2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kız alır mıyımm, sonra adımız çıkacak hastanede alıştırdın demek adamı dantelli geceliğe napsınnn

İyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)

çok sevindim darısı başıma

Bi okudum yanlış mı okuyorum diye tekrar okudum... Hayırlı uğurlu olsun bebeğin de senin de sağlıklı olmama çok sevindimm hayırlısıylaa evinize de gidersiniz inşallahhhh... Rabbim analı babalı büyütsün:)

canım dogummu yaptın sen.. geçmiş olsun ınsallah tooplar bebegın kendını hemen

ben, eşim, 2 de köpeklerim hepimiz akrebiz sexy sexy geziyoz aynı evde :) ama oğluşum akrep olamıcak maleseffff :)
büyük konuşma kız belli mi olur Allah korusun erken geleceği tutar bebişin, o yüzden maalesef falan diyip erkene çağırma, hamilenin gönlünden geçen olurmuş

Çok şükür çok secindim‍‍‍‍ o zaman artık bol bol dinlen bak demek ki iyi gelmiş. Yat boşver bir 4 hafta daha idare etse sıpalar hiçbirsorun kalmıycak inşşah

kuzu şahinlere baksana , emınonundekı yere baktım ben , beyaz önü ve kollarının ucu dantellı cok şık bı pıjama takımı ve sabahlık aldım , heyerde var zaten şubesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…