- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #37.881
Allahım ben ne yapcam daha bir çöp almadım ben.ve 29. haftadayım bi fırsatım olmadı.hafta sonu bile iş yerindeyim akşam da geç çıkıyorum.Yarin A101i unutmayın kızlar şu küvet takımını bari ucuza getirelim para yetişmiyo bebişlere
Ayy kiyamam sana.bosver dinlenmene bak.kendini yordukca basindan bisey eksik olmuyor.azda yoneticilik yapYemek yaparken yardım ediyorum oturdugum yerde. Başka hiç bir seye dokundurtmuyor eltim. Camaşır bulaşık temizlik yemek hazırlama kaldırma hepsini yapiyor. Istesem de kalkamiyorum zaten tuvalete bile biriktirip kalkıyorum
Bebek battaniyeleride varmis nasilki acaba.hic alan oldumuYarin A101i unutmayın kızlar şu küvet takımını bari ucuza getirelim para yetişmiyo bebişlere
Canim cok erteleme bence.biyer belirle kendine liste yapip tek seferde ayni yerden alirsinAllahım ben ne yapcam daha bir çöp almadım ben.ve 29. haftadayım bi fırsatım olmadı.hafta sonu bile iş yerindeyim akşam da geç çıkıyorum.
Valla cnm ne kadar dikkat edilsede okula giden çocuk olunca salgınlar kaçınılmaz son ama hamileyken gerçekten zormuş ilk oğlumda hiç hastalanmamıştım bunda her salgında modaya uyar gibi hasta kervanına katılıyoruz ben bi de meniyee hastasıyım grip nezle olmamam gerekiyo malesef oluyorum oğlum okuldan getiriyoKızlar teşekkürler. Ben Allahıma sığındım. Onu bize bizi de ona bağışlasın inşallah. Saat 1 buçuk ta kendi dr uma gidicem. İnşallah güzel şeyler söyler.
Gribe dikkat kızlar çok fena salgın aman aman. Geçmiş olsun canım
Valla canım ilk fırsatta çık bi günde coğunu halledersin bebek odası yapmayacaksan. Ben iyi ki almışim bi şeyler. Şimdi evden çikamıyorum. Yarın A101e nası gidecem diyorum araba da var yine üşeniyorum yoruluyorumAllahım ben ne yapcam daha bir çöp almadım ben.ve 29. haftadayım bi fırsatım olmadı.hafta sonu bile iş yerindeyim akşam da geç çıkıyorum.
Umarım yetişkin battaniyeleri gibi kıl tüy dökmez bekâr evindeyken aldimdı yatağın içine sermeye. Bin pişman olmuştum.Bebek battaniyeleride varmis nasilki acaba.hic alan oldumu
Yok grup murup ya nerden çıkmış o alla alla.ne grubu bu
Geçmiş olsun canım ben de cok korkuyorum grip olmaktanValla cnm ne kadar dikkat edilsede okula giden çocuk olunca salgınlar kaçınılmaz son ama hamileyken gerçekten zormuş ilk oğlumda hiç hastalanmamıştım bunda her salgında modaya uyar gibi hasta kervanına katılıyoruz ben bi de meniyee hastasıyım grip nezle olmamam gerekiyo malesef oluyorum oğlum okuldan getiriyo
Meniyer hastası olduğum için grip soğuk algınlığı tetikliyor o yüzden mecbur cumartesi gittim serum yedim antibiyotik burun spreyi ballı limonlu su herşeyi yapıyorum aman dikkat edin bu sefer ki salgın biraz inatçı onca şeye ragmen hala atlatamadım 1 haftayı geçti ama grip geçmediGecmis olsun canim balli limonlu sicak su ic iyi geliyor
Ne işler çeviriyosunuz siz bakimYok grup murup ya nerden çıkmış o alla alla.
Sağol kuzum geceleri pekmez için hem kan yapar hem bağışıklığı güçlendirir ben içemedim tatlı şeyleri pek tüketemiyorum keşke pekmez içebilseydimde antibiyotiğe maruz kalmasaydıkGeçmiş olsun canım ben de cok korkuyorum grip olmaktan
Tahin pekmez her gün yiyorumSağol kuzum geceleri pekmez için hem kan yapar hem bağışıklığı güçlendirir ben içemedim tatlı şeyleri pek tüketemiyorum keşke pekmez içebilseydimde antibiyotiğe maruz kalmasaydık
Arkadaşım ben sen gibi düşünmüyorum tabiki herkes birbirine destek olmaya çalışıyo duamızıda esirgemiyoruz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz tabikide hepimizin başına herşey gelebilir ama burda hep sürekli sıkıntılarımızı konuşursak bir daha giresimiz gelmez. Ben burda yazışınca 2 gırgır şamata kafam dağılıyor keyfim yerine geliyo. Alışveriş demişsin tabiki 1 gün konuşmayabiliriz ama 2. Gün yine başlarız çünkü çoğumuzun ilk çocuğu ve tecrübesisiz. Doktorlarımızın bile sölediklerini tartışıyoruz gerekirse. Sorunlar konuşulacak elbette ama sen biraz vicdan yapmışsın sanırım bırak herkes Nasıl rahat ediyorsa öle yapsın.Bir de kızlar beni yanlış alamazsınız bişey rica edicem. Aramızda böyle sıkıntı çeken arkadaşlar var şu an onlara yogunlasalim alışveriş vs gibi günlük Sohbetleri en azından 1 gün bir kenara bırakalım aynı durum her an hepimizde olabilir birimiz acı çekerken diğerlerinin keyifli sohbetler yapması bana hoş gelmiyor yaniliyorsam söyleyin amacım kimseyi eleştirmek kırmak değil sadece daha hassas olalım diyorum
Cok tesekkur ederim canim 140 li cok gelir de sark hana bakarim benCanım mercan yokuşuna çıkarken aras kargoyu sor, aras kargoya gelmeden inci cam var. Tanesi 0,60 kurusa geliyor 140lı olması gerekiyor adet çok fazla dersen. Yokuşun girişinde şark han var kolonyada şişeyi de bulabilirsin oracıkta.
Alinmaz ozaman yaa.buyuk ihtimalle oyledir ucuz olduguna gore.english home dakini kacirmasaydim iyiydiValla canım ilk fırsatta çık bi günde coğunu halledersin bebek odası yapmayacaksan. Ben iyi ki almışim bi şeyler. Şimdi evden çikamıyorum. Yarın A101e nası gidecem diyorum araba da var yine üşeniyorum yoruluyorum
Umarım yetişkin battaniyeleri gibi kıl tüy dökmez bekâr evindeyken aldimdı yatağın içine sermeye. Bin pişman olmuştum.
ben de cok kaliteli hi şey beklemiyorum canım.Alinmaz ozaman yaa.buyuk ihtimalle oyledir ucuz olduguna gore.english home dakini kacirmasaydim iyiydi
Ben gidemedimki artik cikamiyorum bende.netten baktim orda yoktuben de cok kaliteli hi şey beklemiyorum canım.
Valla ya ben gittigimde pembeler kalmıstı hep englısh home da
Bende ayniyim senle canim.kocamin facebokunu, ablamin instagramini kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?