2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Saol cnm çok mutlu oldum valla balık ve ceviz yiyemiyordum balığı yedim şukur ama ceviz hala tiksiniyorum
Gebelikten dolayı mı yiyemiyorsun yoksa zayen sevmezmiydin? Ben fındık ceviz gibi yağlı şeylerden tiksindiydim meğerse karaciğer değerlerim yükselmiş.. değerler düşünce tiksintim geçtiydi

Kızlar ben çok stresliyim nedenini bilmiyorum ama sürekli içimden ağlamak geliyor eşimin ailesine eşime çok bağırıyorum alttan alıyolar ama herşey batıyo bana çok sıkıntılıyım
Aslında seni anlayip alttan almaları ne güzel, ben hamileligimin ilk 4 ayı kusmayla geçti hiçbir isimi yapamiyorum yemek falan , eşimin annesi de bizim şehre geldiler yaz için 3 ay tatile analı kızlı, evleri var , kendimle uğraşmakta psikolojisi bozuluyor zaten insanın, onunla kiziyla ilgilenmedik diye kaynanam küstu yaz boyu, ama bu arada onlar spor gezme yüzme herşeyi de yapabiliyorlar ben birşey yapamiyorum, benim psikolojimi hiç anlamadılar, bebegi hamileligimi hic sormuyor,hala da küs takılıyor, kayın babam arıyor yazik sorcam diye, insanlar neler yapıyor birşey de yapmadım, yapsam hayatından silcek tamamen, yanı dicegim senin bu süreçte sınırlı bazen gergin bazen ağlamaklı bazen sıkıntılı hissetme normal, seni anlayan insanlar varsa en güzeli o, çünkü geçici bir surec bu ve desteğe ihtiyacımız oluyor yanımızda olmasalarda duygusal olarak,,,

kaynanan ayıp etmiş bunlardaki kız sevdasını da ben anlamıyorum evet eşim çok destek oluyor hiç bişe demiyo saolsun ben onun kadar tahammül edemezdim heralde ama her dediğimi yapar saolsun her işime yardım eder Allah onu başımdan eksik etmesin.. kaynanamda benden çekinir normal hayatımda bile lafımı esirgemem ama bağırmazdım. şimdi onada bağırıyorum ..

doğum stresi hepimizin ruhsal halini etkiliyor. sağlıcakla bir doğursak da normale dönsek. hoş o zaman da loğusa sendromlarımız başlıcık, Allah çevremizdekilere sabır versin

doğum stresi hepimizin ruhsal halini etkiliyor. sağlıcakla bir doğursak da normale dönsek. hoş o zaman da lohusa sendromlarımız başlıcak, Allah çevremizdekilere sabır versin

doğum stresi hepimizin ruhsal halini etkiliyor. sağlıcakla bir doğursak da normale dönsek. hoş o zaman da loğusa sendromlarımız başlıcık, Allah çevremizdekilere sabır versin
aynen bi tek bebişime karşı hoşgörülü olabilirim gibime geliyor

benim doktor çok rahat, normal devam, düzelmezse sezeryan olursun nolcak, 30dan sonra alır kucağına gidersin stres yapmaya gerek yok diyor, sen neler soracaktın ben de sorayım doktora
ne zaman sezaryan olacağım, ne zaman olmam benim ve bebek açısından en az risk taşıyor
genel anestezi mi epidural mi olacağım
plasentam tam olarak nerede
olabilecek riskler neler
bu sürede tam olarak neleri yapmamam gerekiyor
plasentamın rahim duvarına yapışma ihtimali nedir
kanamam olursa uygulanacak tedavi ve müdahale yöntemi nedir
................................

Son düzenleme:
Benim bugün 3te randevum var geçen sefer sormayı unutmuştum plasentanın durumunu dr.da bişi dememişti bu sefer sorcam bakalım. benim çok aşağıda değil hatta dr o randevumda bu hafta için normal 28den sonra bakmak lazım demişti baksın bakalım

Ayyy deme oylee.cok.korkarim bayilmaktannnnnn.doktorumlada konustum epiduraldense spinal de daha basarili olunuyor.epidurelde katater kayiyo yada bazen uyusmuyo bayiltabiliriz dedi.heycanlanmamaya calisacam artik.heycandan tansiyon yukseliyor.sakinlestiricide verirler heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…