2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnsallah hayal ettiğin gibi bir doğumun okur canım. Ben de sezaryan olacağım ama ben bayılmak istiyorum hiç öbürüne dayanacagimi sanmam. Keşke dayanabilsem öylesi daha rahatmiş
Dayanilmayacak gibi dusunme canim.dis cekilecek gibi dusunuyom ben once uyusukluk sonra bebislerimi alacaklar.bayilmak ve sonrasi daha kotu geliyo bana.Allah hayirlisini versin hepimize

gözün aydın canım, sevındım sorun olmamasına

Gözün aydın canım.. en azından su seviyesinde azalma olmamış. Bol bol dinlen :)

Gözünaydın canımm, sevindim azalma olmamasına, demek ki dinlenmek iyi geliyomuş bak, bundan sonra da dinlenmeye devam, zaten ne kaldı şurda..

Canım çok sevindim azalmamasına. Cok dikkat et kendine dinlen inşallah vaktinde gelsinler :)
Ben ondan daha iyiyim çocuk eğitiminde ya. Onun hiç sabrı yok
Olsunlar bakalım avukat barolar da hazırlanmış onları bekliyorlar

Canim gözün aydın inan çok sevindim.bak dinlenmek ne kadar iyi geldi bol bol su tüketim sol tarafina uzan ki bebisine en iyi şekilde besin ve kan ulaşsın.Su mübarek cuma gününün yüzü gözü hürmetle Rabbim hepimize sağlıkla hayirla zamanında kucagimiza almayi nasip etsin

Oh maşallah canım gözün aydın. benimde 6da randevum inşallah benim minik yavrumda kilo allmıştır azıcık

elifbursa86 canım gözün aydın inşallahh haberler her hafta böyle devam eder. Hayırlısıyla tamamlarız. Çok afedersin ama çamaşırında hep ıslaklık oluyor mu? Yoksa akıntı olmadan mı azalmış suyun?

Mükemmel insan onlar, en iyisi mesafe,,,
Canım ben anne baba bile demiyorum.. mesafem var .. onlarda içli dışlı olalım dior her gün gelme gitme olsun istiyor ama ben istemiyorum.. görümcem her gün geliyordu artık dayanamayıp söyledim her gün gelmemesini .. şimdi haftada bire düşürdüler ama en sonunda kovacam

Dayanilmayacak gibi dusunme canim.dis cekilecek gibi dusunuyom ben once uyusukluk sonra bebislerimi alacaklar.bayilmak ve sonrasi daha kotu geliyo bana.Allah hayirlisini versin hepimize
Evet haklısın cnm Fakat benim çok çabuk üşüyüp titreyen bie bünyem var doğumhaneye girdiğim an başlıyorum zangır zangır titremeye. Eminim sezaryen doğum yapılacak yer epey soğuktur. Başımdan iki kürtaj bir miyom ameliyatı geçti. Evet ameliyatta uyanmam çok zor oldu narkoz aldım çünkü. Ama kürtajda on dklık bayılttılar o kolaydı. Sezaryen de 15 dk sürüyormuş kısa bir uyutma oluyormuş kürtajdaki gibi...
çok kararsızım ben de isterim paşamı ilk ben göreyim ilk sesini ben duyayım.. endişem çok işte

Canım pazartesi gene gidicem ozaman tekrar alicam rapor aynen canım valla onlar düşünsün isyerindekiler

Amin canım Hepimizin inşaallah bu mübarek cuma hurmetine sağlık sıhhat versin hem bize hem bebeklerimize ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…