2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

görünüşü çok guzelmıs güle güle kullansın minnoş. ben görünüşten zıyade işlevine odaklandım
bu dedıgım emzıgı almayan bebek nadirmiş

Tesk ederiz cnm. Heralde o yonden de iyidir die dusundum.zaten en cok marketteki emziklerden hoslaniyorlarmis bebisler. Su ucuz fatos marka mi ne var ya ondan.

biz de doktordan geldik kilomuz 1253 gr boyumuz da 38 cm olmuş. Herşey yolundaymış şükür. Bi sıkıntın olmazsa 1 ay sonra görüşelim dedi neeee dedim bi anda 2 haftada 1 çağırırsınız diye düşündüm dedim Tamam 3 haftada anlaşalım dedi chibi_chibi canım plasenta normal yerindeymiş şükür.

ınstagram kullanıyorsan eger
arama kısmına emzık adını yazıp bakabılırsın satan yerlere. ya da gitti giidyor da falan. goggleye yaz adını satan yerler cıkar :=)
tamam cnm saol :)
milli piyangoyu unutma :)
o da cıkmaz be canım... bikere kazı kazan oynayım dedim 2 tane 100000 bır tane 10000 cıktı. ben mal gbi 10bını 100bın sanıp basladım tepınmeye carsı ortasında eşim ver bakım dıo hayır dıorum benım o vermem sana sonra bı dank ettı sıfırları sayayım dedim saymaz olaydım o ara da da dıorum hemen evın kredısını yatırırız bıter kurtuluruz diye ama cıkmadı be gülüm tepindiğimle kaldım

allaha şükür hr sey ıyı cıkmıs

Uuuuu sen de mi akrepsin, sexy lady
sexylikten ölecem valla. bugün lohusa geceliği bakmaya çıktım. hep penye tarzı önü düğmeli kezban işi şeyler. adama dedimki yokmu şöle dantelli alımlı bişiler dedim. adam bi yüzüme baktı bi göbeğime ama bulamadım hala ya. doktorum pijama alma gecelik al diyo sezeryandan dolayı. ama çok paçavra şeyler. internette buldum ama 300 diyo

MaşAllah canım, boylu poslu... :) benimde yarın var kontrolüm pek bi heyecanlıyım nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…