2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada yarın kontrolüm var insallah herşey yolundadır plasentam dönmüştür yeaaa korkuyorum, plsentası aşağıda olan arkadaşlar kasıklarınızda ağrı falan oluyor mu? Ben de kasılma olmaya başladı bir kaç gündür tekrar bir de kasıklarımda sertlik hissediyorum

benim plasenta sorunum yok ama bu kasılma nasıl oluyo acaba nasıl anlaşılıyor

benim plasenta sorunum yok ama bu kasılma nasıl oluyo acaba nasıl anlaşılıyor
benim ki kramp gibi oluyorbacak krampı ya da barsaklarında gaz sıkışması olur da kasılırsın ya onun gibi bişi, bebek dayandığı zaman farklı oluyor ama ondan sadece şişlik ve gerilme oluyor kasılma olmuyor

ben de aynı durumdayım. dr. bana bundan sonra plesantanın yukarı çıkması zor dedi. benim de kasılmalarım oluyor kanama olacak diye diken üstündeyim

ben de aynı durumdayım. dr. bana bundan sonra plesantanın yukarı çıkması zor dedi. benim de kasılmalarım oluyor kanama olacak diye diken üstündeyim
geçmiş olsun sana da canım, tam konumunu söyledi mi doktor benim yarım kapatıyormuş, parsiyel plasenta previa demişti ama kanamam olmadı çok şükür, önceden de kasılmalarım oluyordu magnezyum kullanmaya başlamıştım ama 2 gündür yine başladı anlamadm

anladım yani kasılma olduğu mutlaka anlaşılıyor.. teşekkür ederim.. inşallah muayeneniz sorunsuz geçer

anladım yani kasılma olduğu mutlaka anlaşılıyor.. teşekkür ederim.. inşallah muayeneniz sorunsuz geçer
amin, ben anlayabiliyorum zayıf olduğum için de anlıyor olabilirim bilmiyorum ama siz doktorunuza sorun, kasılmayı anlar çünkü, bir de 1 saat içinde 5-6 dk da bir 5-10 saniyelik kasılmalarım oluyordu bariz anlaşılıyordu

sağol canım benimki rahim ağzında tam kapatıyor maalesef seninki yarımsa düzelebilir, umarım düzelmiştir. benimkinin de yukarı çıkma ihtimali yine de varmış ama çok çok düşük benim de 2 kasımda kontrolüm var bi o zaman olsa bir sürü şey var soracağım. geçen hafta şaşkınlıktan bişey soramamıştım. dr. bana sadece çok kendini yorma dedi çalışmaya da devam ediyorum. sana ne dedi dr.

o kasılmalar bende de var normal sanırım, benim plesentam için solda demişti anormal bi durum yok demişti çünkü, ani hareketlerde filan özellikle sancı şeklinde kasılıp kalıyorum magnezyum kullanmıyorum ondan da olabilir. bugün gidicem bende kontrole 6da

kızlar salı akşam bende kanama oldu maalesef. ama çok azdı. ve dr yatacaksın dedi. aman kendinizi yormayın ben üst üste günlerce çok yordum kendmi alışveriş gezme vs. mahvoldum en sonunda da kanadı. benimki de marjinal yukarı çıkmamış maalesef. Allah büyük vaktimizi bekliyoruz işte....
aman canım sen özellikle dikkat et benimki tam kapatmıyor seninki daha büyük dikkat gerektiriyor. sakın yorma kendini

Kızlar ben çok stresliyim nedenini bilmiyorum ama sürekli içimden ağlamak geliyor eşimin ailesine eşime çok bağırıyorum alttan alıyolar ama herşey batıyo bana çok sıkıntılıyım

benim doktor çok rahat, normal devam, düzelmezse sezeryan olursun nolcak, 30dan sonra alır kucağına gidersin stres yapmaya gerek yok diyor, sen neler soracaktın ben de sorayım doktora

geçmiş olsun canım, bol bol yat dinlen artık, çok yorma kendini, internetten alışveriş yap olmadı, çok şükür 30umuza geldik zamanında sağlıklıca dünyaya gelsinler inşallah

hayırdır neyi dert ettin kendine
nedeni şu diyemem.. iş yerindekiler çok bağırıyorsun diyor.. dün kayınvalidemi haşladımm.. çocuk odasını boşaltacaktık ardiye gibi kullandığımız için 2 aydır şu gün geliyorum bu gün geliyorum diyor ben kendimi ayarlıyorum. kadın gelmiyor.. çok fena bağırdım artık en sonunda.. bu sadece bi neden.. Ama bunu kafama takmıyorum belkide taktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…