- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.341
biz burda kaynanalarımızı çekiştiriyoz bebelere alışveriş yapıyoz kocaları taşlıyoz ağrılarımızı konuşuyoz. nefis yemek tariflerine gir sen
Ben de diicektim aşk olsun eltilerimi unutmayin diye
hiç sorma valla insülin kullanıyorum ben. hem diyetisyene gidiyorum hem endokrine. uzmanlık burdan geldi. :) falcı bacı gibi yorum yapıyom herkese. kiminin hoşuna gidiyo kiminin gitmiyo. geçen biri 180 çıkmış şekeri doktoru iyi demiş. napıyosun sen çok yüksek dedim. sen doktordan daha mı iyi bileceksin normal benim değer dedi. 180 nasıl normal oluyosa artık. iyi dedim naparsan yap banane ister şeker kazanına gir yüz. çokta tınnnnnnnnnn
Kızlar leke tarzında kan geldi. Bugün işte çok yorulmuştum. Hatta lojmana gelirken kaç defa durdum. Yürüyemedim. Bebişim aşağıya inmişti baya.komşum ebe 2 saat uzan su iç devam ederse doğru doktora dedi
benim de bugun leke geldi canim asaģida zaten ya. Cok takmıyorum artık. Devam ederse gidiver ihmal etmeKızlar leke tarzında kan geldi. Bugün işte çok yorulmuştum. Hatta lojmana gelirken kaç defa durdum. Yürüyemedim. Bebişim aşağıya inmişti baya.komşum ebe 2 saat uzan su iç devam ederse doğru doktora dedi
bugün de bitti çok şükür yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz kızımı görmeye gitcezzz inşallahh teyzeleriii :)
Ben yaptırıyorummm :)kızlar çok afedersinizde ağda yaptırıyor musunuz acaba?
kasılmaları arttırıyor diye okumuştum alakası var mıdırBen yaptırıyorummm :)
Bikini bölgesi dışında kalan yerleri yaptırıyorum.kızlar çok afedersinizde ağda yaptırıyor musunuz acaba?
Bende yaparim vallakız saçını başını yolarım ben o yellozunda kocamında. ona güveniyomda ondan böle konuşuyom. dünyayı dar ederim. boşamam ha. şeyini keser eline verir dolandırırım çarşıda
valla benim canım istedi bilmiyomda yemek yapmayı napcam şimdi :))
Kız ne açgözlü olmuşsunuz öle. Hepi topu karnıyarıkne gülüosun zilline görsem canım istiyo valla yalan yok
Pek ilgi alanimiza girmedibiz burda kaynanalarımızı çekiştiriyoz bebelere alışveriş yapıyoz kocaları taşlıyoz ağrılarımızı konuşuyoz. nefis yemek tariflerine gir sen
canım geçmiş olsun. ama bence de doktorunu bilgilendir için rahat etsin en azındanKızlar leke tarzında kan geldi. Bugün işte çok yorulmuştum. Hatta lojmana gelirken kaç defa durdum. Yürüyemedim. Bebişim aşağıya inmişti baya.komşum ebe 2 saat uzan su iç devam ederse doğru doktora dedi
sen yurtdışındaydın di mi? biz 1 aya bile zor dayanıyoruzBenim de yarin sabah var randevum ama ultrason yok artik.. en son 18.haftamda gormustum bebisi.. kalp atisi,tansiyon olcumu yapar kilomu tartar geliriz
Affetmiyorumkızlar çok afedersinizde ağda yaptırıyor musunuz acaba?
karnıyarık demeee o sihirli kelimeyi söylemeeeKız ne açgözlü olmuşsunuz öle. Hepi topu karnıyarık
Valla benim gittiğim bayanın eli çok hafif. Hissetmiyorsun bile. 10 dakikada tertemiz yapıyor seni. Bu zamana kadar kasılma vs olmadı şükür.kasılmaları arttırıyor diye okumuştum alakası var mıdır
canım kan geldıyse bence beklemeden doktoruna danış
benim de bugun leke geldi canim asaģida zaten ya. Cok takmıyorum artık. Devam ederse gidiver ihmal etme
Teşekkürler kızlar dr a haber verdim dönmesini bekliyorum. Uzanıyorum şimdi. Acaba mantardan mı oldu ki. Yarın zaten kontrole gidicektim sabah. Bunu da söylerim.canım geçmiş olsun. ama bence de doktorunu bilgilendir için rahat etsin en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?