2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bişey soracaktım alakasız ama... ben karnıyarık yapıyorum patlıcanları kızarttım tepside içlerini açıyordum içi biraz sert kalmış pişmemiş tam içi... onu nasıl toparlayabilirim... daha içlerini doldurmadım...

Icinden biraz alsana bise olmaz,cok sert olunca ya da kocaman patlicanlar olunca aliyorum ben icini.. ztn firinda gerisi hallolur bence :)

İnşallah bu yazdıklarım çıkar sistemden sanırım 3. Yazışım olacak çıkmadı
Ben karnıma darbe almıştım cnm ilk gebelikte o yğzden etkilenme oldu doktorun anti d yapmış vücudun artık tanıdığı için d proteinini bebişine tepki vermeyecektir 28.haftada test yapmamasının sebebide mıhtemelen vücudunun artık anti d ile d proteinini tanıyor olması yani büyük ihtimalle şu an sana coombs yapsa sonuç pozitif çıkacaktır anti d rhogamı yapıldığı için detaylı ultrasona girdiysen ödem görünür hatta doktorunun ultrason cihazı yeniyse ki büyük ihtimal yenidir ondada görünür endişelenme bi sorun olmaz inşallah ben yeni bilgiler edindikçe yine yazarım sana

aynen öyle ruya gorunce cok etkılenıyorum. benım sezgılerım güçlüdür acaba bısılermı oluyor dıyorm ama allahtan ısyerındede hep erkek var karsı bınasında kadın erkek karısık orayada bı mudurıyete gıdıp gelıo ana bınada olsam napardın acaba dıo bazen bana gozunu oyardım diyorum bende esıme güvencim sonsuz ama yınede %1 lık kısım bırakıyorum netıcede erkektır dıye. bı arkadası vardı ilk taşındığımızda hoşgeldıne gelmişlerdi. adam ana binada ben diyor şekerlerin içindeyim eşimden içinse acıların içindeymiş. eşide hicbişi demedi. sonra kadının burnu estetıkmıs ııkı estetık o halınle görseydim almazdım senı korkardım diyo gulerek. o gunden sonra eşime sakın bidaha gelmesinler görüşmeyelim dedim sapık herif ılk geldıgı evde karısını yerden yere vurdu. benım esım ole bısı dıcek valla tokadın nerden geldıgını anlamaz ındırırım bıtane.

allahımmm sen harikasın ya. çok iyi anladım şu an mantıklı.. o kanama iyi ki olmuş o zaman detaylı yaptı kendisi ama bişi demedi ödemle alakalı. evet ultrason cihazı da çok iyi. çok sağ ol cnm..

öyle bi gaz şekli yok ya arkasından patlama olması şart iyice utanmaz olduk.tıpta ayıp olmaz cnm

Eee artık kime çektiği belli oldu yaramazin

öyle bi gaz şekli yok ya arkasından patlama olması şart iyice utanmaz olduk.tıpta ayıp olmaz cnm
valla bazen gaz cıkarırken eşim uyanır gıbı oluo hemen tutuom kendımı ilk evlendıgımde uykumda kacırmıstım ne utanmıstım

Ne erkekler var vallaha,pes.. aman biimkilere nazar degmesin o zaman hem benmki de oyle bise dese yuzune bakar miyim acabaaa cezasini keserim hemen

canım özeline yazdım :)

kız deme öyleee bee alla ala oılur mu öyle şeeyy. aayy azıcık ucundan bile düşüncesine katlanamıyorum
kız saçını başını yolarım ben o yellozunda kocamında. ona güveniyomda ondan böle konuşuyom. dünyayı dar ederim. boşamam ha. şeyini keser eline verir dolandırırım çarşıda

kardeş biz hamileyiz, yemek konuşulmuyo burda,,heran herşeyi canımız isteyebılıyor cnkü

valla bazen gaz cıkarırken eşim uyanır gıbı oluo hemen tutuom kendımı ilk evlendıgımde uykumda kacırmıstım ne utanmıstım
Biz de evlendiğimiz ilk günler dipdibeydik 24 saat. Utancımdan tuvalete bile gidemiyordum. Sonra bigün o kadar sıkıştım ki anlatamam patlamak üzereydim. Ve zaten sessiz kaçtı gaz ben lavaboya gidiyorum dedim bir kaçtım ama tam kapının kolunu çevirirken canaaaaaaannnn bombayı atıp kaçmışsın diye bağırdı benimki ben de gülmekten yere serildim 2 3 gün güldük buna. Şimdi rahatız o konuda yaaaa sıkıntı yok. Bazen ters bakıyor kızın yapıyor bana bişe deme diyorum

ametist ben de şeker yorumu isterim o zaman :)
uzmanlık nerden canım sende şeker mi çıkmıştı?
hiç sorma valla insülin kullanıyorum ben. hem diyetisyene gidiyorum hem endokrine. uzmanlık burdan geldi. :) falcı bacı gibi yorum yapıyom herkese. kiminin hoşuna gidiyo kiminin gitmiyo. geçen biri 180 çıkmış şekeri doktoru iyi demiş. napıyosun sen çok yüksek dedim. sen doktordan daha mı iyi bileceksin normal benim değer dedi. 180 nasıl normal oluyosa artık. iyi dedim naparsan yap banane ister şeker kazanına gir yüz. çokta tınnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…