2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım. pazarlık mı yaptınız?

Aynen yaa, ben de hiçbir şey beğenemedim dahaa, şöylee dantelli saten fln bakıyorum ama yok hep koca karı modelleriii Geçen Boyner'de beğendim 1 tane 200 TL'di, dönüp dolaşıp onu alıcam sanırımm.. Kv'de çeyiz için aldığımız geceliği giy diyor, bir görse onu üzerimde kalpten gidicek haberi yok

rahat olması güzel ama canım ya. seni sürekli strese sokup dursaydı nolcaktı. demekki herşey kontrol altında ki böle davranıyo. yada senden sıkıldı başlarım artık sanada göbeğinede
Ya evet stres yapmasi da kotu.bende bisey cikmiyo ki hic. Soyle bakio bana hep sen iyisin ya dio.yok kotuyum diyorum. Vitamin balik hapi felan yok mu diorum sana gerek yok diyo.buna bisey olmaz diye dusunuyor herhalde sikicam ben onu merak etmesin bu arada organlarimiza bakmasi gerek dedin.bizim mi bebegin mi cnm

niye kız çok mu sexy :) sabahlıklı takım al

ben de kk da satan var sandım :=) evet fıyatlar bu sekılde
bi bundan alıcam
bi de en ucuz emzıklerden 1 tane. 2 sini de deneyeyım dimi ama

Yok kız kk banlamış bişeyler yapmış sitenin adını yazınca ben almıştım aventinkini daha önce, bilsem bunu alırdım valla, neyse artık bebiş tutmazsa diğerini bunu alırım..

bizimkilere bakması lazım hani neremize baskı yapıyo diye. bebeişlerin organları tamamlandı artık diye biliyorum

kız bugün banada kırmızı gecelik çıkarttılar. sakın çok kötü yawwww :) ben geçen gün eşimle baktım gecelik bu kezban işi şeylerden giyersen hastaneye gelmem süksem sarsılır diyo he dedim annenin evinde dantelli gecelik mi gördün

saglık ocagından hemsıre aradı kontrol ıcın. neyse acmadım
baktım esım geldı telefon bana oradan aramıs yaa
neyse pazartesı,salı veya cuma kan tahlıllerı ıcın cagırıyor. öff cok sıkıldım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…