2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar leke tarzında kan geldi. Bugün işte çok yorulmuştum. Hatta lojmana gelirken kaç defa durdum. Yürüyemedim. Bebişim aşağıya inmişti baya. komşum ebe 2 saat uzan su iç devam ederse doğru doktora dedi

Ay canım geçmiş olsun inşallah zararsız atlatırsın. benim de var tanıdıklarım insülin kullanıyorlardı. hatta eltimin 250 çıkmıştı şekeri. ama iki evladı da gayet sağlıklı çok şükür. onun babası şeker hastası tabi, kalıtsal bi durum.. sende de var mı genetik yatkınlık?
benim ailede yok, kilolu değilim, yaşım genç vs diye hiç ihtimal vermemiştim. ama 50likte 150 çıktı. gerçi çok yüksek değil ama yine de şaşırdım:) doktor istersen endokrine yönlendiriyim istersen 100lüğü yapalım dedi. tekrarlamak istedim. iyi ki de istemişim. bugun (2. denememde başarılı oldum sonunda) testi yaptırdım sonuca internetten baktım; açlık 64, 60 dk 125, 120 dk 94, 180 dk 91 çıktı. anladığım kadarıyla yüksek değil düşük bile. çünkü açlıkta referans aralığı 70-110 yazıyo. iyi ki diyet falan yapmamışım. gerçi doktorla daha konuşmadım ama :)

benim de bugun leke geldi canim asaģida zaten ya. Cok takmıyorum artık. Devam ederse gidiver ihmal etme

bugün de bitti çok şükür yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz kızımı görmeye gitcezzz inşallahh teyzeleriii :)

Benim de yarin sabah var randevum ama ultrason yok artik.. en son 18.haftamda gormustum bebisi.. kalp atisi,tansiyon olcumu yapar kilomu tartar geliriz

kız saçını başını yolarım ben o yellozunda kocamında. ona güveniyomda ondan böle konuşuyom. dünyayı dar ederim. boşamam ha. şeyini keser eline verir dolandırırım çarşıda
Bende yaparim valla bi kadin kizgin yag dokmus seyine hep aklima o gelio

canım kan geldıyse bence beklemeden doktoruna danış

benim de bugun leke geldi canim asaģida zaten ya. Cok takmıyorum artık. Devam ederse gidiver ihmal etme

canım geçmiş olsun. ama bence de doktorunu bilgilendir için rahat etsin en azından
Teşekkürler kızlar dr a haber verdim dönmesini bekliyorum. Uzanıyorum şimdi. Acaba mantardan mı oldu ki. Yarın zaten kontrole gidicektim sabah. Bunu da söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…