- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.661
Aynen canım birde artık baya büyüdüler, kemikleri gelişti, o yüzden hareketleri de daha kuvvetli ama benimde 2 gündür göbek deliğimin çevresinde, gerildikçe gerildi, yırtılcak diye korkuyorumKızlar benimki deminden beri içerde inşaat yapıyor galibaa, midemin üstünde bir yerlerde ama resmen canımı acıtmaya başladı artık, sizde de oluyor mu böyle yaa
ya sen 30. haftana girmişsin maşallah. 15 günde bire düştü dimi kontrollerinAllah yardim eder cnm. Bu bebisler gelirken illa bisiler almak nasip oluyor genelde.sanslariyla geliyorlar bence.yerim.ben onlari
babası gibi çok şımarık olacak bellioyy canım benim annesiyle oyun oynamış minnoş
Aaaa benim doğum günümde evlenmişsiniz canımmNice mutlu seneler size bebişinizle, Allah mutluluğunuzu daim etsin İnşallah..
ne kadar olmus canım mınnoş?ceviz ve muz yiyorum. 26+1de 900 küsürdü bugünde kontrolümüz var bakalım kaç olmuş
kredi almadan mal sahibi olunmuyo zaten malesef :)tabı rahat vermıon ya batmıştır onlara.. sen kolaymı kazanıon para bu halınle kosturuosun mal sahıbı olayım diye.. allah ödeme kolaylıgı verır canım bızımde var basımızda konut kredısı zorlasa da ıyıkı almısız dıyoruz. 1 yılda 20 bın kara gectık oldugumuz yerde çok arttı fıyatlar. o acıdan ıyıkı almısız dıyorum.
o da almıştır annesii büyüyorr birtanelerimizzzzzzzzAnnem de diyor ki kasimda gidicen dr a bidaha doguma gidicenhe dedm anne kasimdan sonra iki haftada bire en son da haftada bire dusuyor kontroller.sasirdi kadin napsin calismaya devam edersem 37. Haftaya kadar yazicakmis calisabilir raporu bana cnm.ay cokta calisablr durumu var ya bende de 15 gun sonra cagrsa da bi parali bi parasiz yapiyorlarmis son aylarda.ins bizimde oyle olur ay masallah pasaya yaa..22 de 1100 benim prenseste cok merak ediyorum kac oldugunu.
aynen ya kredi çekiceksin ya miras kalıcak ya da define bulucaksınkredi almadan mal sahibi olunmuyo zaten malesef :)
Bugun 31 e girdik.. masallahya sen 30. haftana girmişsin maşallah. 15 günde bire düştü dimi kontrollerin
hangı sıtede var canım pekıkızlar emzik arastırıyordum
anne memesıne yakın en yakın olarak avent soothie yi buldum. tr pek satısı yok :=) yurt dısında varmıs. ama neysekı netten satıs yapanlar var
o sekılde alıcam.
memnun olmayan yok. yorumları cok olumlu.
Aynen canım birde artık baya büyüdüler, kemikleri gelişti, o yüzden hareketleri de daha kuvvetli ama benimde 2 gündür göbek deliğimin çevresinde, gerildikçe gerildi, yırtılcak diye korkuyorumBiraz ovala, konuş bebişinle seni dinleyecektir :)[/QUOTE
Evet ovalayınca sakinleşiyo sankii sonra yine başlıyoo, off keşke bi kamera olsa da görebilsek neler yapıyolar içerde
bende dünBugun 31 e girdik.. masallahyok cnm nerde 6 kasimi bekliyorum. Bir ayi bile gecmis olacak.umudum kasimdan sonra iki haftaya dusmus olmasi insallah.cagirmasa da gidicem valla aklim kalio.kasilio kasiklarim artik ya
Cok gzl tarihte dogmussun cnmcok tesekkurler amin cnm.hepimizin bebislerini saglikla kucaklarmzda gorecegmz yillarimz olsun ins. Sende iyi ki dogdun mutlu yillar bebisinle ve esinle
ınstagram kullanıyorsan egerhangı sıtede var canım pekı
milli piyangoyu unutma :)aynen ya kredi çekiceksin ya miras kalıcak ya da define bulucaksın
git git benimki 2 haftada bir çağırıyo organlarımızın durumuna bakması lazım sürekli.Bugun 31 e girdik.. masallahyok cnm nerde 6 kasimi bekliyorum. Bir ayi bile gecmis olacak.umudum kasimdan sonra iki haftaya dusmus olmasi insallah.cagirmasa da gidicem valla aklim kalio.kasilio kasiklarim artik ya
kimin doğum günü ya anlamadım :) kafam kazan gibi affedin.
Ben bunu aldim tasarimi hosuma gittikızlar emzik arastırıyordum
anne memesıne yakın en yakın olarak avent soothie yi buldum. tr pek satısı yok :=) yurt dısında varmıs. ama neysekı netten satıs yapanlar var
o sekılde alıcam.
memnun olmayan yok. yorumları cok olumlu. ürün amerıkadan gelıyor. çin malı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?