- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.561
Ayy ben dün bir tane aldım bugün bi daha alayım dedim kalmamıştı yaaa... biz anne adayları yamyam gibi oluyoz bebişl ilgili alışverişlerdeBir tane aldım canım ben ama bikaç tane daha almak lazım gidemesem de eşimi gönderirim olaya puflaya gider artık :)))
almış canıminşallah canım 6 tane vardı pek kımse almadı ama kalır yaa
Gebelikten dolayı mı yiyemiyorsun yoksa zayen sevmezmiydin? Ben fındık ceviz gibi yağlı şeylerden tiksindiydim meğerse karaciğer değerlerim yükselmiş.. değerler düşünce tiksintim geçtiydiSaol cnm çok mutlu oldum valla balık ve ceviz yiyemiyordum balığı yedim şukur ama ceviz hala tiksiniyorum
gule gule kullanın :)almış canım
Yıkıl karşımdan şuna bak benim ruhum incecik
Aslında seni anlayip alttan almaları ne güzel, ben hamileligimin ilk 4 ayı kusmayla geçti hiçbir isimi yapamiyorum yemek falan , eşimin annesi de bizim şehre geldiler yaz için 3 ay tatile analı kızlı, evleri var , kendimle uğraşmakta psikolojisi bozuluyor zaten insanın, onunla kiziyla ilgilenmedik diye kaynanam küstu yaz boyu, ama bu arada onlar spor gezme yüzme herşeyi de yapabiliyorlar ben birşey yapamiyorum, benim psikolojimi hiç anlamadılar, bebegi hamileligimi hic sormuyor,hala da küs takılıyor, kayın babam arıyor yazik sorcam diye, insanlar neler yapıyor birşey de yapmadım, yapsam hayatından silcek tamamen, yanı dicegim senin bu süreçte sınırlı bazen gergin bazen ağlamaklı bazen sıkıntılı hissetme normal, seni anlayan insanlar varsa en güzeli o, çünkü geçici bir surec bu ve desteğe ihtiyacımız oluyor yanımızda olmasalarda duygusal olarak,,,Kızlar ben çok stresliyim nedenini bilmiyorum ama sürekli içimden ağlamak geliyor eşimin ailesine eşime çok bağırıyorum alttan alıyolar ama herşey batıyo bana çok sıkıntılıyım
. aaaa haklısınnn hiçç dikkat etmedimtahtıma göz diktirmem
Teyzeleri bakın cicilerimiz bugün yıkanmaya giriyor <3
kaynanan ayıp etmiş bunlardaki kız sevdasını da ben anlamıyorumAslında seni anlayip alttan almaları ne güzel, ben hamileligimin ilk 4 ayı kusmayla geçti hiçbir isimi yapamiyorum yemek falan , eşimin annesi de bizim şehre geldiler yaz için 3 ay tatile analı kızlı, evleri var , kendimle uğraşmakta psikolojisi bozuluyor zaten insanın, onunla kiziyla ilgilenmedik diye kaynanam küstu yaz boyu, ama bu arada onlar spor gezme yüzme herşeyi de yapabiliyorlar ben birşey yapamiyorum, benim psikolojimi hiç anlamadılar, bebegi hamileligimi hic sormuyor,hala da küs takılıyor, kayın babam arıyor yazik sorcam diye, insanlar neler yapıyor birşey de yapmadım, yapsam hayatından silcek tamamen, yanı dicegim senin bu süreçte sınırlı bazen gergin bazen ağlamaklı bazen sıkıntılı hissetme normal, seni anlayan insanlar varsa en güzeli o, çünkü geçici bir surec bu ve desteğe ihtiyacımız oluyor yanımızda olmasalarda duygusal olarak,,,
doğum stresi hepimizin ruhsal halini etkiliyor. sağlıcakla bir doğursak da normale dönsek. hoş o zaman da loğusa sendromlarımız başlıcık, Allah çevremizdekilere sabır versinnedeni şu diyemem.. iş yerindekiler çok bağırıyorsun diyor.. dün kayınvalidemi haşladımm.. çocuk odasını boşaltacaktık ardiye gibi kullandığımız için 2 aydır şu gün geliyorum bu gün geliyorum diyor ben kendimi ayarlıyorum. kadın gelmiyor.. çok fena bağırdım artık en sonunda.. bu sadece bi neden.. Ama bunu kafama takmıyorum belkide taktım.
doğum stresi hepimizin ruhsal halini etkiliyor. sağlıcakla bir doğursak da normale dönsek. hoş o zaman da lohusa sendromlarımız başlıcak, Allah çevremizdekilere sabır versinnedeni şu diyemem.. iş yerindekiler çok bağırıyorsun diyor.. dün kayınvalidemi haşladımm.. çocuk odasını boşaltacaktık ardiye gibi kullandığımız için 2 aydır şu gün geliyorum bu gün geliyorum diyor ben kendimi ayarlıyorum. kadın gelmiyor.. çok fena bağırdım artık en sonunda.. bu sadece bi neden.. Ama bunu kafama takmıyorum belkide taktım.
aynen bi tek bebişime karşı hoşgörülü olabilirim gibime geliyordoğum stresi hepimizin ruhsal halini etkiliyor. sağlıcakla bir doğursak da normale dönsek. hoş o zaman da loğusa sendromlarımız başlıcık, Allah çevremizdekilere sabır versin
Sağol canım :)ohh gözün aydın canım hoşgeldiler
ne zaman sezaryan olacağım, ne zaman olmam benim ve bebek açısından en az risk taşıyorbenim doktor çok rahat, normal devam, düzelmezse sezeryan olursun nolcak, 30dan sonra alır kucağına gidersin stres yapmaya gerek yok diyor, sen neler soracaktın ben de sorayım doktora
Yaa dusunmezsinde foto falan ceken olur.belki fotografciyla anlasacaz az guzel olalim dimiayy onları düşünmezsin bile o anda
Benim bugün 3te randevum var geçen sefer sormayı unutmuştum plasentanın durumunu dr.da bişi dememişti bu sefer sorcam bakalım. benim çok aşağıda değil hatta dr o randevumda bu hafta için normal 28den sonra bakmak lazım demişti baksın bakalımbu arada yarın kontrolüm var insallah herşey yolundadır plasentam dönmüştür yeaaa korkuyorum, plsentası aşağıda olan arkadaşlar kasıklarınızda ağrı falan oluyor mu? Ben de kasılma olmaya başladı bir kaç gündür tekrar bir de kasıklarımda sertlik hissediyorum
Ayyy deme oylee.cok.korkarim bayilmaktannnnnn.doktorumlada konustum epiduraldense spinal de daha basarili olunuyor.epidurelde katater kayiyo yada bazen uyusmuyo bayiltabiliriz dedi.heycanlanmamaya calisacam artik.heycandan tansiyon yukseliyor.sakinlestiricide verirler heraldeBence de eyeliner solgunluğu kapatıyor hiç bir şey yapmasan da eyeliner çek derim :)
Bu arada benim bi arkadaşımda spinal anestezi istemişti bebeğimin sesini duymak istiyorum diye. Fakat doğum sırasında nabzı yükselip tansiyonu çıkınca tekrar bayıltmışlar. Umarım seninki öyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?