2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim geçmiş olsun ve minik kuzun hayırlı olsun.Dilerim Rabbimden bir an önce kucağında olur saglikla ve hayirla

Almanyadan oğlum geldi muhabbeti. Belkide evlendirmiyolar :)
Olaun cNım kötü evsahibi adamı evsahibi yapar derler. Öyle de oldu. 3 yılda 2 ev değiştirince gaza geldik,kredi çekip aldık. Kasımda 2 yılı bitiyor bile.... Borca girildimi bi şekilde düşe kalka ödeniyorhayırlı olsun hem minnoşun da yeni evde doğacak

Aynen canım hayırlısıyla bitiririz inşallah borçları :) oğluşumun kısmeti bakalım.

kıloyla ılgılı kafam karısık ılk ay 63 ıle hamıle kaldım 60 dustum ılk uc ayın sonunda sımdıde 68 kıloyum barız bı artıs vardaa saglıklımı bılemedım dun aksam sancım vardı bugun hıc kalmadım yattım hep sımdı ıyıyım normelde yuruyus yapıyorum acaba bu aralalar armı versem bu sancılar nıe korkuttu bızı

Canım benim Allahım sağ salim kucağına almayı evinize gitmeyi nasip etsin inşallah dualarımız kuzucukla beraber. Maşallah maşallah bebeğim benimmm oyyyyy kız gözüm doldu. Inşallah tez zamanda toparlar kendini kilolar alır minnoş. Amin. Sana da çok geçmiş olsun canım. Allahım sağ salim kavuşmanızı nasip etsin amin

Gelişimini en güzel şekilde tamamlar inşaallah canim yerim onun ufaklık ini ya maasallah ona :)

Canım bu arada ilk bebiş senden geldi

Insallah hemen toparlar kucagina alirsinn canim
Benim de asada duruo bebek dedi dr. Erkem doguma sebeb olur dedi cok korkuyorum bende ya unsallah sag saglim dogar bebisim

Csnim benimde islaklik oluyo arads herzamn kuru kalmiyo ama cok sivi olmuyor ins yeni yili goruruz

Kızlarrr birde bebek bezi alt açma bezi ıslak mendil kıyafetleri için sabun tozu bunları happy Center ın internet sayfasından almayı düşünüyorum aslında dibimde var marketi ama intten alıcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…