- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.721
kız bugün banada kırmızı gecelik çıkarttılar. sakın çok kötü yawwww :) ben geçen gün eşimle baktım gecelik bu kezban işi şeylerden giyersen hastaneye gelmem süksem sarsılır diyo he dedim annenin evinde dantelli gecelik mi gördün
ben geçen pazartesı gıttım yanlıs hatırlamıyorsam. benı de 1 ay sonra cagırdı
kasımın 15 i gibi gitmeyı dusunuyorumAralikta gidicen yani nerdeyse bence on gun sonra yine git cnm ya
kızlar ben bi eve bakayım ne alemde sonra eski evi toplıcam bide yemek yapıcam size iyi muhabbetlerrrrrrrrrrrrrr
İyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)zipircik canım nasıl durumun
aynen. valla isteyen olur aramazlaryapışıklar dimi :)
çok sevindim darısı başımabiz de doktordan geldik kilomuz 1253 gr boyumuz da 38 cm olmuş. Herşey yolundaymış şükür. Bi sıkıntın olmazsa 1 ay sonra görüşelim dedi neeee dedim bi anda2 haftada 1 çağırırsınız diye düşündüm dedim Tamam 3 haftada anlaşalım dedi @chibi_chibi canım plasenta normal yerindeymiş şükür.
hiç bilmiyorum canım :=)Yaa artık 15 günde 1 çağırmaları gerekmiyo mu yaa, 1 ay çok uzunnn geliyo artıkk
tamam canım anladım. 6 kasımda kutlarız artık. benimkide 20 kasım akrebizzzzzz. seni cazibeli seni
Bi okudum yanlış mı okuyorum diye tekrar okudum... Hayırlı uğurlu olsun bebeğin de senin de sağlıklı olmama çok sevindimm hayırlısıylaa evinize de gidersiniz inşallahhhh... Rabbim analı babalı büyütsün:)İyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
canım dogummu yaptın sen.. geçmiş olsun ınsallah tooplar bebegın kendını hemenİyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
büyük konuşma kız belli mi olur Allah korusun erken geleceği tutar bebişin, o yüzden maalesef falan diyip erkene çağırma, hamilenin gönlünden geçen olurmuşben, eşim, 2 de köpeklerim hepimiz akrebiz sexy sexy geziyoz aynı evde :) ama oğluşum akrep olamıcak maleseffff :)
Çok şükür çok secindim o zaman artık bol bol dinlen bak demek ki iyi gelmiş. Yat boşver bir 4 hafta daha idare etse sıpalar hiçbirsorun kalmıycak inşşahKızlar geldim doktordan su seviyesi aynı ama allahtan azalma yok. Haftada bir kontrole gidicem. Doktor bol bol dinlen dedi. Çok şükür allahıma en azından daha da azalmamis. Haftada bir birde öğünde bir gidicem. Haftada bir sıvısına bakicak. Sıvı dan jc gün sonralarda kilo. Yani sık sık ordayım :)))) bu arada bebek ters duruyormuş ama sorun degilmis
boyu neymıs minnoşun?
8 agustos mu? baya olmusAhh keşke yaaa, yarın kontrolümüz var, o kadar heyecanlıyım ki... en son 8 ağustosta girmişim renkli ultrasona...
Çok merak ediyorum nasıl ne yapıyor... Bu gece uyuyamam heralde
garipmiş. usg kagıdında da yazmıyor ?Canım bu zamana kadar hiç boyutunu söylemedi hem aslı yok hemde bizim makinemiz ölçmüyor dediler
Aynen yaa, ben de hiçbir şey beğenemedim dahaa, şöylee dantelli saten fln bakıyorum ama yok hep koca karı modelleriiiGeçen Boyner'de beğendim 1 tane 200 TL'di, dönüp dolaşıp onu alıcam sanırımm.. Kv'de çeyiz için aldığımız geceliği giy diyor, bir görse onu üzerimde kalpten gidicek haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?