- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #38.781
Canimmm kiyamammm.Gözun aydin Allah anali babali saglikla buyutsun.İyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
bu benım dedıgım emzık işteben birde bu emzikten almayı düşünüyorum... emzikli uyku arkadaşı
https://i.hizliresim.com/LEZDMJ.jpg
https://i.hizliresim.com/rR61kB.jpg
Gecmis olsun canim cok dikkat et kendne cogu bitti azi kaldi artik direnin
kız kocaman nazar boncukları var ya o cins yaniBoncuk muufak kaçtı sanki biraz
Hiç sorma dantel diyo başka bişi demiyo naparsın akrep burcuna yakışanı yapmaya çalışıyozYok kız alır mıyımm, sonra adımız çıkacak hastanedealıştırdın demek adamı dantelli geceliğe napsınnn
Ay kim doğum yaptı çok heyecanlandım. Sağlık durumumuz Nasıl?zipircik canım hayırlı olsun doğum yapmışsın..
Çabucak toparlar bebiş inşallah
Grubun ilk annesi oldun :)
kanatlı ayıcık olan bence hem mobilyanda da varBeyaz zemin üzerine ayıcıklı olan olur mu pekii, halıyla da aynı desen ya çok hoşuma gitti o
Canım benim allahım tez zamanda toparlatsın inşallah çok dikkat edin kendinize. Nasıl bir duygu?İyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
Tartılarımı bozuk? Öle deme kız ilgililer işte napsınlar müşteri topluyolar :)aynen. valla isteyen olur aramazlar
ben ıstemıyorum arayıp duruyorlar. kan alıcakmıs
bebegın kalbını de dınlermısım hem. sankı ben dınlemıyorum doktora gıdınce
siz önce tartınızı yaptırın
çok geçmiş olsun canım Allahın izniyle bebişinde biran önce toparlanır sağlıkla alırsın kucağınaİyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
Valla doğru dedinbüyük konuşma kız belli mi olur Allah korusun erken geleceği tutar bebişin, o yüzden maalesef falan diyip erkene çağırma, hamilenin gönlünden geçen olurmuş
Kızzzz akrepppppp
Uuuuu çok sexi bunlar
Almanyadan oğlum geldi muhabbeti. Belkide evlendirmiyolar :)Ay bu ev sahipleinin oğullarıda kaç kere evlwniyorsa,yada mutlaka şwhir dışında biöoğulları vAr gaipten....bizi de öyle çıkarmışlardı
asagıdakı kalplıler güzel canımcım
ben ayıcıkları begendim kanatlı olan ufak ayıcıkları
kanatlı ayıcık olan bence hem mobilyanda da var
Uzaklardan dua ediyorum sana ve bebeğin e tez zamanda kucağına da alırsın inşallah Rabbim uzun ömürler versin grubun ilk annesine sağlık ve mutluluk diliyorum bebegiyleİyiyim canım çok şükür, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Dün 2 gibi girdim sezeryana bebeği aldılar çok şükür. Yoğun bakımda küvözde yatıyo şuan. Bi 4-5 hafta yatıcak sanırım, durumuna göre değişirmiş gerçi ama. Çok şükür bi problem yok ama gelişimini tamamlaması gerekiyormuş..Ufacık kuzucum yaa bi görsenizz Allahım güç kuvvet versin yavruma hemen toplasın kendini inşallahh :)
Pembe kalpliye bayıldımmmmmmmKızlar duvar kağıdıma karar veremiyorum yaaYardım edin bana kafam çorba oldu valla..
Duvarlarım kum beji, mobilyalarımın rengi de aşağıdaki gibiii, sizce hangi duvar kağıdı gider, beyaz ayıcıklı olan ile takım bir halı buldum, onu her 2 duvar kağıdı ile de kullanabilirim.. Ama kum beji duvarlara beyaz duvar kağıdı sırıtır mı sizce, yoksa diğer pembe model daha mı iyi olur?
Bir de kalpli duvar kağıdı ve halısı buldumm, herşey ayıcık olmasa mı değişik mi olsa acabaa
Eki Görüntüle 1666537 Eki Görüntüle 1666538 Eki Görüntüle 1666539
Sağol canım benimanne gibisi var mı ya. hakları ödenmez gerçekten. annem her geldiğinde evim pırıl pırıl parlıyor yapma etme yorma kendini diorum eve bir gidiyorum ki her yer hijyen kokuyor. allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi :)
canım hayırlı olsun. güle güle oturun.. bizde geçen sene aldık evi öde öde borç bitmiyor. ama yine de büyük bir yük kalkıyor üstünden..
2 sinden umut yok bare kader vursun bize...
canım gözün aydın.. biran önce toparlanır yavrucağın inş...
bu arada grubun ilk bebesi de senin ki oldu... yavaş yavaş doğumlar başlar zamanı geldiğinde umarım....
ben ayıcıkları begendim kanatlı olan ufak ayıcıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?