2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kiyamam sana.bosver dinlenmene bak.kendini yordukca basindan bisey eksik olmuyor.azda yoneticilik yap

Valla cnm ne kadar dikkat edilsede okula giden çocuk olunca salgınlar kaçınılmaz son ama hamileyken gerçekten zormuş ilk oğlumda hiç hastalanmamıştım bunda her salgında modaya uyar gibi hasta kervanına katılıyoruz ben bi de meniyee hastasıyım grip nezle olmamam gerekiyo malesef oluyorum oğlum okuldan getiriyo

Allahım ben ne yapcam daha bir çöp almadım ben.ve 29. haftadayım bi fırsatım olmadı.hafta sonu bile iş yerindeyim akşam da geç çıkıyorum.
Valla canım ilk fırsatta çık bi günde coğunu halledersin bebek odası yapmayacaksan. Ben iyi ki almışim bi şeyler. Şimdi evden çikamıyorum. Yarın A101e nası gidecem diyorum araba da var yine üşeniyorum yoruluyorum
Bebek battaniyeleride varmis nasilki acaba.hic alan oldumu
Umarım yetişkin battaniyeleri gibi kıl tüy dökmez bekâr evindeyken aldimdı yatağın içine sermeye. Bin pişman olmuştum.

Geçmiş olsun canım ben de cok korkuyorum grip olmaktan

Gecmis olsun canim balli limonlu sicak su ic iyi geliyor
Meniyer hastası olduğum için grip soğuk algınlığı tetikliyor o yüzden mecbur cumartesi gittim serum yedim antibiyotik burun spreyi ballı limonlu su herşeyi yapıyorum aman dikkat edin bu sefer ki salgın biraz inatçı onca şeye ragmen hala atlatamadım 1 haftayı geçti ama grip geçmedi

Arkadaşım ben sen gibi düşünmüyorum tabiki herkes birbirine destek olmaya çalışıyo duamızıda esirgemiyoruz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz tabikide hepimizin başına herşey gelebilir ama burda hep sürekli sıkıntılarımızı konuşursak bir daha giresimiz gelmez. Ben burda yazışınca 2 gırgır şamata kafam dağılıyor keyfim yerine geliyo. Alışveriş demişsin tabiki 1 gün konuşmayabiliriz ama 2. Gün yine başlarız çünkü çoğumuzun ilk çocuğu ve tecrübesisiz. Doktorlarımızın bile sölediklerini tartışıyoruz gerekirse. Sorunlar konuşulacak elbette ama sen biraz vicdan yapmışsın sanırım bırak herkes Nasıl rahat ediyorsa öle yapsın.

Cok tesekkur ederim canim 140 li cok gelir de sark hana bakarim ben

Alinmaz ozaman yaa.buyuk ihtimalle oyledir ucuz olduguna gore.english home dakini kacirmasaydim iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…