- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.741
kız bugün banada kırmızı gecelik çıkarttılar. sakın çok kötü yawwww :) ben geçen gün eşimle baktım gecelik bu kezban işi şeylerden giyersen hastaneye gelmem süksem sarsılır diyo he dedim annenin evinde dantelli gecelik mi gördün
İyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
canım hadi hayırlısı, biran evvel toparlanırda kucağına alırsın inşallahİyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
geçmiş olsun.. neden öyle olmustu? ne kadar dogdu pekı?İyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
Doktor uzun boylu dedi anası kısa ama babasına benzicek galibaMaşAllah canım, boylu poslu... :) benimde yarın var kontrolüm pek bi heyecanlıyım nedense
kuzu şahinlere baksana , emınonundekı yere baktım ben , beyaz önü ve kollarının ucu dantellı cok şık bı pıjama takımı ve sabahlık aldım , heyerde var zaten şubesi
Oooo akrepler çoğalıyooobenim sana boşuna kanım kaynamamışş demek kiii burçdaşımm
Yok 32 den sonra hiçbir branşın raporu kabul edilmiyoroyyy ıı yapmısınbende alıcam da alıp almama arasında dırenıyorum. 32 den sonra alamıoduk dımı dr calısabılır raporu verınce grıp vs dııp saglık ocagndan alamammı acaba
Evet resmen pazarlık yaptık ortada buluştukmaşallah canım. pazarlık mı yaptınız?
İyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
Benim dr.da dedi 32den sonra 2 haftada 1e düşer kontrol dedi.hiç bilmiyorum canım :=)
belkı 32. haftadan sonra falan sıklasır gıtmeler
Ay bu ev sahipleinin oğullarıda kaç kere evlwniyorsa,yada mutlaka şwhir dışında biöoğulları vAr gaipten....bizi de öyle çıkarmışlardıben mi ev aldım ev mi beni benden aldı bilmiyom. yok kız ne zenginliği krediyle aldım. ev sahibim çık oğlum evleniyo dedi. bu halimle kiraya çıkmayım bida dedim. borcun içine girdim allah sonumu hayır etsin :)
ben sezeryan düşündüğüm için heralde bır sonrakı sefere tarıh verılırBenim dr.da dedi 32den sonra 2 haftada 1e düşer kontrol dedi.
Eminönü'ne gidicem 1-2 hafta sonra zaten, oraya da bakarım canım, internette gördüm de insan yakından görmeden cesaret edemiyoo bir de üstümde görmek istiyorumm
iyi bari seni kurtardık darısı bana artıkbiz de doktordan geldik kilomuz 1253 gr boyumuz da 38 cm olmuş. Herşey yolundaymış şükür. Bi sıkıntın olmazsa 1 ay sonra görüşelim dedi neeee dedim bi anda2 haftada 1 çağırırsınız diye düşündüm dedim Tamam 3 haftada anlaşalım dedi chibi_chibi canım plasenta normal yerindeymiş şükür.
yaaYok 32 den sonra hiçbir branşın raporu kabul edilmiyor
Hayırlı olsun canım sağlığınız iyidir inşallah ikinizin de.İyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
Yaa kendine guvenemiyosan tabi canim en iiyisini sen biliyosun.bana bayilmak diger islemlerden daha kotu ve zor geliyo.belki seninde sonlara dogru kararin degisir.Allah hayirlisini versin canimEvet haklısın cnm Fakat benim çok çabuk üşüyüp titreyen bie bünyem var doğumhaneye girdiğim an başlıyorum zangır zangır titremeye. Eminim sezaryen doğum yapılacak yer epey soğuktur. Başımdan iki kürtaj bir miyom ameliyatı geçti. Evet ameliyatta uyanmam çok zor oldu narkoz aldım çünkü. Ama kürtajda on dklık bayılttılar o kolaydı. Sezaryen de 15 dk sürüyormuş kısa bir uyutma oluyormuş kürtajdaki gibi...
çok kararsızım ben de isterim paşamı ilk ben göreyim ilk sesini ben duyayım.. endişem çok işte
Bende gupurlu bulamadim.pijamayi gupurlu buldum ust sabahli falan guzelde.geceligim biraz siradann.artik cokda gezemeyince 2 pijamabi gecelik yeter dedim kaldiaynen. ben güpürlü güzel bir gecelık bakıyorum uzun zamandır. ama gönlume göre olanını bulamadım daha
Hayırlı olsun....inşallah ikinizde tez zamanda toparlanırsınızİyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?