- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.641
Ben yine evdeyim yaaa rapor aldim.parmagim aciyoroyy kıyamam ben sanaaa.. bende bugun cok yogunum yaa bebısımınde cok yogun kazı yapıosaatte gecmedı 5 olmustur dedım daha 4 bıle olmamıs poff
çoğu taşerondur artık beledıye eskısı gıbı memur almıokı.. ama masallah havalarından da geçilmiyor.. doymadıalr tatıle bu yıl ondan yoruluyordur yazık zavallılar bız napalım bılmem. valla benımde bogazım batmaya basladı yıne. evde yatasım var da evde de yatacak yer yokbende seni seviom :) tapu, banka, belediye, vergi dairesinde uğraştım durdum. ben memurları anlamıyorum ya hiçbirinin iş yapası yok uğraştırdılar beni. en son merdivene oturdum yeter dedim :)
Bir ay sonraki halimizi hayal bile edemiyorum
oyyy ıı yapmısınBen yine evdeyim yaaa rapor aldim.parmagim aciyor
Beni bir ay sonraya cagirdi ya drEvet canım her hafta gidicem gorucem kerata yi :)) ama kızlar son haftalardayiz sizde sık sık gidin ihmal etmeyin
bende 6 kasımda gıdıcem 32. haftada gelmen gerek dedı rapor ıcın. 6 kasımda evlılık yıldonumumuzBeni bir ay sonraya cagirdi ya driki haftaya duser diye umut ediyorum kasimdan sonra
Kiz ne kaldi sunun surasinda alabildgn kdr al :) 32 den sonra alinmiyor diyorlar. Ama sonucta grip felan olursa ne olacak mesela.bende anlamadim o isi. Aile hekimine sordum o da tam bilmiyor. Aslinda 170 i arayip sormak lazim.oyyy ıı yapmısınbende alıcam da alıp almama arasında dırenıyorum. 32 den sonra alamıoduk dımı dr calısabılır raporu verınce grıp vs dııp saglık ocagndan alamammı acaba
emın ol ordakılerde bılmıodurKiz ne kaldi sunun surasinda alabildgn kdr al :) 32 den sonra alinmiyor diyorlar. Ama sonucta grip felan olursa ne olacak mesela.bende anlamadim o isi. Aile hekimine sordum o da tam bilmiyor. Aslinda 170 i arayip sormak lazim.
Nie herseyimiz ayni yabende 6 kasımda gıdıcem 32. haftada gelmen gerek dedı rapor ıcın. 6 kasımda evlılık yıldonumumuzbabaya da banada bı opucuk verse bırtanemiz cok mutlu oluruz
Nie herseyimiz ayni yabenide 6 kasimda cagirdi.bir ayi birkac gun gecmiste oluyor.rapor yazicam dedi bana da.. bizim de bu pazar yildonumu verir annecigine opucuk oooo
Cok muallak bir konu.emın ol ordakılerde bılmıodurya suan almak ıstemıyorum burdakı cocuklara gosterebıldıgım kadar gostereyım programı dıe ama canımda hıc gelmek ıstemıo. 3 gundur vucudum agrarak uyanıyorum. annem olmasa o ev ne olur bılmem. aksam mutfagım parlıodu. bugunde banyoyu temızlıcektı. odaların ısı bıttımı gerısı de biticek. cok yoruluo kıyamıom ama elımden de bişey gelmio dua etmekten baska.. ctsı pazar barı yardımcı olurum artık neye yardımcı olursam :)
kaderımız aynı dünürüz ya ondandır... Allah daha nice yıldönümleri göstersin kızçenizle..aşkınız sevginiz hep artarak devam etsin canımmmm bız bu ay 2 kere gtmıs olucaz 20 gun arayla o kotu oldu aslında yaa ama olsn bakalım oğluş kılo alabılmısmı
kaderımız aynı dünürüz ya ondandır... Allah daha nice yıldönümleri göstersin kızçenizle..aşkınız sevginiz hep artarak devam etsin canımmmm bız bu ay 2 kere gtmıs olucaz 20 gun arayla o kotu oldu aslında yaa ama olsn bakalım oğluş kılo alabılmısmı
ben mi ev aldım ev mi beni benden aldı bilmiyom. yok kız ne zenginliği krediyle aldım. ev sahibim çık oğlum evleniyo dedi. bu halimle kiraya çıkmayım bida dedim. borcun içine girdim allah sonumu hayır etsin :):) evet ya cok zor calisiyor bazilari naparsin.. onlarda hakli isleri cok zor yine tatil var meselanaptin kiz ev mi aldin hayirdir.sende zenginlik belirtilri sezmeye basladim
artık bekleme de sen onaCok muallak bir konu.Yok kiz soyluyorlar patir patir gecen ark la aradik biz.bende bu sabah oyle uyandim.benimde canim hic calismak istemiyo esimle yaptik temizlk biz gecen. Mutfak ve toz almayi ben yaptim.supurme silme banyo esim.valla fistik gibi oldu.kadinda ne zmn cagrcaklar diye bekliyordur
Allah yardim eder cnm. Bu bebisler gelirken illa bisiler almak nasip oluyor genelde.sanslariyla geliyorlar bence.yerim.ben onlariben mi ev aldım ev mi beni benden aldı bilmiyom. yok kız ne zenginliği krediyle aldım. ev sahibim çık oğlum evleniyo dedi. bu halimle kiraya çıkmayım bida dedim. borcun içine girdim allah sonumu hayır etsin :)
resmi kısımlar kaldı bana. ustaların başındaydım eşime şikayet etmişler beni çok karışıyo işimize diye. kız arkamı döndüğüm an çene çalıyolar benim yövmiyem gidiyo :)çoğu taşerondur artık beledıye eskısı gıbı memur almıokı.. ama masallah havalarından da geçilmiyor.. doymadıalr tatıle bu yıl ondan yoruluyordur yazık zavallılar bız napalım bılmem. valla benımde bogazım batmaya basladı yıne. evde yatasım var da evde de yatacak yer yokher yer her yerde halledebıldınmı barı ıslerını bıttımı
bende ama 2 aksamdır da bı rahat uyuyorum keramet yatakta mı kocamda mı bılmıyorum 2 sınden de ayrılınca uyku kalıtem yukseldı
amınnn canımm. normalde gecen haftaydı aylık kontrol ama 29. haftalık oldugundan 32 de de gelmen lazm rapor ıcın dedı. 1 hafta onceden gıtmıs olucam ama çalışabılır raporunu kac gunluk yazar acaba. 20 gun sonra demesın barı.. 10 gun desın bı parasız bı paralı gıderız görmeyeEvet evet ondan dunur olduk ya zaten amin cnm ins hepimizin sevgisi aaki kat kat artar.yuvamiz bereketli saygili ve anlayisli olur niye iki kere gittin bu ay sen peki? Bende bidahakine bir ay sonra gel derse olmaz dicem valla kacti kilosu damadimin.kacinci haftada. Kizimi gecmistir umarim
bende 6 kasımda gıdıcem 32. haftada gelmen gerek dedı rapor ıcın. 6 kasımda evlılık yıldonumumuzbabaya da banada bı opucuk verse bırtanemiz cok mutlu oluruz
tabı rahat vermıon ya batmıştır onlara.. sen kolaymı kazanıon para bu halınle kosturuosun mal sahıbı olayım diye.. allah ödeme kolaylıgı verır canım bızımde var basımızda konut kredısı zorlasa da ıyıkı almısız dıyoruz. 1 yılda 20 bın kara gectık oldugumuz yerde çok arttı fıyatlar. o acıdan ıyıkı almısız dıyorum.resmi kısımlar kaldı bana. ustaların başındaydım eşime şikayet etmişler beni çok karışıyo işimize diye. kız arkamı döndüğüm an çene çalıyolar benim yövmiyem gidiyo :)
:) amın canımmmm cümlemizi inşallah.. zaman su gibi akmış 6. yıla giriyoruz ne çabuk geçmiş diyorumAaaa benim doğum günümde evlenmişsiniz canımmNice mutlu seneler size bebişinizle, Allah mutluluğunuzu daim etsin İnşallah..
amınnn canımm. normalde gecen haftaydı aylık kontrol ama 29. haftalık oldugundan 32 de de gelmen lazm rapor ıcın dedı. 1 hafta onceden gıtmıs olucam ama çalışabılır raporunu kac gunluk yazar acaba. 20 gun sonra demesın barı.. 10 gun desın bı parasız bı paralı gıderız görmeye29 da 1400 gr dı oglusum 2 hafta gerıden gelıodu ya haftasıylada uyumlu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?