- 4 Ekim 2013
- 814
- 627
- 158
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.861
Herkes yaşadığı kadar bilir okadar bekleyişten sonra hamile birinin minnacık bi belirti araması suçmu demişsin Allah Razı olsun canım beni anlatmışsın ben bişi sordum demin sordumada pişman oldum ....benim durum vahim tam bitti wukrler diyodum bayagi kan geldi wimdi.. aglamak istiyorum onuda be eremiyorum oyle bi durum ki bu benim icin 4 aylik bi duwuk 9 aylik beklemeden sonra gelen kucucuk bir umut ve onun kaybolma ihtimali kendimi cok kotu hiss ediyorumm... artik cok yorgunum nolucaksa olsun artik dayanamiyorum cunki etrafimdakilarida uzmekten cok yoruldum...
burda her kes bir birini anlamadan dinlemeden konuwuyor iwte ..birweyler soruyorlar cevladiginda da kotu biri oluyorsun.. her kes yawadigi kadarini bilir sizce okadar bekleyiwten sonra hamile birinin minnacik bi belirti aramasi sucmu burda herkes tedirgin bebeyi icin ... nebileyim ne diyeyim ki ben yawadigimdan yazdim yanliw anlawilmiw korkuttugumu saniyorlarsa bu benim sucum degildir...
suan bunlari hungur hungur aglayarak yaziyorum ... kisa sureli bir sevincten sonra eger ki birwey olursa ewime bunu nasil anlatacagim yine kaybettim onu nasil diyeceyim en cokda kendim bu iwin ustesinden nasil gelip toparlanacagim yeniden bawlayacak daha bebek yokmu sorularina nasil cevap vereceyim o dayanma gucunu nerden bulacagim bilmiyorum her halde hayirlisi ... allah yar ve yardimcimiz olsun....
aslinda bunu hamile her kesin anlamasi gerek ne bekleyiwler ne gunler gecirtik az veya cok her kes endiweli her kes arayiwta belkide o dayanilmaz bulantilara binlerce kez wukr edecek kiwiler vardir..tabi ki kimseyide suclu gormuyorum hormonlar allak bullak her kes kendi acisindan bakiyor ama biz burda neden toplandik bir birimizi uzmeyemi yojsa desteklewmeyemi once bi ona karar verelim ...Herkes yaşadığı kadar bilir okadar bekleyişten sonra hamile birinin minnacık bi belirti araması suçmu demişsin Allah Razı olsun canım beni anlatmışsın ben bişi sordum demin sordumada pişman oldum ....
Sanada geçmiş olsun inşallah bişi olmaz Allah sabır versin çok zor bizi evlat yokluğuyla sınamasın
Âmin canım Saol ben 3 buçuk Yıldır istiyorum inan ne tedavilerden geçtim tüp bebeğe karar verdim beklemediğim anda bu oldu belki bazıları benden daha çok çabaladı ama tabi birbirimize soru sorcaz herşey yapcaz ben şükrederim her belirtiye bunun için bile çok dua ettim her hastaneye gittimde beni ANCA tüp bebek yaptıranlar anlar ....Allah'ım esirgesin hepimizinki sanada Allah yardımcın olsun hiç bi kelime bulamam sana teselli vermek için Allah hayırlısı nı versinaslinda bunu hamile her kesin anlamasi gerek ne bekleyiwler ne gunler gecirtik az veya cok her kes endiweli her kes arayiwta belkide o dayanilmaz bulantilara binlerce kez wukr edecek kiwiler vardir..tabi ki kimseyide suclu gormuyorum hormonlar allak bullak her kes kendi acisindan bakiyor ama biz burda neden toplandik bir birimizi uzmeyemi yojsa desteklewmeyemi once bi ona karar verelim ...
iyi dileklerin icin tewekkur ederim canim benim durum duzeliceye benzemiyor adet gibi kan var geliyorda hala artik umutlu deyilim bir an once nolucaksa olsun diye dua ediyorum...gercekten yoruldum.....allah yardimcim olsun tekrar sizinkileri korusun
aynen artik hayirlisi neyse o olsun ...Âmin canım Saol ben 3 buçuk Yıldır istiyorum inan ne tedavilerden geçtim tüp bebeğe karar verdim beklemediğim anda bu oldu belki bazıları benden daha çok çabaladı ama tabi birbirimize soru sorcaz herşey yapcaz ben şükrederim her belirtiye bunun için bile çok dua ettim her hastaneye gittimde beni ANCA tüp bebek yaptıranlar anlar ....Allah'ım esirgesin hepimizinki sanada Allah yardımcın olsun hiç bi kelime bulamam sana teselli vermek için Allah hayırlısı nı versin
Sende güzel demişsin ama beni kimse kıramaz ve devam etcem soru sormaya yoksa burda ne işim var 3 Yıldır bu anı beklemişim sorudamı sormuyak Allah herkesin yardımcısı olsun bende Anlayış istiyorumArkadaslar gerçekten herkes kendi sorununu kendi yaşadıklarını bilir....Bizler fazlasıyla acemiyiz herseyi birbirimize sorarak öğrenecek ben kendi adıma burada konuşulan hicbirseyden rahatsız olmuyorum ve elimden geldiğince günü benden sonra olanlara destek olmaya çalışıyorum. ....bence bırakalım bu konuşmaları yine herkes bebeklerini ve kendinde olan belirti olarak yani eksik yada fazla olan şeyleri konussun....hepimiz birbirimize anlayışlı olalım hepimiz hamileyiz ve ben hamileleri incitmekten kirmaktan korkarım :) bütün duygularimiz havadan birbirimize anlayış gösterip rahatlatalim lütfen....hepiniz iyiki varsınız fıstık annelerrr:)
Amin hepimizin yardımcısı olsun....Sende güzel demişsin ama beni kimse kıramaz ve devam etcem soru sormaya yoksa burda ne işim var 3 Yıldır bu anı beklemişim sorudamı sormuyak Allah herkesin yardımcısı olsun bende Anlayış istiyorum
Acını anlıyorum. Söylemek istediğin aslında kusmanın çok kötü bir şey olduğu ve kimsenin böyle bir belirtisinin olmamasını istemen, onları düşündüğün için.. :) onları da anlıyorum çok beklemişler ve bu belirtiye bile hasretler.. Nolur üzülmeyin.. Şuan bebeklerinizi düşünmek durumundasınız. Ve yine de siz güzel dua edin :) alkah yardımcınız olsun. Umarım hemen atlatırsınız..ben tek kisiy solemedim burda yazan herkese soledum her belirtiyi herkes gormek zorunda dgil kusmayip hamileligu bitirenler var biraz anlayis bkledim ama ne yazikki yok benimde kanamam var goguslerim hicbi sutyen kabul etmiyo belirtileri okadar kotu yasiyorumki doktor bile ins hemen biter diye dua ediyo bilmiyorum gercekten bazi insanlar garip ve kalp kiriyo bence kusqnlara kusmasin diye dua edin bende kusayim diyeceginize ben sahsn ole yapiyodum Allah dusmanima vermwsin diodum ama suan dua ediyorum isteyenler ve kinayanlr ins benim gibi kusarlar iste ozaman beni anlarlar..ayrica anlayabiliyorum bebek ozlemini ben hep duamda ALLAHIM nolur onlarada ver diorum bizim burda grup var isimlerini bilmiyorum sadece nicklerini biliyorum ole dua ediyorum birbirimizi anlamadigimizin farkindayim annemin dedigi gibi kimse senin cektigin aciyi anlayamaz neyse bu halimle bile aglattiniz beni umarim hersey yolunda olur sizin icin iyi gunler
Cnm valla ben varım duaya okuyalım kimler istiyorsa birbirimize edelim dua....şimdi böyle uzulenleri aglayanlari okuyunca çok geriliyorum içim kabul etmiyor lütfen sakin olsun herkes alınmasın kimse kimseyeBizim hormonlar coştu ya herkes birşeye alınıyor :))) yoksa kimse kimseyi kırmak için böyle bir grupta konuşmalar yapmaz eminim :)) bulantısı olanlar dayanın umarım hemencik geçer de güzel güzel beslenirsiniz. Kanaması olan arkadaşım Allah Yâr ve yardımcın olsun. Hakkında hayırlısını versin, bebeğini sana bağışlasın. Kanaması olan, sorunlu hamileler geçiren arkadaşlara dua falan mı okusak ? Her gün bir arkadaşa ?
Canım benim hemen vazgeçme benim tam 2 hafta oldu kanamam bitmek dinmek bilmedi acile gidip gelmekten doktor doktor gezmekten bir hal oldum bütün doktorlarında söylediği tek şey yatacaksin ayaklarının altına 2 yastık koyacaksın birde Pregesteron içiyorum günde 3defa ve kanamaya ağrı eşlik ederse iğne vuruluyorum nette cok araştırdım cok okudum böyle olupta bebeklerine kavuşan çok insan var inşallah bizde onlardan olucaz kuzum umudunu kaybetme atlatıcaz inşallah bu zor günleri sende yat ve gerekmedikce kalkma dinlenki meleklerimiz bize sıkı sıkı tutunsun canımbenim durum vahim tam bitti wukrler diyodum bayagi kan geldi wimdi.. aglamak istiyorum onuda be eremiyorum oyle bi durum ki bu benim icin 4 aylik bi duwuk 9 aylik beklemeden sonra gelen kucucuk bir umut ve onun kaybolma ihtimali kendimi cok kotu hiss ediyorumm... artik cok yorgunum nolucaksa olsun artik dayanamiyorum cunki etrafimdakilarida uzmekten cok yoruldum...
burda her kes bir birini anlamadan dinlemeden konuwuyor iwte ..birweyler soruyorlar cevladiginda da kotu biri oluyorsun.. her kes yawadigi kadarini bilir sizce okadar bekleyiwten sonra hamile birinin minnacik bi belirti aramasi sucmu burda herkes tedirgin bebeyi icin ... nebileyim ne diyeyim ki ben yawadigimdan yazdim yanliw anlawilmiw korkuttugumu saniyorlarsa bu benim sucum degildir...
suan bunlari hungur hungur aglayarak yaziyorum ... kisa sureli bir sevincten sonra eger ki birwey olursa ewime bunu nasil anlatacagim yine kaybettim onu nasil diyeceyim en cokda kendim bu iwin ustesinden nasil gelip toparlanacagim yeniden bawlayacak daha bebek yokmu sorularina nasil cevap vereceyim o dayanma gucunu nerden bulacagim bilmiyorum her halde hayirlisi ... allah yar ve yardimcimiz olsun....
benimde kanamam var progestan aliyorum burdaki bazi arkadaslar beni bilio yani ben bukadar kisuyorum die bebek saglikli die bisey diyemeyizki cok garip ama tatlim istiolar mide bulantisi hatta bi arkadas daynilmazda olsa istemisvallaha garipler ve kalp kiriyolar ben hep dusmnimin basina verme diodum bidaha hayatta demem aldim agzimin payini ben ck acim ama ne yesem kusuyorum bide ogurerek ust kat komsumuz sormya geldiginde esinin benim icin uzuldugunu soledi sesim gidiyo die nasi uzuldum baskasini rahtsiz etmeye ne hkkim var cok kusuyrm bazen oleyim ben diorm o yuzden garip geldi bide kinamalari bni daha cok agir geldi ALLAH BUYUK DIORUM..Acını anlıyorum. Söylemek istediğin aslında kusmanın çok kötü bir şey olduğu ve kimsenin böyle bir belirtisinin olmamasını istemen, onları düşündüğün için.. :) onları da anlıyorum çok beklemişler ve bu belirtiye bile hasretler.. Nolur üzülmeyin.. Şuan bebeklerinizi düşünmek durumundasınız. Ve yine de siz güzel dua edin :) alkah yardımcınız olsun. Umarım hemen atlatırsınız..
bende skldm ama doktor oluyo bazi bayanlarda dedi ben surekli yatiyorum 3 defa progestan aliyrm kustgm icin mecbur ac aliyorm hatta bazen hapta mide bulantimla gidiyo kalp atisini duymak onemliyms ben daha duyamadm ins duyariz bazilri 9ay goruyomus kanamayi icini ferah tut ALLAH buyukArkadaşlar bu kanamadan sıkıldım
Tatlım ben en basından beridir senin cektiklerine şahidim burada mesela lütfen kendini üzme sen anne olacaksın bu sıkıntılar sana Allah tarafından verildi Allahın verdiğini kimse kınamaz emin ol....komsuna gelince bebeğini kucağına aldıgında sende unutucaksın bugünleri komsundabenimde kanamam var progestan aliyorum burdaki bazi arkadaslar beni bilio yani ben bukadar kisuyorum die bebek saglikli die bisey diyemeyizki cok garip ama tatlim istiolar mide bulantisi hatta bi arkadas daynilmazda olsa istemisvallaha garipler ve kalp kiriyolar ben hep dusmnimin basina verme diodum bidaha hayatta demem aldim agzimin payini ben ck acim ama ne yesem kusuyorum bide ogurerek ust kat komsumuz sormya geldiginde esinin benim icin uzuldugunu soledi sesim gidiyo die nasi uzuldum baskasini rahtsiz etmeye ne hkkim var cok kusuyrm bazen oleyim ben diorm o yuzden garip geldi bide kinamalari bni daha cok agir geldi ALLAH BUYUK DIORUM..
Aşermen varmı cnmAnammm bu yenidunyayı kim bana ye demişti gelsin gobusune cimcik atacamkızz bu çok cırkın çok eksiiiii zaten midemiz kotu...
ins canim herkes uzuluyo farkindaym eski hastaligim gindeme gelecek diye korkanlar var ne kadarda belli etmeselerde 42ydim simdi 6kilo vermisim esim tartiyi saklamis uzuluyorum diye yani benim anlatmak istedigim suydu cok garip muhabbetler donuyo hastayi kusani anlamiyolar bence ya arladas 9ay tek bir aci cekmeyen insanlari taniyorum herkes bi sakinlessin ben cok kusuyrum kanamam var goguslerim kocman ama oley belirtim var diye sevinmiyorum nolur bebegim vitamin alsin diyorum sunu yesemde beslense minnak kalbini duysak diyorum insanlar aciyi cagiriyolar garip cok tsk edyorum gucuyum biliyorum aglattilar bugun beni kinadilar ama ALLAH buyuk herkese iyi gunler Isteyenler umatim hamilelik belrtilern hepsni fazlasiylagorursunuzde mutlu olursunuzTatlım ben en basından beridir senin cektiklerine şahidim burada mesela lütfen kendi. ni üzme sen anne olacaksın bu sıkıntılar sana Allah tarafından verildi Allahın verdiğini kimse kınamaz emin ol....komsuna gelince bebeğini kucağına aldıgında sende unutucaksın bugünleri komsundahatıra bile kalacak komsunla aranda çok ince dusunme senin elinde değil sonuçta eminim komsunda uzulmustur ve dua etmiştir senin için muckkk güçlü anne
Hiç yok hayatım ara ara mide bulantısı bi geliyor zaten ondan sonra hiçbişe yemiyom bu arada tam 6.haftanın sonunda başladı bulantı olayı...ama aşerme nezaman baslar gorucezAşermen varmı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?