- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.801
İyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
Olaun cNım kötü evsahibi adamı evsahibi yapar derler. Öyle de oldu. 3 yılda 2 ev değiştirince gaza geldik,kredi çekip aldık. Kasımda 2 yılı bitiyor bile.... Borca girildimi bi şekilde düşe kalka ödeniyorhayırlı olsun hem minnoşun da yeni evde doğacakAlmanyadan oğlum geldi muhabbeti. Belkide evlendirmiyolar :)
Aynen canım hayırlısıyla bitiririz inşallah borçları :) oğluşumun kısmeti bakalım.Olaun cNım kötü evsahibi adamı evsahibi yapar derler. Öyle de oldu. 3 yılda 2 ev değiştirince gaza geldik,kredi çekip aldık. Kasımda 2 yılı bitiyor bile.... Borca girildimi bi şekilde düşe kalka ödeniyorhayırlı olsun hem minnoşun da yeni evde doğacak
Lohusasepeti.com diye site var da güzel şeyler var.Uuuuu çok sexi bunlar
2 tane var 2 si de bozukTartılarımı bozuk? Öle deme kız ilgililer işte napsınlar müşteri topluyolar :)
Canım benim Allahım sağ salim kucağına almayı evinize gitmeyi nasip etsin inşallah dualarımız kuzucukla beraber. Maşallah maşallah bebeğim benimmm oyyyyy kız gözüm doldu. Inşallah tez zamanda toparlar kendini kilolar alır minnoş. Amin. Sana da çok geçmiş olsun canım. Allahım sağ salim kavuşmanızı nasip etsin aminİyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
kızlar ben bi eve bakayım ne alemde sonra eski evi toplıcam bide yemek yapıcam size iyi muhabbetlerrrrrrrrrrrrrr
Nerden verdiğine bağlı :)Kizlarrrr ben NUK ateş ölçer siparişi verdim iyi yaptimmi
İyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
Canım bu arada ilk bebiş senden geldiİyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
Insallah hemen toparlar kucagina alirsinn canimİyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
Gitti gidiyorNerden verdiğine bağlı :)
40 tl ye buldum ben bu emzikten normal fiyati 50 tl zaten senin alacaginda 35 tl civarinda degil miydi...bu benım dedıgım emzık işte
sadece yanında arkadası var.
1 tane emzıge verılmez bu kadar para, 60 falan bunun fyatı.
evet 3540 tl ye buldum ben bu emzikten normal fiyati 50 tl zaten senin alacaginda 35 tl civarinda degil miydi...
Csnim benimde islaklik oluyo arads herzamn kuru kalmiyo ama cok sivi olmuyor ins yeni yili goruruzAnladım canımmm diğer arkadaşlar sizleri de merak ediyorum aslında benim zaman zaman çamaşırım ıslak oluyor ama ben normal akıntı olarak düşünüyorum. Sizler sürekli kuru musunuz? Ya da var mı akıntı gibi bişi. Benim ilk gebeliğimde çok erken haftada suyum gelmişti çişini kaçırıyormuşsun gibi bir hisdi o zamn yaşadığım. Artık en azından 28. Haftayı geçmiş olmamız suyumuz gelse bile bi avantaj o yüzden rabbim bebklerimizi bizlere bağışlasın inşallahhhh:):):)
ben daha ne alacagıma karar vermedimGitti gidiyor
Benim aklımda braun vardı ama hem uzaktan hem kulaktan istiyorum oyuzden bunu aldım inş iyi olurben daha ne alacagıma karar vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?