- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.821
evet benim profılımde kocamannnnn kunefe paylastı bakıp bakıp yalanıombak ben face koydum foto az önce onu yaladım isteğim geçti sende onu yap :)
karı topuklu gıyse gene ıı bıde o halde oynuo sallanıyo vs. ben kardesımn dugununde el saklatırken karnım kasılmıştıEsra erol da yine giymis topuklulari hatunlardunku konusmalariniz geldi de aklima yazim dedim bu arada bebisi boyle 5 10 dk sessiz durup sonra surekli kipirdak olan var mi,benimki firlama mi olcak ne kurban olur annesi yaa benle oynuyo bebiskom
Oyyy kuzum yaa inşallah önüne geçerler. Çok geçmiş olsun canım benim
Evet cnm aşağıda. Dr herşeyi yasakladı. Yatacam. Ama çok korkma dedi çünkü hem şükür çok azıcık tı kan hem de bidaha gelmedi.
Aynen canım eğilmek de yasak yürüyüş vs yasak yatacam
Beni de alın gruba kızlar ya. Şahide canan tuna facede benden ikincisi yok
Canım çok üzüldüm yaçok geçmiş olsun ne oluyor bizlere kızlar yaaaa
Ben bu halde düz yolda yürüyemiyorum birde topuklu mu giymiş, özendiriyorlar yaaaaEsra erol da yine giymis topuklulari hatunlardunku konusmalariniz geldi de aklima yazim dedim bu arada bebisi boyle 5 10 dk sessiz durup sonra surekli kipirdak olan var mi,benimki firlama mi olcak ne kurban olur annesi yaa benle oynuyo bebiskom
face im yok ki kuzubak ben face koydum foto az önce onu yaladım isteğim geçti sende onu yap :)
instagram da olurface im yok ki kuzunete bakiim ben
kız hiçbişeyim yok valla benimmmm.unutursunuz beni artık face cilerinstagram da olur
kızz senı unuturmuyumm senı unutmak ne mumkunkız hiçbişeyim yok valla benimmmm.unutursunuz beni artık face ciler
karı topuklu gıyse gene ıı bıde o halde oynuo sallanıyo vs. ben kardesımn dugununde el saklatırken karnım kasılmıştı
Ben bu halde düz yolda yürüyemiyorum birde topuklu mu giymiş, özendiriyorlar yaaaa
Geçen gün acayip korkmuştum hiç hareket etmiyor diye ama bugün maşAllahı var... hiç durmuyor benimkide
kız sen unutulacak hatunmusun aşk olsunkız hiçbişeyim yok valla benimmmm.unutursunuz beni artık face ciler
kız sen unutulacak hatunmusun aşk olsun
bende hıc sevmem de gıymem deValla ben giyip ayakta duramiyorum dedigin gibi sallan sallan ben de dikkat ettm haha:) ogrtmnlik yaparken bile postallarla gidiyodum okula ayyybu halde hele baya becerii
Etsin asklarimiz etsin,etmeyip bizi merak ettirceklerine hareket etsinler birlikteoynayalim
görcez bakalımmmmmteşekkürler canlaaaarr
Okadar para alsak bizde oynariz heralde canimkarı topuklu gıyse gene ıı bıde o halde oynuo sallanıyo vs. ben kardesımn dugununde el saklatırken karnım kasılmıştı
Bende ayniyim senle canim.kocamin facebokunu, ablamin instagramini kullaniyorum.kız hiçbişeyim yok valla benimmmm.unutursunuz beni artık face ciler
Okadar para alsak bizde oynariz heralde canim
bende kac kere kapadm ama snra kardeşim abla bı ac bısı ekledım dedı sımdı bı ıs yerındeyken bakıom acık kalıo. esım kapıcam dedı bı kapadı bıda face bulamıozBende ayniyim senle canim.kocamin facebokunu, ablamin instagramini kullaniyorum.
kız ne sorcam sana. biz o grupta konuştuklarımızı benim listemdeki insanlar görebilcekmi? listemde müşterilerim varda lakayıt yazışmalarımız başıma bela olabilir :)dogru dıyorsun canım valla
bende kac kere kapadm ama snra kardeşim abla bı ac bısı ekledım dedı sımdı bı ıs yerındeyken bakıom acık kalıo. esım kapıcam dedı bı kapadı bıda face bulamıozen ıyısı canım yanı
Kocam bana actirmiyo.kendininkinide kapatmami soyluyoda bari onunki kalsin eksik kalmayayim biseyden diye onu kapatmiyorum.iyiside gerekiyo canim yaa.bizim bebelere dogar dogmaz acacak vallahadogru dıyorsun canım valla
bende kac kere kapadm ama snra kardeşim abla bı ac bısı ekledım dedı sımdı bı ıs yerındeyken bakıom acık kalıo. esım kapıcam dedı bı kapadı bıda face bulamıozen ıyısı canım yanı
Canimm cok gecmis olsun.vardir bundada hayir.bol bol dua et.saglikla gelsin insallahKızlar soranlar olmuş hepinizden Allah razı olsun tek tek yazamıyorum.. Sabahtan beri yatıyorum serum fln takmışlar 5-6 cm açılmam varmış enfeksiyon gözüküyomuş o yüzden doğumu çok erteleyemeyiz dedi doktor. Suyum da gelmek üzereymiş geldiği gibi sezeryana alcakmış, gelmezse de enfeksiyonu geçirmeye çalışcaz ama en fazla 2-3 güne sezeryanla doğum olcakmış yanii.. Hakkımızda hayırlısı artık.. İnşallh sağlıkla alırız bebeğimizi kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?