2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Zamanla uzicak inşallah. Vajinal ultrason mi ölçtü yoksa karindan mi hangi ilaçları kullanıyorsun şu an.O çok çık olayı bende de var ama ben çok su içiyorum 4 litreye buluyor haliyle sürekli wc birde hamilelikte bence idrarimizin tamamını yapamıyoruz o yuzden iceride kalan bir süre sonra yine çis hissi:)

babamı aradım fıyatları verdım şu şu kadar dıye sen kendını uzme ben halledıcem kızım dedı esımde cıkmıs toptan satan yerlerden fıyat almıs megersem babam onu aramıs gunahını almısım kocacıgımın

merhaba arkadaşlar sürekli takipteyim bu sayfayı. Ametist senin şeker konusunda fazlaca bilgin var doktorumla görüşünceye kadar çıkan değerleri yorumlarsan çok sevinirim tesekkürler şimdiden.
açlık:75 60.dakika:129 120.dakika:131 180.dakika:59

Wcden cıkiyorum odaya geçene kadar yine sıkışıyorum bu aralar yoruldum donumu indirip kaldırmaktan

benimde demin aşırı bir çırpınmayla karışık çok hareket oldu pozisyon böyle mi değişiyorlar.

Ne kadar sürüyor? Benim mesela saatlerce dalgalanıyor yanlarda ortada üstte her yerde. Ne zaman öyle olsa dönmüş oluyor.
ay çok fenaydı yavrum ya saat sürmedi ama 10 sn sürmüştür ve dışardan herkesin dikkatini çekecek şekilde. çok korktum ya başka neden olur ki. kız kordon mordon dolanmasa bari

canım hamilelikten dolayı bu durum bende de var

canım kimsemiz yok burda herşey eşimle bana bakıyo mecbur yapcaz içim rahat etmiyo ki. hele buranın ustaları bi garip arkanı döndüğün an işi kaytarıyo :)
Tabiki zor.kardeşin falan olsa gelir işleribn başında dururdu. Tabii free kardeş olacak iş güç bağlayan birşey yoksa

ay çok fenaydı yavrum ya saat sürmedi ama 10 sn sürmüştür ve dışardan herkesin dikkatini çekecek şekilde. çok korktum ya başka neden olur ki. kız kordon mordon dolanmasa bari
O kadarcıktan bir şey olmaz inşallah canım. Benim yerimden sıçrıyorum oy of diyorum o kadar hızlı hareket ediyor ki yumurta gibi çıkıntılar oluyor göbekte.

Heımmm öylemi tamamını yapamadığımızı bilmiyordum)))) vajinal ölçüyor bizim doktor. Ama bu hafta karından ölçer herhalde duruma göre
Ş XSES HAMİLE LOHUSA PİJAMA TAKIM 2180
(#190406721)

Canim demiştim ya benimki gece fenaydi vuruldugumda:)oynasın annesi bırak hareketli bebek iyidir enerjisini atıyor annesi yerim onu ben.Benim doktorum anne sakin baba sakin kime çekti bu erkek te değil ki yaramaz olcak diyim diyo o ara ablam yanimizdaydi doktorun yanından çıktık bir de bize sor diyor ben de eşinde çok yaramazmisiz:)şu an da çok sakin olduğum söylenemez.Bu arada cis meselesini hiç sorma artık herkes dalga geçiyo yatıyorum yatağa daha uykuya dalmadan insan 2 kez wc ye gider mi donlarin lastiği gevsedi

Heımmm öylemi tamamını yapamadığımızı bilmiyordum)))) vajinal ölçüyor bizim doktor. Ama bu hafta karından ölçer herhalde duruma göre
Ş XSES HAMİLE LOHUSA PİJAMA TAKIM 2180
(#190406721)

Valla ben de öyle canım insan bazen 10 dakikada bir wc ye gider mi gerçi ben wc den çıkınca elim bardağa gidiyor direk sürekli giriş cikis:)

Yaa akşam iki tane daha vurulcam igne gece uyku yok bana desene
Bana çekmiş diyoduk biz ama eşim çok mülayimmiş.
Gerçi kayinbabam da anne karnında böyleymiş eşime babaannesi anlatmışmış aynı böyle dedim haydaa dedeye mi çekti yani
Valla lastiği gevşedi kestim makasla ohh pat diye indiriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…