2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bayan olduğunu hissettim bende bikaç tane bayan doktor değiştirdim biraz duygusuz kıskanç bilgisizlerdi ve müşteri gözüyle bakıyorlardı hastaya. hemcinslerimiz, bu durumu iyi anlamaları lazım ama ilginç .... gerçi hepsi öyle değildir eminim ama benim gözlemim genelde böyle oldu. şuanki doktorum erkek yaklaşımından bilgisinden çok memnunum. beni germiyo rahatlatıyo hiç degilse. sende bikaç doktor araştır canım daha geç değil.

geçen hafta yaptım ben o işi pense, korniş, karga burnu :) kızım nuriler bi işe yaramıyo ki huriler hizmet etsin işte. biri üzüm yedirsin biri masaj yapsın

geçen hafta yaptım ben o işi pense, korniş, karga burnu :) kızım nuriler bi işe yaramıyo ki huriler hizmet etsin işte. biri üzüm yedirsin biri masaj yapsın
:) adama soruyorum once karnıma sonra suratıma bakıo. heralde dıodur adam şişirmiş bırakmış bunu kadın ev işini kendi hallediyo diye doğru dıosun huri olsun ozaman
benımkının de ılkı kadındı ilaçlarımı bıle devlet karsılamıodu ozeldı dunya para verdık. bıde unutuodu herseyı ayrıntılının gununu soylemeyınce degıstrdım dr u ııkıde degstrmısım. erkege gectım bı gordum adam sankı ayrıntılı usg ye alıo benı su elı su parmakları sayıomusun vs vs dıe. dıgerı tamam gelısımı ıı herseyı ııı dıodu hop kaldırıodu. zaten snra duydumkı sezeryancıymıs hıc normal dogumu yokmus. mendebur

evet bize nuri lazım. ametist sonunda kocaasına bir huri bulacak en güzelinden

kimsenin yaptığı içime sinmiyor ya nedense yemek temizlik vs konularda hiç rahat değilim illa ben yapacam ..
öyle canım allah bizi böle yaratmış. ben temizlik konusunda pek titiz değilimdir. kadın arada gelio heryeri temizlio. mecbur içimi rahat ettircem çünküm vakit yok. ctesi ortalığı süpüreyim dedim de eğilemiyom bile ne süpürmesi koyverdim gitti. :)

Maşallah allah gücünü kuvvetini esirgeemesin,ben normal hqyatımda bile bu kadar çalışkan olmadım.

Svet benim de kızım olacak inşallah. İlk ayrıldığımızda 2,5 çıktı. Bir hafta somra 2,7 ölçüyorum dedi. Benim sırtım falan agrımıyorda azıcık kalkıyorum wc için falan kasıklarım ağrıyor yada böle çok çişim varmış gibi. Baskı hissediyorum.

aynen haklısın iş yerinden bi arkadaşım da hamile benden iki hafta önde onun doktoru erkek ve çok memnun bi onunla görüşeyim diyorum bakalım hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…