- 6 Temmuz 2015
- 601
- 412
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.901
Dikkat et kendine canim insallah biran once iyilesirsinMeniyer hastası olduğum için grip soğuk algınlığı tetikliyor o yüzden mecbur cumartesi gittim serum yedim antibiyotik burun spreyi ballı limonlu su herşeyi yapıyorum aman dikkat edin bu sefer ki salgın biraz inatçı onca şeye ragmen hala atlatamadım 1 haftayı geçti ama grip geçmedi
English home cidden cok gzl.a101 de ne varmis cnmAlinmaz ozaman yaa.buyuk ihtimalle oyledir ucuz olduguna gore.english home dakini kacirmasaydim iyiydi
Kizlar huuhuuu evin halini bi gorseniz heryer alci siva kokuo. Bana elleme diolar ama ayakta gezmekten yine totisim acidiesim almis elime malayi bukadar mi yakismaz bilmez tutmayi tatlimi da yiyemedim zaten avucumu yalayip memisime surup durdum hep ametist80 in yüzünden
E bulamadın mı BİM'den falan kız. Aşkolsun deseydin ben yollardım sana burdanKizlar huuhuuu evin halini bi gorseniz heryer alci siva kokuo. Bana elleme diolar ama ayakta gezmekten yine totisim acidiesim almis elime malayi bukadar mi yakismaz bilmez tutmayi tatlimi da yiyemedim zaten avucumu yalayip memisime surup durdum hep ametist80 in yüzünden
Yaa benimki hayatta girmez kendininkine.banada kapat diyo ama ben bari onunki kalsin es dosttan haber alayim diye ordan bakiyormKocaminda biseyi yok cnm.benim yokken onun olma sansi yok yani
Ordada bebe battaniyesi gordum canm.ama nasil bilmiyorum.English home cidden cok gzl.a101 de ne varmis cnm
Canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.... şu saatten sonra hepimiz risk altındayız. Allahım yardımcımız olsun .Kızlar soranlar olmuş hepinizden Allah razı olsun tek tek yazamıyorum.. Sabahtan beri yatıyorum serum fln takmışlar 5-6 cm açılmam varmış enfeksiyon gözüküyomuş o yüzden doğumu çok erteleyemeyiz dedi doktor. Suyum da gelmek üzereymiş geldiği gibi sezeryana alcakmış, gelmezse de enfeksiyonu geçirmeye çalışcaz ama en fazla 2-3 güne sezeryanla doğum olcakmış yanii.. Hakkımızda hayırlısı artık.. İnşallh sağlıkla alırız bebeğimizi kucağımıza
Bana penye battaniye al dediler sıcak tutarmı ki bilemedimOrdada bebe battaniyesi gordum canm.ama nasil bilmiyorum.
Penyede al tabi canim.evde orgu yada peluşa pek sarilmiyo diye biliyorum.ben ikiser tane aldim penyede.Bana penye battaniye al dediler sıcak tutarmı ki bilemedim
Bi tane kalin al kız peluş yumuşacıkBana penye battaniye al dediler sıcak tutarmı ki bilemedim
Evet bende duydum geçen haberlerde grc gelmesi iyi ama sert geçmesi kötü tabi... Doğalgaz+soba yakcaz biz anca isiniriz:))Bu kış geç gelecekmiş ama çok sert olacakmış.
Fermuarlılatdan aldım 3 tanede penyede al diyolar niye öle dediler anlamadım onu soruyommm kız cadıııııBi tane kalin al kız peluş yumuşacık
Ben kilot aldım burdan kendim için tavsiye ederim çok rahat olmayan göbeğimi sarıverdi
Ben de ufo getirelim bi diyorum gerçi urfa sıcak olur ama yine de dogalgaz yetmez belki. Isıtıcı fanlar nası olur acaba iyi ısıtıyodu ablam kullandı kışta doğurduydu o da.Evet bende duydum geçen haberlerde grc gelmesi iyi ama sert geçmesi kötü tabi... Doğalgaz+soba yakcaz biz anca isiniriz:))
Penye rahat kullanımı ya bi de çabuk kirleniyo yedekte de buluncak ondan 2 3 tane olsun diyolar. Senin kadar cadı olamasak daFermuarlılatdan aldım 3 tanede penyede al diyolar niye öle dediler anlamadım onu soruyommm kız cadııııı
Yatak odasi yarin biter kismetse diger odada 2 gun surse haftasonna anca biter canim :) benim aklimda da ona firsat kalmadi :)Aayy ne zor yaa kac gun surcekmis. Bu arada hatirlatmayaydin iyiydi ne guzel unutmustum
Bakmaya zaman olmadiki be canim Geldim yemek yedik filan derken saat 9 olmus. Penye battaniye al kullanisli oluomus cunku banada dedilerE bulamadın mı BİM'den falan kız. Aşkolsun deseydin ben yollardım sana burdan
Evet buaksam sofrada esim diodu annemlere. Araliktan snra cetin geccekmis yandik valla bebislerle. Esime dedim hemen kar lastgi alalim die. Valla gecen seneki gbi kar kis olursa bide allah korusun bebisler hastalanirsa yanariz. Allah im insallah yuzumuze bakar da cok cetin gecmezBu kış geç gelecekmiş ama çok sert olacakmış.
Yaa benim toto geniş var mıdır battal bedenBen kilot aldım burdan kendim için tavsiye ederim çok rahat olmayan göbeğimi sarıverdi
Ne cadılığımı gördüm aşkolsunBen de ufo getirelim bi diyorum gerçi urfa sıcak olur ama yine de dogalgaz yetmez belki. Isıtıcı fanlar nası olur acaba iyi ısıtıyodu ablam kullandı kışta doğurduydu o da.
Penye rahat kullanımı ya bi de çabuk kirleniyo yedekte de buluncak ondan 2 3 tane olsun diyolar. Senin kadar cadı olamasak da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?