2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dikkat et canım ya.. senin bu eltiler muska falan yapmış olmasın sana

canım çok geçmiş olsun herşeyde bi hayır vardır üzülme

Sağlıkla gelsin bebeğin canım inşallah..

Esra erol da yine giymis topuklulari hatunlar dunku konusmalariniz geldi de aklima yazim dedim bu arada bebisi boyle 5 10 dk sessiz durup sonra surekli kipirdak olan var mi,benimki firlama mi olcak ne kurban olur annesi yaabenle oynuyo bebiskom
Benimki işte o kıpırdak Çok kısa aralıklarda duruyo yine başlıyo ve nezaman uyuduğunu merak ediyorum Uykusunda da hareket ediyo heralde

Kurbanim ben ona.. allah yardimciniz olsun ins hayirli haberlerini duyacagiz cnm

Benimki işte o kıpırdak Çok kısa aralıklarda duruyo yine başlıyo ve nezaman uyuduğunu merak ediyorum Uykusunda da hareket ediyo heralde

Ben de oyle diyorumm askim.bu cocuk uyumuyo mu hic diye bugun kalp atisini dinlicez,ebe aleti getirirken hala kipirdak kipirdak o da cok guldu cok aktif fln

Canım önümüzdeki hafta eminönüne gidicem sana fotoğraflarını atıyım, beğenirsen alırım ordan kargoylada yolluyor. Havalesini sen direkt onlara yaparsın satın almasına adres seni yazarım.
Canim bende eminonune gidik su kolonya siselerinden ve kolonyasindan almak istiyorum da nerede uyguna bulabilirim

Canım çok geçmiş olsun rabbim herşeyin hayırlısını verir bebişini de sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Canim bende eminonune gidik su kolonya siselerinden ve kolonyasindan almak istiyorum da nerede uyguna bulabilirim

Canım mercan yokuşuna çıkarken aras kargoyu sor, aras kargoya gelmeden inci cam var. Tanesi 0,60 kurusa geliyor 140lı olması gerekiyor adet çok fazla dersen. Yokuşun girişinde şark han var kolonyada şişeyi de bulabilirsin oracıkta.

Valla canim ayni senn gibi ihlamur bal zencefil olarak devam ediyiruz biran.once iyilesdek bebislerde rahat etse

kız ne sorcam sana. biz o grupta konuştuklarımızı benim listemdeki insanlar görebilcekmi? listemde müşterilerim varda lakayıt yazışmalarımız başıma bela olabilir :)
Evet malesef ki diğer arkadaşlara bildirm düşüyor. Ben sınava hazırlanırken face grubundan soru paylaşıyorduk,millet bıkmıştı benden:)))

Erken doğum riski olan arkadaşlar var allah yardımcıları olsun ne oluyor bu gruba anlamıyorum nazara geldik sanki. Erken doğum riski olan arkadaşlar korkmasinlar gorumcem de hamile iken açılması oldu ilaçlarla ertelediler şimdi 30.hafta da. Cuma sezeryan ile doğuracak. Hem en kötüsü erken doğum bile olsa 28 haftalık ve üzeri bebek yaşar 7 aylık doğan çok Insan var etrafımizda. Korkmayın kızlar yalnız yeni doğan ünitesi çok iyi olan bi hastane bakın. Dün bir polis arkadaşımla konuştum ikizleri 27 haftalık dogdular kuvezde kaldılar şimdi ikisi de Tosun gibi maşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin

Doğru diyosun Can'ım herşeyin bi çaresi vardır Allah hepimizin yardımcısı olsun

slm kızlar ben de aranızdayım artık hep okuyodum ama yeni üye oldum.ametist keşke yemek telaşım olsa saat kaç oldu hala işyerindeyim teftiş ver müfettiş felaket bişey dua edin kızlar gece 22 30 dan önce çıkmıyoz

erken dogum rıskı olan arkadsım dualarım senınle ınşallah bebek vaktınde gelır kızlar nazar var ustumuzde birer fatıha üç ihlas okuyum dılınızdende düşürmeyın ve babalara soyleyın ellerınızı karnınızın ustune koyup bu duaları okusunlar baba duası peygamber duası oluyor doguma kadar hergece soyleyın yapsınlar rabbım hepımıze evlatlarımıza vaktınde saglıkla sıhatle kavusmayı nasıp etsın bişey daha soyluycem eskıden osmanlı zamanında annelerımız doguma kadar ızdıvaya cekılırmıs yanlış anlamayın mecbur olmadıkca cıkmayın arkadaslar buyuklerımızın mutlaka bır bıldıklerı vardır nazar ettıgını dusundugunuz kısının yuzune salavt cekıp üfleyın tesırı kalmamsı ıçın cok uzattım ama yapın faydasını goreceksınız hepımız dua edelım bırbırımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…