- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.841
dikkat et canım ya.. senin bu eltiler muska falan yapmış olmasın sanaKızlar yaa yazıcı yerdeydi eşim beceremedi ben de laptopu aldım tam yere oturcakken düştüm belimi incittim sağ kalcam belim kıpırdayamadım bayaa hep kocamın yüzünden onun işiyle uğraştım
Okula gitti on defadır arıyor vicdan azabı çekiyorYa bebeğe bişey olsaydı laptop elimden fırladı zaten tutuldum kaldım ağladım bi saat
Demin tepside iki tabak bi bardak vardı taşıyamadım eltim taşıdı kendimi zor taşıyorum şuan
Bu nedir başıma gelmeyen kalmıyor
canım çok geçmiş olsun herşeyde bi hayır vardır üzülmeKızlar soranlar olmuş hepinizden Allah razı olsun tek tek yazamıyorum.. Sabahtan beri yatıyorum serum fln takmışlar 5-6 cm açılmam varmış enfeksiyon gözüküyomuş o yüzden doğumu çok erteleyemeyiz dedi doktor. Suyum da gelmek üzereymiş geldiği gibi sezeryana alcakmış, gelmezse de enfeksiyonu geçirmeye çalışcaz ama en fazla 2-3 güne sezeryanla doğum olcakmış yanii.. Hakkımızda hayırlısı artık.. İnşallh sağlıkla alırız bebeğimizi kucağımıza
adaş ekleme
İnşallah canım. Evet hamilelikte tek ilaç dinlenmek. Ben kendimi biraz fazla yorduğumda karnım taş gibi oluyo farkediyorum hemen. Aman dikkat edelim çoğu gitti azı kaldı.
En çok küçük eltimin gözü vardırdikkat et canım ya.. senin bu eltiler muska falan yapmış olmasın sana
Sağlıkla gelsin bebeğin canım inşallah..Kızlar soranlar olmuş hepinizden Allah razı olsun tek tek yazamıyorum.. Sabahtan beri yatıyorum serum fln takmışlar 5-6 cm açılmam varmış enfeksiyon gözüküyomuş o yüzden doğumu çok erteleyemeyiz dedi doktor. Suyum da gelmek üzereymiş geldiği gibi sezeryana alcakmış, gelmezse de enfeksiyonu geçirmeye çalışcaz ama en fazla 2-3 güne sezeryanla doğum olcakmış yanii.. Hakkımızda hayırlısı artık.. İnşallh sağlıkla alırız bebeğimizi kucağımıza
Benimki işte o kıpırdakEsra erol da yine giymis topuklulari hatunlardunku konusmalariniz geldi de aklima yazim dedim bu arada bebisi boyle 5 10 dk sessiz durup sonra surekli kipirdak olan var mi,benimki firlama mi olcak ne kurban olur annesi yaa benle oynuyo bebiskom
Kızlar soranlar olmuş hepinizden Allah razı olsun tek tek yazamıyorum.. Sabahtan beri yatıyorum serum fln takmışlar 5-6 cm açılmam varmış enfeksiyon gözüküyomuş o yüzden doğumu çok erteleyemeyiz dedi doktor. Suyum da gelmek üzereymiş geldiği gibi sezeryana alcakmış, gelmezse de enfeksiyonu geçirmeye çalışcaz ama en fazla 2-3 güne sezeryanla doğum olcakmış yanii.. Hakkımızda hayırlısı artık.. İnşallh sağlıkla alırız bebeğimizi kucağımıza
Benimki işte o kıpırdakÇok kısa aralıklarda duruyo yine başlıyo ve nezaman uyuduğunu merak ediyorum Uykusunda da hareket ediyo heralde
Canim bende eminonune gidik su kolonya siselerinden ve kolonyasindan almak istiyorum da nerede uyguna bulabilirimCanım önümüzdeki hafta eminönüne gidicem sana fotoğraflarını atıyım, beğenirsen alırım ordan kargoylada yolluyor. Havalesini sen direkt onlara yaparsın satın almasına adres seni yazarım.
Canım çok geçmiş olsun rabbim herşeyin hayırlısını verir bebişini de sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah.Kızlar soranlar olmuş hepinizden Allah razı olsun tek tek yazamıyorum.. Sabahtan beri yatıyorum serum fln takmışlar 5-6 cm açılmam varmış enfeksiyon gözüküyomuş o yüzden doğumu çok erteleyemeyiz dedi doktor. Suyum da gelmek üzereymiş geldiği gibi sezeryana alcakmış, gelmezse de enfeksiyonu geçirmeye çalışcaz ama en fazla 2-3 güne sezeryanla doğum olcakmış yanii.. Hakkımızda hayırlısı artık.. İnşallh sağlıkla alırız bebeğimizi kucağımıza
Canim bende eminonune gidik su kolonya siselerinden ve kolonyasindan almak istiyorum da nerede uyguna bulabilirim
Aaa onu nasıl yapacam kız adaşım bir yok göster ben de ekleyemedim grubu. Kapandı mı yoksaadaş ekleme butonun pasif :)
Valla canim ayni senn gibi ihlamur bal zencefil olarak devam ediyiruz biran.once iyilesdek bebislerde rahat etseamin cnm sagsalim iyileşsek bebişlere bişi olmadan, sen ne yapıyorsun ilaç aldın mı? Ben sadece parol alıyorum cok kötü olursam bir de vicks merhem sürüyorum burnuma ve alnıma baş ağrısı için, ıhlamur limon zencefil, bir de siyah turp ve balı bekletip çıkan suyunu içiyorum sabahları umarım zararı yoktur
Evet malesef ki diğer arkadaşlara bildirm düşüyor. Ben sınava hazırlanırken face grubundan soru paylaşıyorduk,millet bıkmıştı benden:)))kız ne sorcam sana. biz o grupta konuştuklarımızı benim listemdeki insanlar görebilcekmi? listemde müşterilerim varda lakayıt yazışmalarımız başıma bela olabilir :)
Doğru diyosun Can'ım herşeyin bi çaresi vardır Allah hepimizin yardımcısı olsunErken doğum riski olan arkadaşlar var allah yardımcıları olsun ne oluyor bu gruba anlamıyorum nazara geldik sanki. Erken doğum riski olan arkadaşlar korkmasinlar gorumcem de hamile iken açılması oldu ilaçlarla ertelediler şimdi 30.hafta da. Cuma sezeryan ile doğuracak. Hem en kötüsü erken doğum bile olsa 28 haftalık ve üzeri bebek yaşar 7 aylık doğan çok Insan var etrafımizda. Korkmayın kızlar yalnız yeni doğan ünitesi çok iyi olan bi hastane bakın. Dün bir polis arkadaşımla konuştum ikizleri 27 haftalık dogdular kuvezde kaldılar şimdi ikisi de Tosun gibi maşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?