- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.301
Kız ne yolması alnının orta yerinden vurcan daha karizmatik olur.gıyme kız donsuz
ayy bende dusunemıyorum valla yolarım
Yaa akşam iki tane daha vurulcam igne gece uyku yok bana desene
Bana çekmiş diyoduk biz amaeşim çok mülayimmiş.
Gerçi kayinbabam da anne karnında böyleymiş eşime babaannesi anlatmışmış aynı böyle dedim haydaa dedeye mi çekti yani
Valla lastiği gevşedi kestim makasla ohh pat diye indiriyom
dun aksam ruyamda esımın benı aldattgnı gordum hep bılıncaltı ısteKız ne yolması alnının orta yerinden vurcan daha karizmatik olur.
Eşime diyorum bazen ceker vururum haberin olsun
Yaa akşam iki tane daha vurulcam igne gece uyku yok bana desene
Bana çekmiş diyoduk biz amaeşim çok mülayimmiş.
Gerçi kayinbabam da anne karnında böyleymiş eşime babaannesi anlatmışmış aynı böyle dedim haydaa dedeye mi çekti yani
Valla lastiği gevşedi kestim makasla ohh pat diye indiriyom
dun aksam ruyamda esımın benı aldattgnı gordum hep bılıncaltı ıstesabah uyandım normalde öperim onu severek uyandırırm kalktım gıttım banyoya gelmıs askım sen benı nıe severek uyandırmadınkı dıo senı valla vururum dedım ruyamda böle böle gördüm yoksa malummu oluo bana dedim. töbe bismillah yaa dio gulerek garıbım dızımn dıbınden ayrılmaz adı kılıbıga cıktı ama ben yıne nankorluk yapıom
benımde tam bıkını bolgemde catlak vardı dun krem surerken baktım yukarı cıkmaya baslamıs catlıyorum ben dıe uzuldum. sen annesın olucak okdr deformasyonlar. ama annelık sana nasıl yakstı bı bılsen dedı. saolsunBende egilemedigim için eşim üstümü değiştirirken yardım ediyo hep her seferinde selilutlerime bak hamileyken cirkinlestim dimi diyorum o anneligin güzellikleri öyle deme diyor.Makyaj yapınca hep iltifat eder hamilelik sana çok yakıştı der.Ben de hamileliği çok sevdim kilolarimi bile sevdim valla.Ama insan bazen eşi öyle davranmasada hissedebiliyor tuhaf
canm ben numune ıstemedım ama premıum carenın 1 numarasını aldım alıncada baktım acıp hosumuza gttı ınsallah kullanınca da memnun kalırızarkadaşlar bir sorum ve önerim olucak. bebek bezi numunesi isteyeniniz oldu mu , istediuseniz hangi firmalardan?
dün doktorum oğluşumun 40 cm ve 1400 gr oldugnu söyledi..kocaman olmusum ya ben :))
ahh günler yaklaşıyor , bakalım önce hangimizin bebişi gelcek kucagımıza :)
benımde tam bıkını bolgemde catlak vardı dun krem surerken baktım yukarı cıkmaya baslamıs catlıyorum ben dıe uzuldum. sen annesın olucak okdr deformasyonlar. ama annelık sana nasıl yakstı bı bılsen dedı. saolsunama heralde ben eskısı gıbı kendmı begenmedıgıme esım hep aldatıcakms gbı gelıyor. adamn ole arkadasla gezeyım saga sola gıdeyım huyuda yok ısten eve evden ıse ama yınde kıskanclık ıste benımkı..
canm ben numune ıstemedım ama premıum carenın 1 numarasını aldım alıncada baktım acıp hosumuza gttı ınsallah kullanınca da memnun kalırız
çok sağ ol canım.ne güzel anlatmışsın. ilk keseyi gördüğümüzde yapmıştı coombs testini dr um.negatif çıkmıştı. o zamanki negatiflik hala geçerli midir? birdaha da yapmadı çünkü.. 28. haftada sordum.bu haftada yapılan iğne varmış diye. onun işe yaradığı ile ilgi bilimsel bir açıklama yok dedi.önleyici etkisi yok ben yapmıyorum dedi.8. haftada kanamam olduğunda anti d yapmıştı ama.perinatolog hiç bilmiyorum.ünv ye gitmedim hiç. yani şu an bebekteki ödemden anlaşılır mı etkileşim olduğu ? allah yardımcın olsun canım. %1 ihtimal mi gerçekleşti sende yani? amniyosentez kardiyosentez çarpma düşme bunlardan biri mi oldu sende yoksa? teşekkür ederim.sorarım tabi kafama takıldıkça :)
bence de öyle hormonlar tetıklıyor benıBenimde göbeğimde var bi tane numune çatlak ama o çok erken çıkmıştı 4 ayda felan. Bacak aramda oldu ama.Benim eşim hiç takılma öyle şeylere bizdeki can sıkıntısı iste sarıyoruz adamlara:)Benim de eşimin arkadaşlarıyla takılması yoktur hep benimle yapar ne yapacaksa.Çok gitme canım sende eşinin üstüne adam daha ne yapsın. Senin rüyalar hormonlardan
canım benımkınde de gobek bagı oyuntusu var. evet prımanın. beyaz paketı. rıca ederım gule gule kullanalım ınsallahben de molfix göbek bağı oyuntulu olanı sipariş verdim..tek göbek bagıntısı oyumu olan bebek bezi oydu cunku..ama devamlılık için bi kaç daha arastırayım dedim .
premium primanın değil mi_? teşekkür ederim bilgi için
benimde aynı öyle oluyor işte. bu seferki hepten abartıydı.delirdi mi bizimki de sıkıldı mı orda anlamadmO kadarcıktan bir şey olmaz inşallah canım. Benim yerimden sıçrıyorum oy of diyorum o kadar hızlı hareket ediyor ki yumurta gibi çıkıntılar oluyor göbekte.
Ben istanbuldayim tesekkurler canimben izmirdeyim kemeraltında imaj ambalaj diye bir yer var ordan aldım canım..
canım guzeller ama bı toptancı sıtesı var ilkimtoys dıye bı ona baksana belkı vardır hersey var cunku orda
Ben de 5 yaşımda evden kacmısım bikac defa kolum yerimden çıkmıs bikaç merdiven düşmesi vakası babamın sigara malzemelerini aşağü atarmışım genelde ayağımı bağlarlarmış bir yere. Battaniyemi alıp sokağa fırlıyomuşumBizim kız bize çektiyse yandık eşimde bende çok ağlayan bebeklermisiz ve yaramaz.Eşim küçükken camdan atlarken perdeye takılmış ayağı ayagini kurtarmaya çalışırken kayinvalidem yakalamış bende 4/5 yaşlarında felan kaybolmustum:)evden çok uzak bi yerde polisler bulmuştu dün gibi hatırlıyorum çekirdek bulcaz diye o bakkal senin bu bakkal benim gezmiş durmusuz komşunun kiziyla
sabahtan beri hiç durmadı nerdeysebenimde aynı öyle oluyor işte. bu seferki hepten abartıydı.delirdi mi bizimki de sıkıldı mı orda anlamadm
dun aksam ruyamda esımın benı aldattgnı gordum hep bılıncaltı ıstesabah uyandım normalde öperim onu severek uyandırırm kalktım gıttım banyoya gelmıs askım sen benı nıe severek uyandırmadınkı dıo senı valla vururum dedım ruyamda böle böle gördüm yoksa malummu oluo bana dedim. töbe bismillah yaa dio gulerek garıbım dızımn dıbınden ayrılmaz adı kılıbıga cıktı ama ben yıne nankorluk yapıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?