- 6 Mayıs 2013
- 940
- 1.283
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.261
bayan olduğunu hissettim bende bikaç tane bayan doktor değiştirdim biraz duygusuz kıskanç bilgisizlerdi ve müşteri gözüyle bakıyorlardı hastaya. hemcinslerimiz, bu durumu iyi anlamaları lazım ama ilginç .... gerçi hepsi öyle değildir eminim ama benim gözlemim genelde böyle oldu. şuanki doktorum erkek yaklaşımından bilgisinden çok memnunum. beni germiyo rahatlatıyo hiç degilse. sende bikaç doktor araştır canım daha geç değil.CANIMSIN YA NE GÜZEL DEDİN ÖYLE.doktorum bayan kendisi tığ gibi acaba ordan mı kiloya takıyo anlamadım ki:) eşime söyledim içime sinmedi bu doktor başka bi doktora gidicem içim rahatlasın diye,adamın bana dediği sen abartıyorsun.kadın yapmam demedi önermiyorum dedi diye ama içime kurdu düşürdü yok sakat doğur yok bilmem ne diye ama banane ya gidecem başka bi doktora daha
İlk etapda bebek arabası almayacak mısın?
geçen hafta yaptım ben o işi pense, korniş, karga burnu :) kızım nuriler bi işe yaramıyo ki huriler hizmet etsin işte. biri üzüm yedirsin biri masaj yapsınhuriyi ne yapayım bana nuri lazımayne öyleler valla. eşim benden yorgun. amin amın suan koçtasın izolasyon kısmını gezıyorum hey gıdı heyyy normal hamile anneler bebişlerine cici bakar ben hırdavatın ıcındeyım
huy cıkmazda cocukta cıkmasın dıkkat et sen yınedecan çıkmadan huy çıkmaz derler. otur işte yapsın ama yoookkkkk illa karışcaz :))
arada kafasını çıkarıp bakınıp geri soktuğunu hissediyorumhuy cıkmazda cocukta cıkmasın dıkkat et sen yınede
:) adama soruyorum once karnıma sonra suratıma bakıo. heralde dıodur adam şişirmiş bırakmış bunu kadın ev işini kendi hallediyo diyegeçen hafta yaptım ben o işi pense, korniş, karga burnu :) kızım nuriler bi işe yaramıyo ki huriler hizmet etsin işte. biri üzüm yedirsin biri masaj yapsın
benımkının de ılkı kadındı ilaçlarımı bıle devlet karsılamıodu ozeldı dunya para verdık. bıde unutuodu herseyı ayrıntılının gununu soylemeyınce degıstrdım dr u ııkıde degstrmısım. erkege gectım bı gordum adam sankı ayrıntılı usg ye alıo benı su elı su parmakları sayıomusun vs vs dıe. dıgerı tamam gelısımı ıı herseyı ııı dıodu hop kaldırıodu. zaten snra duydumkı sezeryancıymıs hıc normal dogumu yokmus. mendeburbayan olduğunu hissettim bende bikaç tane bayan doktor değiştirdim biraz duygusuz kıskanç bilgisizlerdi ve müşteri gözüyle bakıyorlardı hastaya. hemcinslerimiz, bu durumu iyi anlamaları lazım ama ilginç .... gerçi hepsi öyle değildir eminim ama benim gözlemim genelde böyle oldu. şuanki doktorum erkek yaklaşımından bilgisinden çok memnunum. beni germiyo rahatlatıyo hiç degilse. sende bikaç doktor araştır canım daha geç değil.
hhahahaha benımkıde aksamları öle yapıo sankı tuvaletım gelmıs kacırcakmısım gbı sıkıyorum kendimi sonra vcye gıdıyorum bısı yok.. korkutuo sıpa benıarada kafasını çıkarıp bakınıp geri soktuğunu hissediyorum
şaka maka az kaldı kız yandık :)hhahahaha benımkıde aksamları öle yapıo sankı tuvaletım gelmıs kacırcakmısım gbı sıkıyorum kendimi sonra vcye gıdıyorum bısı yok.. korkutuo sıpa benı
ayyy sorma cok korkuyorum ben yaa nası normal dogurucam dıorm ama sonrada etrafımdakı nazlıları görünce onlar dogurduysa benım neyım eksık dıormşaka maka az kaldı kız yandık :)
kimsenin yaptığı içime sinmiyor ya nedense yemek temizlik vs konularda hiç rahat değilim illa ben yapacam ..can çıkmadan huy çıkmaz derler. otur işte yapsın ama yoookkkkk illa karışcaz :))
evet bize nuri lazım. ametist sonunda kocaasına bir huri bulacak en güzelindenhuriyi ne yapayım bana nuri lazımayne öyleler valla. eşim benden yorgun. amin amın suan koçtasın izolasyon kısmını gezıyorum hey gıdı heyyy normal hamile anneler bebişlerine cici bakar ben hırdavatın ıcındeyım
eksik yok fazla var bitanem. nede olsa ameliyat olcaz allah yardımcımız olsun. ay usta düştü merdivenden dur :))ayyy sorma cok korkuyorum ben yaa nası normal dogurucam dıorm ama sonrada etrafımdakı nazlıları görünce onlar dogurduysa benım neyım eksık dıorm
bu gidişle bulcam valla. bi yük kalkar en azımdan üstümdenevet bize nuri lazım. ametist sonunda kocaasına bir huri bulacak en güzelinden
öyle canım allah bizi böle yaratmış. ben temizlik konusunda pek titiz değilimdir. kadın arada gelio heryeri temizlio. mecbur içimi rahat ettircem çünküm vakit yok. ctesi ortalığı süpüreyim dedim de eğilemiyom bile ne süpürmesi koyverdim gitti. :)kimsenin yaptığı içime sinmiyor ya nedense yemek temizlik vs konularda hiç rahat değilim illa ben yapacam ..
Maşallah allah gücünü kuvvetini esirgeemesin,ben normal hqyatımda bile bu kadar çalışkan olmadım.yeni evde;
mantoloma, camlar değişiyo, rustikler değişiyo, barbekü yapılıyo, çocuklara bodrum katı hazırlıyorum, bahçeye havuz yaptırıyorum, bu arada usta dün gelmedi harç kardım, badana boya yapılıyo, 2 odayı birleştiriyorum duvar örülüyp, bahçeye demir çit yapılıyo, abonelikleri hallediyom, perdeler seçildi, çocuk odası boyanıyo, kapılar yağlı boya yapılıyo,
eski evde;
ev toplanıyo, kolileniyo, temiz girdik eve o yüzden badana yapılıyo,
ofiste;
müşterilerin projelerini hazırlayıp resmi kurumlarda takiplerini yapıyorum
akşam acile gittim yine sancım tuttu :) sanırım doğurucam
çalışan ustalara yemek yaptırıp götürüyorum,
arada buraya girip size laf atıyorum,
akşamları 1 saat çocukları gezdiriyorum,
kocişe ilgi gösteriyorum :)
sonra vakit kalınca uyuyorum
Çok tatlı olmuşlar,ve farklıben bebek hediyeliklerini kendim yaptım sayılır :) klasik şişe magnet fln istemiyodum farklı bişeyler istedim. geçen aylarda magaza gezerken küçük kar küreleri gördüm indirimdeydi. 50 tane onlardan aldım tüllü bişeyle süsledim harika oldu :)) böyle kendimiz bişeyler düşünebiliriz bence benden size bir fikir
Eki Görüntüle 1663426 Eki Görüntüle 1663427 Eki Görüntüle 1663429
canım kimsemiz yok burda herşey eşimle bana bakıyo mecbur yapcaz içim rahat etmiyo ki. hele buranın ustaları bi garip arkanı döndüğün an işi kaytarıyo :)Maşallah allah gücünü kuvvetini esirgeemesin,ben normal hqyatımda bile bu kadar çalışkan olmadım.
Svet benim de kızım olacak inşallah. İlk ayrıldığımızda 2,5 çıktı. Bir hafta somra 2,7 ölçüyorum dedi. Benim sırtım falan agrımıyorda azıcık kalkıyorum wc için falan kasıklarım ağrıyor yada böle çok çişim varmış gibi. Baskı hissediyorum.Seninki de mi kız canım.Allaha şükürler olsun ne zaman korkularım oldu endişe ettim minnoşta hep oynadı annem üzülme ben sağlıklıyim der gibi.Bazen hayallere dalıyorum kucağıma almışım onunla şimdiki gibi konuşuyorum hayali bile ne kadar güzel Rabbim şu annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsin tam bir mucize.sen 2.5 a düştükten sonra hiç olcturdun mu benim doktorum her kontrolde olcuyo hep 3 üzerinde cikiyo sukurler olsun bu arada yattigindan dolayında sürekli ağrın olabilir bel sırt gibi hiç takılma olağan şeyler
aynen haklısın iş yerinden bi arkadaşım da hamile benden iki hafta önde onun doktoru erkek ve çok memnun bi onunla görüşeyim diyorum bakalım hayırlısı artıkbayan olduğunu hissettim bende bikaç tane bayan doktor değiştirdim biraz duygusuz kıskanç bilgisizlerdi ve müşteri gözüyle bakıyorlardı hastaya. hemcinslerimiz, bu durumu iyi anlamaları lazım ama ilginç .... gerçi hepsi öyle değildir eminim ama benim gözlemim genelde böyle oldu. şuanki doktorum erkek yaklaşımından bilgisinden çok memnunum. beni germiyo rahatlatıyo hiç degilse. sende bikaç doktor araştır canım daha geç değil.
bakıcı var ya gencmısteevet bize nuri lazım. ametist sonunda kocaasına bir huri bulacak en güzelinden
gıt gıt kaldıreksik yok fazla var bitanem. nede olsa ameliyat olcaz allah yardımcımız olsun. ay usta düştü merdivenden dur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?