2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm hayırlı olsunn, aramızda bebeğini ilk dünyaya getiren sen oldun, İnşallah en kısa zamanda kucağına da alabilirsin, Allah yardımcınız olsunn..

canım hadi hayırlısı, biran evvel toparlanırda kucağına alırsın inşallah

geçmiş olsun.. neden öyle olmustu? ne kadar dogdu pekı?
allah yardımcınız olsun canım. inşallah tez zamanda bebiş ailesine kavusur. allah size bagıslasın

kuzu şahinlere baksana , emınonundekı yere baktım ben , beyaz önü ve kollarının ucu dantellı cok şık bı pıjama takımı ve sabahlık aldım , heyerde var zaten şubesi

Eminönü'ne gidicem 1-2 hafta sonra zaten, oraya da bakarım canım, internette gördüm de insan yakından görmeden cesaret edemiyoo bir de üstümde görmek istiyorumm

ay hayırlı olsun canım , senınde bebegınde saglıgı iyi dımı? aramızda ilk doguran sen oldun

ben mi ev aldım ev mi beni benden aldı bilmiyom. yok kız ne zenginliği krediyle aldım. ev sahibim çık oğlum evleniyo dedi. bu halimle kiraya çıkmayım bida dedim. borcun içine girdim allah sonumu hayır etsin :)
Ay bu ev sahipleinin oğullarıda kaç kere evlwniyorsa,yada mutlaka şwhir dışında biöoğulları vAr gaipten....bizi de öyle çıkarmışlardı

iyi bari seni kurtardık darısı bana artık valla 1 ay çok benimki 2 haftada bir çağırcam dedi 3 hafta iyi olmuş ayarladığın kilosu da iyiymiş maşallah, boyu da uzamış minnoş

Hayırlı olsun canım sağlığınız iyidir inşallah ikinizin de.

Yaa kendine guvenemiyosan tabi canim en iiyisini sen biliyosun.bana bayilmak diger islemlerden daha kotu ve zor geliyo.belki seninde sonlara dogru kararin degisir.Allah hayirlisini versin canim

Hayırlı olsun....inşallah ikinizde tez zamanda toparlanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…