- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.581
Aslında seni anlayip alttan almaları ne güzel, ben hamileligimin ilk 4 ayı kusmayla geçti hiçbir isimi yapamiyorum yemek falan , eşimin annesi de bizim şehre geldiler yaz için 3 ay tatile analı kızlı, evleri var , kendimle uğraşmakta psikolojisi bozuluyor zaten insanın, onunla kiziyla ilgilenmedik diye kaynanam küstu yaz boyu, ama bu arada onlar spor gezme yüzme herşeyi de yapabiliyorlar ben birşey yapamiyorum, benim psikolojimi hiç anlamadılar, bebegi hamileligimi hic sormuyor,hala da küs takılıyor, kayın babam arıyor yazik sorcam diye, insanlar neler yapıyor birşey de yapmadım, yapsam hayatından silcek tamamen, yanı dicegim senin bu süreçte sınırlı bazen gergin bazen ağlamaklı bazen sıkıntılı hissetme normal, seni anlayan insanlar varsa en güzeli o, çünkü geçici bir surec bu ve desteğe ihtiyacımız oluyor yanımızda olmasalarda duygusal olarak,,,
Dimi yaüzülme yavru kuş , pende pehlivan gibi oldum . veririz bişey olmaz
ne zaman sezaryan olacağım, ne zaman olmam benim ve bebek açısından en az risk taşıyor
genel anestezi mi epidural mi olacağım
plasentam tam olarak nerede
olabilecek riskler neler
bu sürede tam olarak neleri yapmamam gerekiyor
plasentamın rahim duvarına yapışma ihtimali nedir
kanamam olursa uygulanacak tedavi ve müdahale yöntemi nedir
................................
Indirim mi yapti.sana ayrica, gitti hidiyorda.link.armiatin ya orda 4 tl gibi bi fiyat vardi. 3 ten yaparsa bana.da.yapsin.pempelisinden:)))canım 3 den yaptırdım 90 tl
Evet agrida cok.oluyor kasiklarda,baski da fazlaca oluyor.bu arada yarın kontrolüm var insallah herşey yolundadır plasentam dönmüştür yeaaa korkuyorum, plsentası aşağıda olan arkadaşlar kasıklarınızda ağrı falan oluyor mu? Ben de kasılma olmaya başladı bir kaç gündür tekrar bir de kasıklarımda sertlik hissediyorum
Lafimi bile söylemem bir sorun olmasın diye, kendi bilir ya böyle yaparak kendi kaybediyor, herkesi sogutuyor , kizimla kimse ilgilenmiyor ben de onun dogcak kızıyla ilgilenmem diyor herhal, ilgilenecek bi durumda yok, yıllardır bu şehre gelip yaz tatili geciriyorlar, bizimde simdi burda yasamamizla kendilerini misafir gibi gorup hergun ilgi bekliyorlar, hep ilgilendim ama bu yaz ben duygusal olarak daha çok ilgi bekledim.esim tek destekcim, ki o hamilelik nedir kaynanam gibi bilmiyor, yaşamadığı birseyi anlamaya ve destekçi olmaya çalışıyor,,, iyiki varlar,,kaynanan ayıp etmiş bunlardaki kız sevdasını da ben anlamıyorumevet eşim çok destek oluyor hiç bişe demiyo saolsun ben onun kadar tahammül edemezdim heralde ama her dediğimi yapar saolsun her işime yardım eder Allah onu başımdan eksik etmesin.. kaynanamda benden çekinir normal hayatımda bile lafımı esirgemem ama bağırmazdım. şimdi onada bağırıyorum ..
benim normal doğum yapmamam gerekiyormuş, normal doğum başlarsa kasılmalar şiddetlenmiş oluyor zaten, kasılmada kanamaya neden olurmuş o yüzden erken olacak ama ne kadar erken bilmiyorum ben de soracağım. rahim ağzı uzunluğunu unutmuştum iyi oldu hatırlattığın ben de sorayım onuSagol canım, ben de not ettim. Rahim agzı uzunluğunu da soralım, bir de kaçıncı haftada dogum yapmak gerekiyor, normal dogumun baslamasının bir riski olur mu yoksa ona göre normal başlamadan mı sezeryan olunacak? Kasılmaya ve ağrıya neden olur mu?
Benim de öyle o yüzden hafta konusunda kafam çok karışık, nasıl takip edilecek mi bu, 34. haftada falan da doğum yapmak istemiyorum çok erkenmiş gibi geliyorbenim normal doğum yapmamam gerekiyormuş, normal doğum başlarsa kasılmalar şiddetlenmiş oluyor zaten, kasılmada kanamaya neden olurmuş o yüzden erken olacak ama ne kadar erken bilmiyorum ben de soracağım. rahim ağzı uzunluğunu unutmuştum iyi oldu hatırlattığın ben de sorayım onu
Kızlar ben çok stresliyim nedenini bilmiyorum ama sürekli içimden ağlamak geliyor eşimin ailesine eşime çok bağırıyorum alttan alıyolar ama herşey batıyo bana çok sıkıntılıyım
ben de erken olmasın istiyorum ama bir arkadaşım var 35. haftada doğurdu bebiş hiç küvezde kalmadı. şimdi 8 aylık maşallahı var. kasılmalarım hafif oluyor, genelde yarım saatten fazla ayakta kalırsam oluyor, dinlenince geçiyor. o yüzden çok ayakta kalmıyorum. magnezyum henüz vermedi bana zaten kasılmalarım yeni başladı bi dahaki muayene de dr söyleyeceğimBenim de öyle o yüzden hafta konusunda kafam çok karışık, nasıl takip edilecek mi bu, 34. haftada falan da doğum yapmak istemiyorum çok erkenmiş gibi geliyorsen de kasılma oldu mu hiç? Kasılmaların plasenta ile alakası var mı onu merak ediyorum, ben de oldu 25. haftada magnezyum başladım
Günaydın kızlarr bugün geç uyandım kocişle uğraştım avukat olmaya karar vermişmiş ünv okuyacakmış
1.sınıflar delirtti adamı sonunda
elifbursa86 canım bizi bilgilendir gittin mi doktora naptın inşallah düzelmiştir her şey.
ahhaha koptum benımkıde 1 2 aydır avukat olcam ben diyip duruyor , hayırdır inşallah
İnsallah hayal ettiğin gibi bir doğumun okur canım. Ben de sezaryan olacağım ama ben bayılmak istiyorum hiç öbürüne dayanacagimi sanmam. Keşke dayanabilsem öylesi daha rahatmişAyyy deme oylee.cok.korkarim bayilmaktannnnnn.doktorumlada konustum epiduraldense spinal de daha basarili olunuyor.epidurelde katater kayiyo yada bazen uyusmuyo bayiltabiliriz dedi.heycanlanmamaya calisacam artik.heycandan tansiyon yukseliyor.sakinlestiricide verirler heralde
canım bunların hepsı aynı bende iyice damarıma basılmadan sesımı cıkarmam. dıger torunu bıze gelın dedıgı ıcın gıttık hıc oturmadım hep gezdm agrılarım cok oldu bu sefer aksam eve gelınce agrım varda demedım sonucta suratımdan bellı ama ben surat asıomusum, kızı hıc sesını cıkarmazmıs bole seylere oda hamılelık gecırmısmıs. bende suram agrıyor demiyorum zaten dedim. kızının da eli kesilse 10 gun elim agrıyor der nasıl sesı cıkmamış dogururken cok merak ediyorum hep laf...sonra size gelmicem dio eşim nezaman gelceksin diyince... gelmezsen gelme... bende artık soguk davranıyorum. ne hallerı varsa görsün...Lafimi bile söylemem bir sorun olmasın diye, kendi bilir ya böyle yaparak kendi kaybediyor, herkesi sogutuyor , kizimla kimse ilgilenmiyor ben de onun dogcak kızıyla ilgilenmem diyor herhal, ilgilenecek bi durumda yok, yıllardır bu şehre gelip yaz tatili geciriyorlar, bizimde simdi burda yasamamizla kendilerini misafir gibi gorup hergun ilgi bekliyorlar, hep ilgilendim ama bu yaz ben duygusal olarak daha çok ilgi bekledim.esim tek destekcim, ki o hamilelik nedir kaynanam gibi bilmiyor, yaşamadığı birseyi anlamaya ve destekçi olmaya çalışıyor,,, iyiki varlar,,
buna da şükür canım. rapor verdımı barı yıne... neyse az daha sık dısını 4 hafta kaldı rapor hakkına ozamana kadr bol sıvı tuket ve yorma kendını gerekırse ızın al 4 haftayı cıkarana kadar.. nasılsa kamu dasın bosver onlar dusunsun gerıdekı ıslerı sen yavruna odaklan..Kızlar geldim doktordan su seviyesi aynı ama allahtan azalma yok. Haftada bir kontrole gidicem. Doktor bol bol dinlen dedi. Çok şükür allahıma en azından daha da azalmamis. Haftada bir birde öğünde bir gidicem. Haftada bir sıvısına bakicak. Sıvı dan jc gün sonralarda kilo. Yani sık sık ordayım :)))) bu arada bebek ters duruyormuş ama sorun degilmis
hadi canım gözün aydın, umarım sağlıcakla geçer şu zamanlarKızlar geldim doktordan su seviyesi aynı ama allahtan azalma yok. Haftada bir kontrole gidicem. Doktor bol bol dinlen dedi. Çok şükür allahıma en azından daha da azalmamis. Haftada bir birde öğünde bir gidicem. Haftada bir sıvısına bakicak. Sıvı dan jc gün sonralarda kilo. Yani sık sık ordayım :)))) bu arada bebek ters duruyormuş ama sorun degilmis
Mükemmel insan onlar, en iyisi mesafe,,,canım bunların hepsı aynı bende iyice damarıma basılmadan sesımı cıkarmam. dıger torunu bıze gelın dedıgı ıcın gıttık hıc oturmadım hep gezdm agrılarım cok oldu bu sefer aksam eve gelınce agrım varda demedım sonucta suratımdan bellı ama ben surat asıomusum, kızı hıc sesını cıkarmazmıs bole seylere oda hamılelık gecırmısmıs. bende suram agrıyor demiyorum zaten dedim. kızının da eli kesilse 10 gun elim agrıyor der nasıl sesı cıkmamış dogururken cok merak ediyorum hep laf...sonra size gelmicem dio eşim nezaman gelceksin diyince... gelmezsen gelme... bende artık soguk davranıyorum. ne hallerı varsa görsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?