- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.861
Neyin müfettişiymiş bunlarhem de gebe halimle
kuzum sorma cezaevinde çalışıyorum ben idari kısımda iki yılda bir hesaplarla parayla ihalelerle ilgili teftiş oluyo benim şansıma gelen müfettiş 50 gündür burdaNeyin müfettişiymiş bunlar
Allah yardımcın olsun hamileyim de bas git ya gündüzler çuvalamı girmişkuzum sorma cezaevinde çalışıyorum ben idari kısımda iki yılda bir hesaplarla parayla ihalelerle ilgili teftiş oluyo benim şansıma gelen müfettiş 50 gündür burda
malesef onu deme lüksüm bile yok canım .adam evrak isteyip duruyo gündüzü gecesi yok tez zamanda gitsin diye dua ediyorumAllah yardımcın olsun hamileyim de bas git ya gündüzler çuvalamı girmiş
İnşallah yapar kontrollerini eksik bulamadan da gider sıkma canınımalesef onu deme lüksüm bile yok canım .adam evrak isteyip duruyo gündüzü gecesi yok tez zamanda gitsin diye dua ediyorum
inşallah bacım çok sağolasın:)İnşallah yapar kontrollerini eksik bulamadan da gider sıkma canını
ne grubu bukız grubu ben kurmadım bilmiyomki sweete söleyin yada angele
Canım çok düşüncelisin Teşekkürler. Allahım kimseye yaşatmasın. Inşallah bizler de bebişlerimize sağ salim sağlıkla ve zamanında kavuşuruz aminBir de kızlar beni yanlış alamazsınız bişey rica edicem. Aramızda böyle sıkıntı çeken arkadaşlar var şu an onlara yogunlasalim alışveriş vs gibi günlük Sohbetleri en azından 1 gün bir kenara bırakalım aynı durum her an hepimizde olabilir birimiz acı çekerken diğerlerinin keyifli sohbetler yapması bana hoş gelmiyor yaniliyorsam söyleyin amacım kimseyi eleştirmek kırmak değil sadece daha hassas olalım diyorum
Kesinlikle haklisin arkadaşım katılıyorum biraz kafa dağıtmak gerekiyor. Tabiki de dualarimizdalarHamileliğinde sorun yaşayan arkadaşlarla sağolsun herkes ilgileniyor dua ediyor...bütün gün bu sorunları konuşmak tam tersi bence demoralize eder diye düşünüyorum tam tersi keyifli sohbet kafayı dağıtıyor....ben bir sorunum olduğunda sessiz sessiz okuyorum dikkatim dağılıyor bazen gülüyorum bana moral oluyor...sorunları sürekli konuşmak iyi değil çünkü tabi buna şuan sürekli yatmak zorunda olan arkadaşlar karar versin bu benim düşüncem
Miz seninle cnm moralini yuksek tut hayirlisiyla alirsin ins.kucaginaKızlar soranlar olmuş hepinizden Allah razı olsun tek tek yazamıyorum.. Sabahtan beri yatıyorum serum fln takmışlar 5-6 cm açılmam varmış enfeksiyon gözüküyomuş o yüzden doğumu çok erteleyemeyiz dedi doktor. Suyum da gelmek üzereymiş geldiği gibi sezeryana alcakmış, gelmezse de enfeksiyonu geçirmeye çalışcaz ama en fazla 2-3 güne sezeryanla doğum olcakmış yanii.. Hakkımızda hayırlısı artık.. İnşallh sağlıkla alırız bebeğimizi kucağımıza
Ay benim bpy 1.56Ben 6 kilo aldım boy da selvi değil yani 1.6359 kiloyum şuan hamilelikten sonra da kolay kolay veremem heralde
Gecmis olsn kuzum bugun yine ufak bi kaza atlatmissin.nasilssin simdiHerkesin samimiyetine iyi niyetine inaniyorum burda hepinizi cok seviyorum çok dua ediyorum Rabbim korusun sakınsın inşallah. Ağladığım zamanlarda bile burda biri bebişinin ultrason fotosunu paylaşsa bir kıyafeti bir alışverişi çok hoşuma gidiyor elbette iyi kötü konuşulacak yeri geliyor iki saat sonra gülüp eğleniyorum hem artık bebişlerimiz büyüdü inşallah en kötü ihtimal küvezde kalacaklar erken gelirlerse. Rabbim dilerse hiç bir şey olmaz. Herkes istediğini konuşabilir dua ister başına bişey gelir danışır sorar ya da mutluluğunu paylaşır. Kimse kimseye aa hep şundan bahsediyo aa hep bunu anlatıyo diyemez istemeyen istemediği üyenin mesajını okumaz mesela.
Ben burda düştüm kanadım vs derken bana acısınlar niyetiyle değil belki bir kulun duası geçmiş olsun dileği iyi gelir. Gecmiş olsun demek bile moral oluyor insana. Sonra hurraaa çene yapmaya dalıyorum.
Babam vefat ettiğinde girememiştim bikaç ay ilk zamanlar. Rabbim daha büyük acı vermesin kimseye. Onun dışında giriyorum her türlü moral oluyor burası bana.
Öpüyorum hepinizi.
sağol canım valla ameliyatlı gibi yürüyorum artık belki vardır bir hayır yavaş hareket ediyorum istesem de kalkamıyorum artık belki bebiş yukarı çıkar kapanır şu rahim yineGecmis olsn kuzum bugun yine ufak bi kaza atlatmissin.nasilssin simdi
Herseyde bir hayir var derlerya.kotu de bile.belki boyle bisey olmasa sen yine rahat durmayacaktin.dinlen bol bol.azcik naz yap canimmmsağol canım valla ameliyatlı gibi yürüyorum artık belki vardır bir hayır yavaş hareket ediyorum istesem de kalkamıyorum artık belki bebiş yukarı çıkar kapanır şu rahim yineiyi oldu diicem nerdeyse
Yemek yaparken yardım ediyorum oturdugum yerde. Başka hiç bir seye dokundurtmuyor eltim. Camaşır bulaşık temizlik yemek hazırlama kaldırma hepsini yapiyor. Istesem de kalkamiyorum zaten tuvalete bile biriktirip kalkıyorumHerseyde bir hayir var derlerya.kotu de bile.belki boyle bisey olmasa sen yine rahat durmayacaktin.dinlen bol bol.azcik naz yap canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?