime sinmedi bu doktor başka bi doktora gidicem içim rahatlasın diye,adamın bana dediği sen abartıyorsun.kadın yapmam demedi önermiyorum dedi diye ama içime kurdu düşürdü yok sakat doğur yok bilmem ne diye ama banane ya gidecem başka bi doktora daha

benim kv bize geldiğinde yemek yapacak oluyor .. ondan çok ben yoruluyorum sonuç olarak bi bakıyorum yemeği ben yapmışım

Evet bizede baston almamızı tavsiye ettiler.biz de mini easy walker aldık. Üzerinede uyumlu ana kucaklarından aldık. Benim ihtiyacım baston araba olacak çübkü

sımdı baktım ınternetten bu modelde cok güzelmiş , nereden aldın? lınkı varmı aldıgın arabanın bıde anakucagının ?

BAŞINDA YELPAZE SALLAYAN HURİLERİ UNUTMA ekim zaten bitti ya ne large herif bunlar ya yumurta dayanmadan kapıya bişi yapacakları yok :) allah bize sabır versin.

Kızlar ben tüp bebekle minnosuma kavustum. 3.denemede Rabbim sağlıkla hayırla zamanında kucağımiza almayi nasip etsin hepimize. 2.denememde 8.haftalikken kaybettim malesef meleğimi.Psikolojimi az çok tahmin edersiniz.3 ay sonra yeniden tedaviye basladik igneler ilaclar v.s tahmin edersiniz.Rabbim nasip etti tekrardan.İlk 3 ay korkuyla geçti acaba düşük olur mu yine diye.Sonra ikili testte PAP a değeri düşük çıktı harmony testi yaptırdık şu yurt dışına gonderilenlerden %99 temiz çıktı şükürler olsun. Sonra 22.hafta sonunda rahim ağzımın 0.5 e düştüğünü öğrenip sabahına dikiş atıldı bi Nevi ameliyat diyim genel aneztezi alıyorsun. O gün bugündür yatıyorum bunları niyemi yazıyorum. BİR gün olsun umutsuzluğa kapılmadım korktum evet endişelerim oldu ama hep dua ettim iyiye inandım sana emanetiz rabbim dedim her zaman.Hepimiz zaman zaman sorunlar yaşıyoruz boşuna cennet annelerin ayakları altında değil dimi.Ne olur hep moralinizi yüksek tutun.Bu kadar tedavi görmüş biri olarak moral çok çok önemli. Bence en iyi ilaç moral.Hepinizi ve meleklerinizi öpüyor sevgiler yolluyorum.Dualarım hep sizinle hersey çok guzelolacak Allahın izniyle inanmak ve dua etmek yapacağımız tek şey. Duanin acamayacagi kapı yoktur inanin.

BAŞINDA YELPAZE SALLAYAN HURİLERİ UNUTMA ekim zaten bitti ya ne large herif bunlar ya yumurta dayanmadan kapıya bişi yapacakları yok :) allah bize sabır versin.
huriyi ne yapayım bana nuri lazım ayne öyleler valla. eşim benden yorgun. amin amın suan koçtasın izolasyon kısmını gezıyorum hey gıdı heyyy normal hamile anneler bebişlerine cici bakar ben hırdavatın ıcındeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…