- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.281
Svet benim de kızım olacak inşallah. İlk ayrıldığımızda 2,5 çıktı. Bir hafta somra 2,7 ölçüyorum dedi. Benim sırtım falan agrımıyorda azıcık kalkıyorum wc için falan kasıklarım ağrıyor yada böle çok çişim varmış gibi. Baskı hissediyorum.
Wcden cıkiyorum odaya geçene kadar yine sıkışıyorum bu aralar yoruldum donumu indirip kaldırmaktanZamanla uzicak inşallah. Vajinal ultrason mi ölçtü yoksa karindan mi hangi ilaçları kullanıyorsun şu an.O çok çık olayı bende de var ama ben çok su içiyorum 4 litreye buluyor haliyle sürekli wc birde hamilelikte bence idrarimizin tamamını yapamıyoruz o yuzden iceride kalan bir süre sonra yine çis hissi:)
bezle altınıWcden cıkiyorum odaya geçene kadar yine sıkışıyorum bu aralar yoruldum donumu indirip kaldırmaktan
Kız pişik olurumbezle altını
kız deme öyleee bee alla ala oılur mu öyle şeeyy. aayy azıcık ucundan bile düşüncesine katlanamıyorumbu gidişle bulcam valla. bi yük kalkar en azımdan üstümden
eşin yokken giy amaKız pişik olurum
Evdeyim zaten etek mi giysem donsuz
Bu arada benimki yine aşırı döndü bikaç saattir ne zaman böyle dönse bi işler katıştırıyo oluyor. Naptı pozisyon mu değiştirdi acep
igneyle alakası var mi ki aşırı hareket ediyorcupcakeask
Ne kadar sürüyor? Benim mesela saatlerce dalgalanıyor yanlarda ortada üstte her yerde. Ne zaman öyle olsa dönmüş oluyor.benimde demin aşırı bir çırpınmayla karışık çok hareket oldu pozisyon böyle mi değişiyorlar.
Ne kadar sürüyor? Benim mesela saatlerce dalgalanıyor yanlarda ortada üstte her yerde. Ne zaman öyle olsa dönmüş oluyor.
canım hamilelikten dolayı bu durum bende de varöyle canım allah bizi böle yaratmış. ben temizlik konusunda pek titiz değilimdir. kadın arada gelio heryeri temizlio. mecbur içimi rahat ettircem çünküm vakit yok. ctesi ortalığı süpüreyim dedim de eğilemiyom bile ne süpürmesi koyverdim gitti. :)
Tabiki zor.kardeşin falan olsa gelir işleribn başında dururdu. Tabii free kardeş olacak iş güç bağlayan birşey yoksacanım kimsemiz yok burda herşey eşimle bana bakıyo mecbur yapcaz içim rahat etmiyo ki. hele buranın ustaları bi garip arkanı döndüğün an işi kaytarıyo :)
O kadarcıktan bir şey olmaz inşallah canım. Benim yerimden sıçrıyorum oy of diyorum o kadar hızlı hareket ediyor ki yumurta gibi çıkıntılar oluyor göbekte.ay çok fenaydı yavrum ya saat sürmedi ama 10 sn sürmüştür ve dışardan herkesin dikkatini çekecek şekilde. çok korktum ya başka neden olur ki. kız kordon mordon dolanmasa bari
Heımmm öylemi tamamını yapamadığımızı bilmiyordumZamanla uzicak inşallah. Vajinal ultrason mi ölçtü yoksa karindan mi hangi ilaçları kullanıyorsun şu an.O çok çık olayı bende de var ama ben çok su içiyorum 4 litreye buluyor haliyle sürekli wc birde hamilelikte bence idrarimizin tamamını yapamıyoruz o yuzden iceride kalan bir süre sonra yine çis hissi:)
Bu arada benimki yine aşırı döndü bikaç saattir ne zaman böyle dönse bi işler katıştırıyo oluyor. Naptı pozisyon mu değiştirdi acep
igneyle alakası var mi ki aşırı hareket ediyorcupcakeask
Heımmm öylemi tamamını yapamadığımızı bilmiyordum)))) vajinal ölçüyor bizim doktor. Ama bu hafta karından ölçer herhalde duruma göre
Ş XSES HAMİLE LOHUSA PİJAMA TAKIM 2180
(#190406721)
gıyme kız donsuzKız pişik olurum
Evdeyim zaten etek mi giysem donsuz
ayy bende dusunemıyorum valla yolarımkız deme öyleee bee alla ala oılur mu öyle şeeyy. aayy azıcık ucundan bile düşüncesine katlanamıyorum
Yaa akşam iki tane daha vurulcam igne gece uyku yok bana deseneCanim demiştim ya benimki gece fenaydi vuruldugumda:)oynasın annesi bırak hareketli bebek iyidir enerjisini atıyor annesi yerim onu ben.Benim doktorum anne sakin baba sakin kime çekti bu erkek te değil ki yaramaz olcak diyim diyo o ara ablam yanimizdaydi doktorun yanından çıktık bir de bize sor diyor ben de eşinde çok yaramazmisiz:)şu an da çok sakin olduğum söylenemez.Bu arada cis meselesini hiç sorma artık herkes dalga geçiyo yatıyorum yatağa daha uykuya dalmadan insan 2 kez wc ye gider mi donlarin lastiği gevsedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?