2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Akıntım oluyor canim ama düşünüyorum da bazen şu gibi akinti geliyordu iki defa falan. O zamanlar da çok yoruldugum zamanlardı canim

Kızlar benimki deminden beri içerde inşaat yapıyor galibaa, midemin üstünde bir yerlerde ama resmen canımı acıtmaya başladı artık, sizde de oluyor mu böyle yaa

Akıntım oluyor canim ama düşünüyorum da bazen şu gibi akinti geliyordu iki defa falan. O zamanlar da çok yoruldugum zamanlardı canim
Anladım canımmm diğer arkadaşlar sizleri de merak ediyorum aslında benim zaman zaman çamaşırım ıslak oluyor ama ben normal akıntı olarak düşünüyorum. Sizler sürekli kuru musunuz? Ya da var mı akıntı gibi bişi. Benim ilk gebeliğimde çok erken haftada suyum gelmişti çişini kaçırıyormuşsun gibi bir hisdi o zamn yaşadığım. Artık en azından 28. Haftayı geçmiş olmamız suyumuz gelse bile bi avantaj o yüzden rabbim bebklerimizi bizlere bağışlasın inşallahhhh:):):)

Seviom cunku seni ne yaptin cnm.bende biraz isler yaptim ayaklarm sismis uzattim simdi.cok gerildiler ya
bende seni seviom :) tapu, banka, belediye, vergi dairesinde uğraştım durdum. ben memurları anlamıyorum ya hiçbirinin iş yapası yok uğraştırdılar beni. en son merdivene oturdum yeter dedim :)

bende seni seviom :) tapu, banka, belediye, vergi dairesinde uğraştım durdum. ben memurları anlamıyorum ya hiçbirinin iş yapası yok uğraştırdılar beni. en son merdivene oturdum yeter dedim :)

:) evet ya cok zor calisiyor bazilari naparsin.. onlarda hakli isleri cok zor yine tatil var mesela naptin kiz ev mi aldin hayirdir.sende zenginlik belirtilri sezmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…