- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.701
ben, eşim, 2 de köpeklerim hepimiz akrebiz sexy sexy geziyoz aynı evde :) ama oğluşum akrep olamıcak maleseffff :)Uuuuu sen de mi akrepsin, sexy lady
ben de kk da satan var sandım :=) evet fıyatlar bu sekılde
maşallah canım. pazarlık mı yaptınız?biz de doktordan geldik kilomuz 1253 gr boyumuz da 38 cm olmuş. Herşey yolundaymış şükür. Bi sıkıntın olmazsa 1 ay sonra görüşelim dedi neeee dedim bi anda2 haftada 1 çağırırsınız diye düşündüm dedim Tamam 3 haftada anlaşalım dedi @chibi_chibi canım plasenta normal yerindeymiş şükür.
sexylikten ölecem valla. bugün lohusa geceliği bakmaya çıktım. hep penye tarzı önü düğmeli kezban işi şeyler. adama dedimki yokmu şöle dantelli alımlı bişiler dedim. adam bi yüzüme baktı bi göbeğimeama bulamadım hala ya. doktorum pijama alma gecelik al diyo sezeryandan dolayı. ama çok paçavra şeyler. internette buldum ama 300 diyo
aynen. ben güpürlü güzel bir gecelık bakıyorum uzun zamandır. ama gönlume göre olanını bulamadım dahaKizz acinin yaninda guzelligimizde onemli
Ya evet stres yapmasi da kotu.bende bisey cikmiyo ki hic. Soyle bakio bana hep sen iyisin ya dio.yok kotuyum diyorum. Vitamin balik hapi felan yok mu diorum sana gerek yok diyo.buna bisey olmaz diye dusunuyor herhalderahat olması güzel ama canım ya. seni sürekli strese sokup dursaydı nolcaktı. demekki herşey kontrol altında ki böle davranıyo. yada senden sıkıldıbaşlarım artık sanada göbeğinede
niye kız çok mu sexy :) sabahlıklı takım alAynen yaa, ben de hiçbir şey beğenemedim dahaa, şöylee dantelli saten fln bakıyorum ama yok hep koca karı modelleriiiGeçen Boyner'de beğendim 1 tane 200 TL'di, dönüp dolaşıp onu alıcam sanırımm.. Kv'de çeyiz için aldığımız geceliği giy diyor, bir görse onu üzerimde kalpten gidicek haberi yok
ben de kk da satan var sandım :=) evet fıyatlar bu sekılde
bi bundan alıcam
bi de en ucuz emzıklerden 1 tane. 2 sini de deneyeyım dimi ama
bizimkilere bakması lazım hani neremize baskı yapıyo diye. bebeişlerin organları tamamlandı artık diye biliyorumYa evet stres yapmasi da kotu.bende bisey cikmiyo ki hic. Soyle bakio bana hep sen iyisin ya dio.yok kotuyum diyorum. Vitamin balik hapi felan yok mu diorum sana gerek yok diyo.buna bisey olmaz diye dusunuyor herhaldesikicam ben onu merak etmesin bu arada organlarimiza bakmasi gerek dedin.bizim mi bebegin mi cnm
Yok kız kk banlamış bişeyler yapmış sitenin adını yazıncaben almıştım aventinkini daha önce, bilsem bunu alırdım valla, neyse artık bebiş tutmazsa diğerini bunu alırım..
niye kız çok mu sexy :) sabahlıklı takım al
ara sıra oluyor bana. çok zilli bişi olacakKızlar benimki deminden beri içerde inşaat yapıyor galibaa, midemin üstünde bir yerlerde ama resmen canımı acıtmaya başladı artık, sizde de oluyor mu böyle yaa
ben geçen pazartesı gıttım yanlıs hatırlamıyorsam. benı de 1 ay sonra cagırdıBeni bir ay sonraya cagirdi ya driki haftaya duser diye umut ediyorum kasimdan sonra
Hem çok sexy hem dee memişler sığmıyor artık üstten taşıyolar flnBir de çeyiz alışverişi için gittiğimizde bana kırmızı al, lohusalığında da giyersin diye tutturmuştu, benim kv'de az diil yanii
Hic emzik istemeden rahat bebek olsalar yaher bebek emmiyor işte. inşallah emerler de bız de az rahat ederız
keşke öyle olsalar
Hic emzik istemeden rahat bebek olsalar ya
çok şıkmış güle güle kullansınBen bunu aldim tasarimi hosuma gitti
yapışıklar dimi :)saglık ocagından hemsıre aradı kontrol ıcın. neyse acmadım
baktım esım geldı telefon banaoradan aramıs yaa
neyse pazartesı,salı veya cuma kan tahlıllerı ıcın cagırıyor. öff cok sıkıldım yaa
Aralikta gidicen yani nerdeyse bence on gun sonra yine git cnm yaben geçen pazartesı gıttım yanlıs hatırlamıyorsam. benı de 1 ay sonra cagırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?