2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Esra erol da yine giymis topuklulari hatunlar dunku konusmalariniz geldi de aklima yazim dedim bu arada bebisi boyle 5 10 dk sessiz durup sonra surekli kipirdak olan var mi,benimki firlama mi olcak ne kurban olur annesi yaabenle oynuyo bebiskom
karı topuklu gıyse gene ıı bıde o halde oynuo sallanıyo vs. ben kardesımn dugununde el saklatırken karnım kasılmıştı

Cnm cok gecmis olsun demek mi plasentan hala düzelmemiş Artık dinlenmen lazım bol bol, kanamanın nedeni plasenta mı peki bişi dedi mi?

Esra erol da yine giymis topuklulari hatunlar dunku konusmalariniz geldi de aklima yazim dedim bu arada bebisi boyle 5 10 dk sessiz durup sonra surekli kipirdak olan var mi,benimki firlama mi olcak ne kurban olur annesi yaabenle oynuyo bebiskom
Ben bu halde düz yolda yürüyemiyorum birde topuklu mu giymiş, özendiriyorlar yaaaa
Geçen gün acayip korkmuştum hiç hareket etmiyor diye ama bugün maşAllahı var... hiç durmuyor benimkide

karı topuklu gıyse gene ıı bıde o halde oynuo sallanıyo vs. ben kardesımn dugununde el saklatırken karnım kasılmıştı

Valla ben giyip ayakta duramiyorum dedigin gibi sallan sallan ben de dikkat ettm haha:) ogrtmnlik yaparken bile postallarla gidiyodum okula ayyybu halde hele baya becerii

Ben bu halde düz yolda yürüyemiyorum birde topuklu mu giymiş, özendiriyorlar yaaaa
Geçen gün acayip korkmuştum hiç hareket etmiyor diye ama bugün maşAllahı var... hiç durmuyor benimkide

Etsin asklarimiz etsin,etmeyip bizi merak ettirceklerine hareket etsinler birlikte oynayalim

bende hıc sevmem de gıymem de
görcez bakalımmmmm teşekkürler canlaaaarr

Okadar para alsak bizde oynariz heralde canim
dogru dıyorsun canım valla
Bende ayniyim senle canim.kocamin facebokunu, ablamin instagramini kullaniyorum.
bende kac kere kapadm ama snra kardeşim abla bı ac bısı ekledım dedı sımdı bı ıs yerındeyken bakıom acık kalıo. esım kapıcam dedı bı kapadı bıda face bulamıoz en ıyısı canım yanı

Kızlar soranlar olmuş hepinizden Allah razı olsun tek tek yazamıyorum.. Sabahtan beri yatıyorum serum fln takmışlar 5-6 cm açılmam varmış enfeksiyon gözüküyomuş o yüzden doğumu çok erteleyemeyiz dedi doktor. Suyum da gelmek üzereymiş geldiği gibi sezeryana alcakmış, gelmezse de enfeksiyonu geçirmeye çalışcaz ama en fazla 2-3 güne sezeryanla doğum olcakmış yanii.. Hakkımızda hayırlısı artık.. İnşallh sağlıkla alırız bebeğimizi kucağımıza

kız ne sorcam sana. biz o grupta konuştuklarımızı benim listemdeki insanlar görebilcekmi? listemde müşterilerim varda lakayıt yazışmalarımız başıma bela olabilir :)

Kocam bana actirmiyo.kendininkinide kapatmami soyluyoda bari onunki kalsin eksik kalmayayim biseyden diye onu kapatmiyorum.iyiside gerekiyo canim yaa.bizim bebelere dogar dogmaz acacak vallaha

Canimm cok gecmis olsun.vardir bundada hayir.bol bol dua et.saglikla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…