- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.601
Dayanilmayacak gibi dusunme canim.dis cekilecek gibi dusunuyom ben once uyusukluk sonra bebislerimi alacaklar.bayilmak ve sonrasi daha kotu geliyo bana.Allah hayirlisini versin hepimizeİnsallah hayal ettiğin gibi bir doğumun okur canım. Ben de sezaryan olacağım ama ben bayılmak istiyorum hiç öbürüne dayanacagimi sanmam. Keşke dayanabilsem öylesi daha rahatmiş
Kizz acinin yaninda guzelligimizde onemligünaydın kızlarr hala makyajmı konuşuyonuz kız acı çekeceniz ne makyajıııı
Benimki sınıf ögretmeni. öğrencileri hep altlarına işiyor adam bıktı
Kızlar geldim doktordan su seviyesi aynı ama allahtan azalma yok. Haftada bir kontrole gidicem. Doktor bol bol dinlen dedi. Çok şükür allahıma en azından daha da azalmamis. Haftada bir birde öğünde bir gidicem. Haftada bir sıvısına bakicak. Sıvı dan jc gün sonralarda kilo. Yani sık sık ordayım :)))) bu arada bebek ters duruyormuş ama sorun degilmis
Yaa dogum fotolarinda bakiyorumda geneli makyajli doktordan doktora degisiyor heralde canim.sormak lazim.kuzucum bildiğim kadarıyla girilmiyor arkadaşım doğum yaptı yanındaydık makyaj yoktu sıfır :) keşke izin verseler :)
o da doğru canım doktoruna kalmış sanırım sen sor bakalım .. inşallah veriodur izinn.. benimki vermez :)Yaa dogum fotolarinda bakiyorumda geneli makyajli doktordan doktora degisiyor heralde canim.sormak lazim.
Gözün aydın canım.. en azından su seviyesinde azalma olmamış. Bol bol dinlen :)Kızlar geldim doktordan su seviyesi aynı ama allahtan azalma yok. Haftada bir kontrole gidicem. Doktor bol bol dinlen dedi. Çok şükür allahıma en azından daha da azalmamis. Haftada bir birde öğünde bir gidicem. Haftada bir sıvısına bakicak. Sıvı dan jc gün sonralarda kilo. Yani sık sık ordayım :)))) bu arada bebek ters duruyormuş ama sorun degilmis
Kızlar geldim doktordan su seviyesi aynı ama allahtan azalma yok. Haftada bir kontrole gidicem. Doktor bol bol dinlen dedi. Çok şükür allahıma en azından daha da azalmamis. Haftada bir birde öğünde bir gidicem. Haftada bir sıvısına bakicak. Sıvı dan jc gün sonralarda kilo. Yani sık sık ordayım :)))) bu arada bebek ters duruyormuş ama sorun degilmis
Canım çok sevindim azalmamasına. Cok dikkat et kendine dinlen inşallah vaktinde gelsinler :)Kızlar geldim doktordan su seviyesi aynı ama allahtan azalma yok. Haftada bir kontrole gidicem. Doktor bol bol dinlen dedi. Çok şükür allahıma en azından daha da azalmamis. Haftada bir birde öğünde bir gidicem. Haftada bir sıvısına bakicak. Sıvı dan jc gün sonralarda kilo. Yani sık sık ordayım :)))) bu arada bebek ters duruyormuş ama sorun degilmis
Ben ondan daha iyiyim çocuk eğitiminde ya. Onun hiç sabrı yokovvviyi bari cocuk sesine alısık , cocuk egıtımındende anlar , bu senın açıdan avantajlı bi durum beybi .. ama benımkıde 1 2 aydır avukat olucam dıye tutturdu sımdı sende öyle yazınca yok daha neler dedım yanı
Oh maşallah canım gözün aydın. benimde 6da randevum inşallah benim minik yavrumda kilo allmıştır azıcıkKızlar geldim doktordan su seviyesi aynı ama allahtan azalma yok. Haftada bir kontrole gidicem. Doktor bol bol dinlen dedi. Çok şükür allahıma en azından daha da azalmamis. Haftada bir birde öğünde bir gidicem. Haftada bir sıvısına bakicak. Sıvı dan jc gün sonralarda kilo. Yani sık sık ordayım :)))) bu arada bebek ters duruyormuş ama sorun degilmis
Canım ben anne baba bile demiyorum.. mesafem var .. onlarda içli dışlı olalım dior her gün gelme gitme olsun istiyor ama ben istemiyorum.. görümcem her gün geliyordu artık dayanamayıp söyledim her gün gelmemesini .. şimdi haftada bire düşürdüler ama en sonunda kovacamMükemmel insan onlar, en iyisi mesafe,,,
Evet haklısın cnm Fakat benim çok çabuk üşüyüp titreyen bie bünyem var doğumhaneye girdiğim an başlıyorum zangır zangır titremeye. Eminim sezaryen doğum yapılacak yer epey soğuktur. Başımdan iki kürtaj bir miyom ameliyatı geçti. Evet ameliyatta uyanmam çok zor oldu narkoz aldım çünkü. Ama kürtajda on dklık bayılttılar o kolaydı. Sezaryen de 15 dk sürüyormuş kısa bir uyutma oluyormuş kürtajdaki gibi...Dayanilmayacak gibi dusunme canim.dis cekilecek gibi dusunuyom ben once uyusukluk sonra bebislerimi alacaklar.bayilmak ve sonrasi daha kotu geliyo bana.Allah hayirlisini versin hepimize
buna da şükür canım. rapor verdımı barı yıne... neyse az daha sık dısını 4 hafta kaldı rapor hakkına ozamana kadr bol sıvı tuket ve yorma kendını gerekırse ızın al 4 haftayı cıkarana kadar.. nasılsa kamu dasın bosver onlar dusunsun gerıdekı ıslerı sen yavruna odaklan..
hadi canım gözün aydın, umarım sağlıcakla geçer şu zamanlar
gözün aydın canım, sevındım sorun olmamasına
Canim gözün aydın inan çok sevindim.bak dinlenmek ne kadar iyi geldi bol bol su tüketim sol tarafina uzan ki bebisine en iyi şekilde besin ve kan ulaşsın.Su mübarek cuma gününün yüzü gözü hürmetle Rabbim hepimize sağlıkla hayirla zamanında kucagimiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?