2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de kızlar beni yanlış alamazsınız bişey rica edicem. Aramızda böyle sıkıntı çeken arkadaşlar var şu an onlara yogunlasalim alışveriş vs gibi günlük Sohbetleri en azından 1 gün bir kenara bırakalım aynı durum her an hepimizde olabilir birimiz acı çekerken diğerlerinin keyifli sohbetler yapması bana hoş gelmiyor yaniliyorsam söyleyin amacım kimseyi eleştirmek kırmak değil sadece daha hassas olalım diyorum

Canım çok düşüncelisin Teşekkürler. Allahım kimseye yaşatmasın. Inşallah bizler de bebişlerimize sağ salim sağlıkla ve zamanında kavuşuruz amin

Hamileliğinde sorun yaşayan arkadaşlarla sağolsun herkes ilgileniyor dua ediyor...bütün gün bu sorunları konuşmak tam tersi bence demoralize eder diye düşünüyorum tam tersi keyifli sohbet kafayı dağıtıyor....ben bir sorunum olduğunda sessiz sessiz okuyorum dikkatim dağılıyor bazen gülüyorum bana moral oluyor...sorunları sürekli konuşmak iyi değil çünkü tabi buna şuan sürekli yatmak zorunda olan arkadaşlar karar versin bu benim düşüncem

Kesinlikle haklisin arkadaşım katılıyorum biraz kafa dağıtmak gerekiyor. Tabiki de dualarimizdalar

Hepimiz birbirmize duaciyiz,birbirmizi tanimadan skintilarimiza iyi anlarimiza ortak oluyoruz. O.kdar ki cidden ben uyuyamadm uzuntumden.. ama guzel seyler de paylasmak uzmesin hi kimseyi,her sorunu paylasirken iyi anlari da paylasmak yanlis anlasilmasin.. bebgimi gordum hissettm.sunu bunu aldim die yazarken bi bakiyoruz sknti ceken arkdsmz var,hemen duamizi eksik etmiyoruz. Herkesin iyi niyeti cok acik,burayi seviyorum cidden..Allah hepimizin yaninda inaniyorum ve opucukler,saglik sihhatler..

Dualar
Miz seninle cnm moralini yuksek tut hayirlisiyla alirsin ins.kucagina

Herkesin samimiyetine iyi niyetine inaniyorum burda hepinizi cok seviyorum çok dua ediyorum Rabbim korusun sakınsın inşallah. Ağladığım zamanlarda bile burda biri bebişinin ultrason fotosunu paylaşsa bir kıyafeti bir alışverişi çok hoşuma gidiyor elbette iyi kötü konuşulacak yeri geliyor iki saat sonra gülüp eğleniyorum hem artık bebişlerimiz büyüdü inşallah en kötü ihtimal küvezde kalacaklar erken gelirlerse. Rabbim dilerse hiç bir şey olmaz. Herkes istediğini konuşabilir dua ister başına bişey gelir danışır sorar ya da mutluluğunu paylaşır. Kimse kimseye aa hep şundan bahsediyo aa hep bunu anlatıyo diyemez istemeyen istemediği üyenin mesajını okumaz mesela.
Ben burda düştüm kanadım vs derken bana acısınlar niyetiyle değil belki bir kulun duası geçmiş olsun dileği iyi gelir. Gecmiş olsun demek bile moral oluyor insana. Sonra hurraaa çene yapmaya dalıyorum.
Babam vefat ettiğinde girememiştim bikaç ay ilk zamanlar. Rabbim daha büyük acı vermesin kimseye. Onun dışında giriyorum her türlü moral oluyor burası bana.
Öpüyorum hepinizi.

Gecmis olsn kuzum bugun yine ufak bi kaza atlatmissin.nasilssin simdi

sağol canım valla ameliyatlı gibi yürüyorum artık belki vardır bir hayır yavaş hareket ediyorum istesem de kalkamıyorum artık belki bebiş yukarı çıkar kapanır şu rahim yine iyi oldu diicem nerdeyse
Herseyde bir hayir var derlerya.kotu de bile.belki boyle bisey olmasa sen yine rahat durmayacaktin.dinlen bol bol.azcik naz yap canimmm

Herseyde bir hayir var derlerya.kotu de bile.belki boyle bisey olmasa sen yine rahat durmayacaktin.dinlen bol bol.azcik naz yap canimmm
Yemek yaparken yardım ediyorum oturdugum yerde. Başka hiç bir seye dokundurtmuyor eltim. Camaşır bulaşık temizlik yemek hazırlama kaldırma hepsini yapiyor. Istesem de kalkamiyorum zaten tuvalete bile biriktirip kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…