2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkat et kendine canim insallah biran once iyilesirsin

Aayy ne zor yaa kac gun surcekmis. Bu arada hatirlatmayaydin iyiydi ne guzel unutmustum

E bulamadın mı BİM'den falan kız. Aşkolsun deseydin ben yollardım sana burdan

Canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.... şu saatten sonra hepimiz risk altındayız. Allahım yardımcımız olsun .

Evet bende duydum geçen haberlerde grc gelmesi iyi ama sert geçmesi kötü tabi... Doğalgaz+soba yakcaz biz anca isiniriz:))
Ben de ufo getirelim bi diyorum gerçi urfa sıcak olur ama yine de dogalgaz yetmez belki. Isıtıcı fanlar nası olur acaba iyi ısıtıyodu ablam kullandı kışta doğurduydu o da.
Fermuarlılatdan aldım 3 tanede penyede al diyolar niye öle dediler anlamadım onu soruyommm kız cadııııı
Penye rahat kullanımı ya bi de çabuk kirleniyo yedekte de buluncak ondan 2 3 tane olsun diyolar. Senin kadar cadı olamasak da

Aayy ne zor yaa kac gun surcekmis. Bu arada hatirlatmayaydin iyiydi ne guzel unutmustum
Yatak odasi yarin biter kismetse diger odada 2 gun surse haftasonna anca biter canim :) benim aklimda da ona firsat kalmadi :)
E bulamadın mı BİM'den falan kız. Aşkolsun deseydin ben yollardım sana burdan
Bakmaya zaman olmadiki be canim Geldim yemek yedik filan derken saat 9 olmus. Penye battaniye al kullanisli oluomus cunku banada dediler
Bu kış geç gelecekmiş ama çok sert olacakmış.
Evet buaksam sofrada esim diodu annemlere. Araliktan snra cetin geccekmis yandik valla bebislerle. Esime dedim hemen kar lastgi alalim die. Valla gecen seneki gbi kar kis olursa bide allah korusun bebisler hastalanirsa yanariz. Allah im insallah yuzumuze bakar da cok cetin gecmez

Ne cadılığımı gördüm aşkolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…